مدارس خاکریز اول جنگ نرم است / تبلیغ دانش آموزی در حوزه جدی گرفته شود
حجت الاسلام علی نوری، مدیر مرکز فرهنگی تبلیغی آینده سازان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به سخنان اخیر وزیر اطلاعات و هشدار وی در خصوص برنامه ریزی دشمنان برای رخنه در مدارس و تاثیرگذاری بر معلمان و دانش آموزان خاطرنشان کرد: ما هممیشه سرمایه های اصلی خود را فراموش می کنیم و متاسفانه زمانی به فکر می افتیم که تهدیدی متوجه ما باشد، آن وقت طراحی ها و برنامه ریزی خود را برای مقابله انجام می دهیم.
وی با بیان اینکه توجه به نسل جوان و نوجوان از مهم ترین تاکیدات دین مبین اسلام است ابراز داشت: نسل جوان اساسی ترین نسل تاثیرگذار در اراده و پیشرفت یک نظام هستند و آموزه های اسلامی نیز در این خصوص تاکیدات بسیار زیادی دارد.
حجت الاسلام نوری، تاکید کرد: وقتی ما در این عصر نسب به این مساله بی توجه باشیم، دشمنان نیز در همین عرصه ها سرمایه گذاری می کنند و این موضوع چیز جدیدی هم نیست و نکته مهم افزایش چشمگیر سرمایه گذاری دشمنان در این عرصه ها بعد از وقایع بعد از انتخابات است.
مدیر مرکز فرهنگی تبلیغی آینده سازان، با اشاره به نظر سنجی و پیمایش صورت گرفته از سوی سازمان ملی جوانان ابراز داشت: در آخرین پیمایشی که روی نوجوانان و جوانان 14 تا 19 سال صورت گرفت، مشخص گردید که ما در حوزه دانشجویی تغییر آنچنانی نداریم.
وی تاکید کرد: این پیمایش نشان می داد که نقطه عزیمت و مهم برای ما مقاطع نوجوان و دانش آموز است؛ باید توجه داشت که مدرسه و دانش آموز مهم ترین مقطع برای نیروسازی برای آینده یک نظام است و باید به این نسل توجه ای ویژه کرد.
حجت الاسلام نوری ابراز داشت: هم لحاظ دینی و هم به لحاظ اقتضائات و نیازهای روز جامعه، توجه به نسل نوجوان و دانش آموز امری بدیهی است و دشمنان اسلام و نظام اسلامی نیز در این عرصه ها سرمایه گذاری فراوانی انجام داده اند.
مبلغ حوزه علمیه قم، با ارائه راهکارهای برای مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان در مدارس و آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزش و پرورش نقش متولی اصلی را در نظام تعلیم و تربیت کشور دارد.
وی با انتقاد از سیاست های دولت اصلاحات در آموزش و پرورش ابراز داشت: بهم ریختن نظام امور پرورشی از سوی دولت اصلاحات، آسیب های بسیاری را به ما وارد کرد، اما خوشبختانه در دولت کنونی سند ملی تربیت در آموزش و پرورش تهیه و تدوین شده است که امیدواریم لوازم اجرایی این سند نیز به خوبی دیده شود.
مدیر مرکز آینده سازان، طراحی استراتژی واحد آموزش و پرورش را ضروری خواند و بیان داشت: البته باید توجه داشت که آموزش و پرورش به تنهایی قادر به پیش بردن امور نیست و باید این نهاد مهم را در این راستا کمک کرد.
حجت الاسلام نوری با بیان اینکه وظیفه روحانیان و اندیشمندان حوزه های علمیه، راهبری نوجوانان و جوانان است تصریح کرد: در شرایط کنوین رسالت و وظیفه حوزویان بسیار سنگین تر و حساس تر شده است و روحانیان باید به این مهم توجه کنند.
وی تاکید کرد: این موضوع نگاه ویژه دست اندرکاران و مسؤولان حوزه را به امر تعلیم و تربیت می طلبد و باید تبلیغ دانش آموزی بیش از پیش در حوزه های علمیه جدی گرفته شود.
حجت الاسلام نوری ادامه داد: خوشبختانه گام های خوبی در این راستا در حوزه های علمیه برداشته شده، اما ضروری است با نگاه ویژه تر و برنامه ریزی بهتر این امر تسریع شود و توسعه بیشتری پیدا کند.
وی فعالیت مدارس وابسته و مرتبط با حوزه های علمیه و حضور روحانیان در مدارس را به منظور مقابله با نقشه های دشمنان مهم ارزیابی و تصریح کرد: تاسیس مدارس وابسته به حوزه های علمیه می تواند به عنوان حلقه ای از کار، مفید و مؤثر باشد.
حجت الاسلام نوری، با بیان اینکه متاسفانه در نظام تعلیم و تربیت نگاه واحد و جبهه ای نداریم خاطرنشان ساخت: برای ارتقا نظام تعلیم و تربیت کشور، همه نهادها و دستگاه ها باید بسیج شوند و از همه ظرفیت ها به درستی بهره گرفته شود.
مدیر مرکز فرهنگی تبلیغی آینده سازان ادامه داد: تجربه نشان داده است که کارهای فردی برای دستیابی به نتایج کلان و موفقیت چندان مؤثر نیست، از این رو ضروری است با کار گروهی و تعامل لازم، برنامه ریزی های خوبی برای امر تعلیم و تربیت در کشور طراحی شود.
حجت الاسلام نوری افزود: در بدنه معلمان، مربیان و دانش آموزان ضرورت آموزش های مستمر دینی و تربیتی به شدت احساس می شود و معلمان و مربیان باید متناسب با آخرین یافته های جدید نسبت به امر تعلیم و تربیت تجهیز شوند.
وی ارائه آموزش های کاربردی کیفی و ضمن خدمت را برای معلمان و آموزگاران نظام تعلیم و تربیت کشور ضروری دانست و با بیان اینکه مدارس خاکریز اول جنگ نرم است تاکید کرد: در این راستا هم نقش دانش آموزان و هم نقش و وظیفه معلمان حساس و ویژه است. /924/ت302/ع