عضو هیئت علمی دفتر تبلیغات خراسان:
سلوک ائمه اطهار بهترین الگوی مبلغان است
خبرگزاری رسا ـ عضو هیئت علمی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان با بیان اینکه مبلغان ادامه دهندگان رسالت هدایتی انبیا هستند، گفت: طلبهای که رسالتش را بشناسد و بدان متعهد و پایبند باشد، هیچ گاه تعطیلی ندارد.
سیدمهدی علمی حسینی، عضو هیئت علمی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد در خصوص جایگاه یک مبلغ دینی اظهار داشت: کسی که وارد حوزه می شود در واقع جا پای پیامبران و اولیای الهی می گذارد که رسالت او همان هدایت و راهنمایی مردم است.
وی افزود: همانطور که اولیای الهی هیچ گاه از هدایت و ارشاد مردم غافل نبوده و دغدغه داشتند، مبلغان هم هرگز نباید از این رسالت آسوده باشند.
عضو هیئت علمی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: کسی که میخواهد راهی را به دیگری نشان دهد، ابتدا باید خودش اندوخته ای داشته باشد تا دست پر به سراغ مردم برود.
علمی حسینی در ادامه با اشاره به تعطیلات تابستانی حوزه ادامه داد: طلبه ای که رسالتش را بشناسد و بدان متعهد و پایبند باشد هیچ گاه تعطیلی ندارد اما این مساله هرگز به معنای تعطیلی نداشتن نظام آموزشی حوزه نیست.
وی، با توجه به کثرت اشتغالات تحصیلی و اجتماعی طلاب، تعطیلات تابستان را فرصتی مناسب برای همراهی هرچه بیشتر ایشان با خانواده دانست و در عین حال تصریح کرد: طلبه ای که احساس مسوولیت و تعهد به رسالتش داشته باشد حتی اگر دوره های آموزشی هم تعطیل شود، در مسیر رشد و توسعة فردیاش، همواره درپی آموختن است.
عضو هیئت علمی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه مبلغ باید همچون پیامبراکرم(ص) «طبیب دوار بطبه» باشد؛ ابراز داشت: مهمترین ویژگی یک مبلغ ـ به شرط برخورداری از پیشنیازهای اولیه و ضروری تبلیغ ـ مردمی بودن اوست. اینکه خود را از مردم جدا نگیرد و منتظر نباشد تا مردم به سراغ او بیایند، بلکه باید هر جا احساس می کند امکان هدایت وجود دارد وارد شده و اندوخته دانش و تجربه و توانمندی هایش را در اختیار دیگران بگذارد.
وی همچنین، خلق نیکو، ظاهر آراسته، نرمی و عطوفت، مهارت های ارتباطی و برخورد کریمانه را از دیگر ویژگیهای یک مبلغ دینی ذکر کرد و افزود: یک مبلغ دینی نباید به انسان های خطاکار به چشم انسان مطرود بنگرد بلکه مانند طبیبی دلسوز، باید به مداوای بیماری او بپردازد.
علمی حسینی، سلوک اجتماعی ائمه اطهار(ع) را بهترین الگوی مبلغان برشمرد و یادآور شد: رعایت پیش نیازهای تبلیغ موجب افزایش تأثیر هدایتی در مخاطب می شود.
این مدرس تفسیر و علوم قرآن با ابراز خوشبینی نسبت به حضور نخبگان جوان حوزوی در مسیر تصمیمسازی های استراتژیک حوزه، خاطرنشان کرد: از ضرورت های جدی حوزه، که در سنت حوزویان پیشین رونقی خاص داشته، حلقههای درس اخلاق فاخر و تأثیرگذار است. کمترین بهرة رونق درس اخلاق، احساس نیاز همیشگی طلبه به ارتقای قوای درون و پالایش روح است./930/پ202/ص
ارسال نظرات