تاکید رهبری درباره وحدت اسلامی جدیتر دنبال شود
به گزارش خبرگزاری رسا، عبدالوهاب فراتی با اشاره به اقدامات تروریستی اخیر در کشور اظهار داشت: کسانی که دست به عملیات انتحاری میزنند با فرو رفتن در کام احادیث جعلی، مسلمانان را به کام مرگ میبرند.
وی با اشاره به نقش نخبگان و فرزانگان در تببین این نوع از تروریسمهای فرقهای تأکید کرد: نخبگان اگر به مبانی کجفهمیهای کسانی که دست به این نوع عملیاتها میزنند آگاهی داشته باشند، به خوبی متوجه میشوند که نوعی انحرافات فکری در بین آنها اتفاق افتاده که مجبور به انجام چنین اقدامات غیردینی میشوند.
عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی ادامه داد: وظیفه مهم مسئولان و نخبگان این است که برای مردم توضیح دهند که این افراد چگونه دچار کجفهمی از دین شده و چگونه از احساسات آنها سوءاستفاده میشود.
فراتی در ادامه تأکید کرد: نخبگان سیاسی و مذهبی باید تلاش کنند که مردم را نسبت به چنین گروههایی که دچار انحراف و کجفهمی در دین شدهاند، آگاه کرده و راههای مختلف بهرهبرداری سیاسی از آنها را برای مردم توضیح دهند.
این کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه کارهای بسیار مفیدی در راه تقویت وحدت و تقریب مذاهب انجام شده است، تصریح کرد: با این وجود در این راستا بسیار کمکاری شده است.
فراتی ادامه داد: اندیشه تقریبی یکی از آرمانهای بلند و والای امام خمینی(ره) و حضرت آیتالله خامنهای است که متأسفانه با وجود تأکیدات مؤکد رهبری در این زمینه به نظر میرسد بسیار در آن کمکاری شده است.
وی با اشاره به سالروز فتوای مشهور و مهم مقام معظم رهبری در خصوص وحدت اسلامی تأکید کرد: سال گذشته ایشان در سفری که به سنندج داشتند، فرمودند «ارائه هرگونه مطلبی که اهانتی به اهل سنت در آن باشد، حرام است».
براساس گزارش ایسکا، این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه اظهار داشت: متأسفانه در این روز هیچگونه کار فرهنگی و رسانهای و یا حتی یک مقاله کوچک برای بزرگداشت این روز و تبیین علت این فتوای رهبری انجام نشد و این خود یکی از کمکاریهای شدید در این حوزه است که با توجه به اینکه نخستین سال بزرگداشت آن بود، کمکاری در آن قابل گذشت نیست. /920/د102/ع