۳۰ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۸
کد خبر: ۸۸۳۷۷

گزارشی از همایش بین المللی حقوق بشر و آمریکا

خبرگزاری رسا ـ استاد دانشگاه های مجارستان در همایش بین المللی حقوق بشر و آمریکا ‌اظهار داشت: غرب و کشورهای غربی به ویژه ‌آمریکا از ایران و صدور انقلاب اسلامی می‌هراسند.
حقوق بشر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ «می هال فی»، استاد دانشگاه های مجارستان در همایش بین المللی حقوق بشر و آمریکا که صبح روز گذشته در سالن اجتماعات دانشگاه رضوی برگزار شد، اظهار داشت: همه ملت‌های جهان اگر در مسیری الهی گام بردارند می توانند در برابر ابرقدرت ها بایستند. 

وی با اشاره به این‌که کلیسا های غربی از قدرت مالی معتبری برخوردارند، بیان داشت: مردم جهان تنها به ظاهر زیبای کلیساها می نگردند و از این مسأله غافل اند که برای ساخته شدن این کلیسا ها چه مقدار انسان کشته است.

غرب در جهت ترویج دموکراسی دست ساخته خود گام بر‌می‌دارد

استاد دانشگاه های مجارستان خاطرنشان کرد: امروز آمریکا و اسرائیل مسیر اجداد خود را در پیش گرفته اند و به نسل کشی ملت های مظلوم دنیا می پردازند.

این پژوهشگر عرصه بین المللی با بیان اینکه غرب تلاش می کند تا دموکراسی مد نظر خود را به سایر کشور ها ارسال کند، اذعان داشت: غرب و کشورهای غربی و به‌طور خاص آمریکا از ایران و صدور انقلاب اسلامی می هراسد.

دموکراسی غرب بر نظام برده داری استوار است

استاد دانشگاه های مجارستان با طرح این سؤال که دموکراسی چیست، پاسخ داد: در زمان یونانیان این امر بر چهار اصل اتفاق افتاد و دموکراسی آن زمان نظام برده داری بود، و بردگان مجبور بودند در خدمت افرادی باشند که حق برده داری دارند.

این پژوهشگر حقوق بشر، افزود: در نظام برده داری، رفاه برای خانواده اشرافی و طبقه بالای اجتماع تعریف می شد و این امر متأسفانه امروز نیز مشهود است.

آمریکا از ظرفیت کشور ها به نفع خود استفاده می کند

می هال فی، با عنوان این مطلب که آمریکا سعی دارد از ظرفیت کشورهای دیگر به نفع خود استفاده کند، گفت: این تفکر برگرفته از نظام برده داری است و غرب همه ملت های مظلوم را برده خود می داند؛ بدین جهت نظام حقوق بشری ایجاد کردند که به مقاصد خود برسند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هرساله کشورهای صنعتی نظیر آمریکا وچین ملیون ها تن دی اکسید کربن تولید می کنند و حاضر به امضای پروتوکل حفظ محیط زسیت نیستند.

منافع سیاسی و اقتصادی استکبار بر حقوق کشور ها سایه افکنده است

در ادامه این همایش دکتر دیهیم، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی،گفت: سازمان ملل برای القای اندیشه و ها وتفکرات خود مکانیزم هایی را پیش بینی کرده است.

وی ادامه داد: بسیاری از این تفکرات و اندیشه های این سازمان برای دفاع از حقوق بشر و حقوق ملت ها است.
این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: کمیسیون حقوق بشر به مسائلی همچون مباحث حقوق زنان، مقابله با تبعیض نژادی و حمایت از اسناد و منابعی که امروز به عنوان حقوق بنیادی مطرح شده، می پردازد.

معاون حقوقی سابق وزیر امور خارجه با اشاره به این‌که یکی از وظایف این کمیسیون، نگرش و برسی فعالیت های حقوق بشر است، افزود: در سال های گذشته گروه هایی برای نظارت و بازرسی به برخی از کشور ها فرستاده می شدند تا وضعیت جوامع بشری را به سازمان ملل گزارش دهند.

وی ادامه داد: کمیسیون حقوق بشر سیاست های خاص خود را دنبال می کند و به برخی از کشورها توجه کرده و نسبت به برخی کشور های دیگر بی تفاوت است.

کمیسیون حقوق بشر به حقوق بشر توجهی ندارد

دیهیم، اظهار داشت: یکی از ضعف های این کمیسیون پرداختن بیش از حد به مسائل سیاسی و عدم توجه به حقوق بشر است، و این کمیسیون بر اساس معیار های مشخص شده عمل نمی کرد.

وی با توجه به اتفاقات روی داده در عرصه بین المللی پیرامون مسأله فلسطین، افزود: منافع سیاسی و اقتصادی استکبار بر حقوق کشور ها سایه افکنده است و مظلومیت برخی از کشور ها مانند فلسطین به وضوح دیده می شود.

کمیسیون حقوق بشر هیچگاه به نفع مردم مظلوم فلسطین رأی قاطعی نداده است

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در خصوص مسأله مهم مردم مظلوم فلسطین و نقش این کمیسیون بیان داشت: کمیسیون حقوق بشر هیچ‌گاه به نفع مردم مظلوم فلسطین رأی قاطعی نداده و نقص اصول به طور کامل در این کمیسیون مشهود است.

شورای حقو ق بشر باید پاسخگوی همه کشورها باشد

وی ایجاد شورای حقوق بشر در سازمان ملل را مؤثر ارزیابی کرد و با بیان اینکه سیاست های ویژه ای برای این شورا در نظر گرفته شده است، یادآور شد: شورای حقو ق بشر در سال 2008 میلادی مرحله جدیدی از فعالیت های خود را آغاز کرده و متعهد شده است که پاسخگوی همه کشورها باشد و مکانیزمی برای این امر تعریف کند.

دیهیم، در پایان گفت: کشورهایی همانند آمریکا و اسرائیل بر خلاف موازین حقوق بشر عمل کرده وبه نفع مواضع خود عمل می کنند./968/ز502/س
ارسال نظرات