۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۸:۱۹
کد خبر: ۹۴۷۵۹
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی:

نهادینه‌کردن آموزه‌های قرآنی مهم‌ترین هدف تشکیل خانه‌های قرآنی است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی مهم‌ترین هدف تشکیل خانه‌های قرآنی را استمرار دانش‌اندوزی در عرصه علوم قرآنی و آموزش مهارت‌های تلاوت قرآن‌کریم به صورت عملی برشمرد.
نهادینه‌کردن آموزه‌های قرآنی مهم‌ترین هدف تشکیل خانه‌های قرآنی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، حجت الاسلام زین العابدین روحانی‌نیا، در نشست با اعضای ستاد مؤسسات قرآنی شهرستان مانه و سملقان اظهار داشت: گسترش فرهنگ توجه به ترجمه و مفاهیم قرآن کریم، همگام با قرآن خوانی و ایجاد توانایی درک ترجمه و مفاهیم آیات نورانی قرآن کریم و بهره‌گیری از معارف انسان‌ساز آن باید در راستای کار فعالیت‌های خانه‌های قرآنی باشد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: شناسایی نیروهای مستعد و توانمند در درک مفاهیم قرآنی و آموزش آنان به منظور ایجاد زمینه و انگیزه برای استمرار و تداوم دانش‌اندوزی در سطوح بالاتر علمی و تخصصی از دیگر اهداف خانه‌های قرآنی است.

حجت الاسلام روحانی‌نیا‌ افزود: حضور عالمان قرآنی در روستاها سبب رشد فکری و دوری از خرافات شده و در واقع آموزش باید‌های دین اسلام، به صورت صحیح و به دور از هر‌گونه بدعتی به جوانان و مردم روستا ارائه می‌شود.

وی ترویج فرهنگ قرآنی را در جامعه امروز ضروری دانست و افزود: برنامه‌ریزی مناسب و گسترش ترویج دینی در بین فعالان قرآنی باعث پیشرفت فرهنگی جامعه است./966/پ202/س





ارسال نظرات