معاون سیاسی استانداری مازندران:
سکولاریسم پایگاه فتنه علیه جهان اسلام محسوب می شود
خبرگزاری رسا ـ معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با بیان این که سکولاریسم امروز پایگاه فتنه در جهان اسلام محسوب میشود، گفت: 54 شبکه رادویی و تلویزیونی به دنبال تضعیف اعتقادات دینی نوجوانان و جوانان ایرانی هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، هادی ابراهیمی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران، امروز درگردهمایی معاونان پرورشی آموزش و پرورش استان که در ساری برگزار شد، با بیان این که سکولاریسم امروز پایگاه فتنه در جهان اسلام محسوب می شود، گفت: بزرگترین چالش دنیای اسلام با دنیای غرب خطر گسترش سکولاریسم است.
وی با اشاره به این که توسعه در اندیشه دنیای غرب مبتنی و برگرفته از سکولاریسم است، افزود: خطر ترویج سکولار در کشورهای اسلامی امروز بحران بزرگی است که ملل اسلامی تهدید میکند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با اشاره به این که جنگ امروز ما با دنیای غرب جنگ تسلیحاتی نیست، تصریح کرد: امروز ما وارد یک منازعه و گفتمان معرفتی با غرب شده ایم و این جنگ بین تمدن غرب و گفتمان معرفتی اسلامی است.
ابراهیمی با بیان این که فروپاشی برج های دوقلو در آمریکا تنها بهانه ای برای لشکرکشی آمریکاییها برای حمله به عراق بود، بیان داشت: دو دوران ریاست جمهوری بوش سه کشور ایران، سوریه و عراق به عنوان محور شرارت در منطقه خاورمیانه از سوی آمریکا معرفی شدند.
وی با اشاره به این که دنیای غرب اسلام را تنها خرده فرهنگی می داند که توانایی اداره یک جامعه و کشور را ندارد، خاطرنشان کرد: امروز غرب در حال ترویج پدیده لیبرالیسم در دنیای اسلام است و اعتقاد دارد اسلام توانایی مدیریت ندارد و اسلام را تنها برای منطقه ای خاص می دانند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران در ادامه با بیان این که سه دیدگاه سکولاریسم های مسلمان، مدرنیته اسلامی و تمدن عظیم اسلامی درکشور وجود دارد، بیان داشت: تفکر سکولاریسم اسلامی ارزش های دینی و اسلامی را با رنگ و لعاب و ظاهر دینی قبول دارند و اعتقاد آنها همانند نهادهای غربی است و می گویند دین نقش تأثیرگذاری در جامعه ندارد وآن را ناکارآمد می دانند.
ابراهیمی با اشاره به این که طراحان این دیدگاه در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نیز در مقابل امام خمینی (ره) ایستادند، افزود: حامیان این دیدگاه در انتخابات سال گذشته نیز به بیان این دیدگاه ها در شعارهای تبلیغاتی خود پرداختند و میر حسین موسوی نیز یکی از برنامه هایش نیز همین بود و در سخنان خود می گفت، ما در سی سال پس از انقلاب اسلامی به چشم انداز های مد نظر نرسیدیم.
معاون استاندار مازندران ادامه داد: این سکولارهای مسلمانان نقش خرده فرهنگ را برای اسلام قائل هستند.
وی در ادامه به دیدگاه حامیان مدرنیته اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: طرفداران این دیدگاه همانند حامیان سکولاریسم های مسلمان معتقد هستند در طول این سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی نتوانستیم به چشم انداز های مطلوب دست یابیم و اعتقاد دارند باید یک الگویی از ژاپن اسلامی و مالزی دوم را درکشور پایه ریزی کرد.
ابراهیمی احیای تمدن عظیم اسلامی را دیدگاه سوم موجود در کشور دانست و تصریح کرد: نگاهی که در این دیدگاه وجود دارد برگرفته از گفتمان امام و رهبری است و معتقد هستند که باید یک تمدن عظیم اسلامی را در دنیا پایهگذاری کرد و این دیدگاه در افق نگاههای انسانهای متدین و حزب اللهی قرار دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با اشاره به نامگذاری دهه چهارم انقلاب به عنوان دهه پیشرفت وعدالت از سوی رهبرمعظم انقلاب اسلامی گفت: این نامگذاری مقام معظم رهبری برگرفته از دیدگاه احیای تمدن عظیم اسلامی است.
وی با بیان این که بشتر ساز حرکت احیای تمدن عظیم اسلامی در کشور نهادهای آموزشی، فرهنگی و دینی هستند، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد بسترساز میتواند در مقابل جریان سکولاریسمهای مسلمان و مدرنیته اسلامی، احیاگر مدل ایرانی اسلامی باشد.
ابراهیمی در ادامه با اشاره به این که تربیتی که مبتنی بر آموزههای اسلامی و دینی باشد، میتواند تأثیر فراوانی در جامعه داشته باشد، ادامه داد: آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد تولید علم، فکر و اندیشه نقش آن حتی از رسانه ملی نیز مهمتر است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با تأکید براین که در فعالیتهای فرهنگی باید میل، نیاز و مصلحت مخاطب مورد توجه قرار گیرد، بیان داشت: باید از بسیاری از فعالیت های فرهنگی که بازدهی مناسب ندارد، خودداری شود.
وی با بیان این که امروز بیش از 54 شبکه رادویی و تلویزیونی به دنبال تضعیف اعتقادات دینی نوجوانان و جوانان ایرانی هستند، اضافه کرد: این شبکهها با پخش برنامههایی که با مبانی دینی ما هیچ سازگاری ندارد هویتزدایی جوانان ایرانی را دنبال می کنند.
ابراهیمی با اشاره به این که سنای آمریکا برای براندازی نرم جمهوری اسلامی ایران بیست میلیون دلار اعتبار تخصیص داده است، خاطرنشان کرد: امروز همه تلاش دشمنان تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزههای مختلف است./950/پ202/س
ارسال نظرات