۱۵ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۹
کد خبر: ۸۱۹۸۴۴
مسئول بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه پیام‌نور:

ثبت روایت تشییع رهبر شهید، مأموریت اصلی دانشجویان انقلابی است

ثبت روایت تشییع رهبر شهید، مأموریت اصلی دانشجویان انقلابی است
مسئول بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه پیام‌نور از برنامه‌ریزی دانشجویان برای حضور فرهنگی و رسانه‌ای در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب خبر داد و گفت: مهم‌ترین مأموریت دانشجویان، روایت و ثبت این حماشه تاریخی است.

به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، سرکار خانم محمدی، مسئول بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه پیام‌نور و فعال فرهنگی حوزه بانوان، در نشست هم‌اندیشی «بانوان و آیین تشییع امام شهید انقلاب» که به همت خبرگزاری رسا برگزار شد، با اشاره به نقش جامعه دانشگاهی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، اظهار داشت: دانشجویان به عنوان یکی از اقشار اثرگذار جامعه، ظرفیت ارزشمندی برای حضور فرهنگی، رسانه‌ای و اجتماعی در این رویداد دارند و تلاش شده است زمینه مشارکت آنان در بخش‌های مختلف فراهم شود.

مسئول بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه پیام‌نور با تشریح برنامه‌های دانشجویان برای مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، از تشکیل کمیته‌های فرهنگی، اجرایی، درمانی و رسانه‌ای خبر داد و گفت: هدف ما این است که حضور دانشجویان تنها به مشارکت در مراسم محدود نشود، بلکه روایت این رویداد تاریخی و ثبت جلوه‌های وحدت و همدلی مردم نیز به دست خود آنان انجام گیرد.

وی با بیان اینکه یکی از محورهای اصلی فعالیت دانشجویان، تولید محتوای فرهنگی است، افزود: کمیته فرهنگی با محوریت دانشجویان، تهیه بروشورها، نشریات، محصولات فرهنگی و محتوای متناسب با بیانات رهبر شهید را بر عهده دارد تا این آثار در ایام تشییع و پس از آن مورد استفاده قرار گیرد و زمینه آشنایی بیشتر مخاطبان با اندیشه‌ها و سیره ایشان را فراهم کند.

محمدی از برگزاری مسابقه دل‌نوشته‌نویسی پس از مراسم تشییع خبر داد و گفت: پیش‌بینی شده است دل‌نوشته‌های دانشجویان درباره رهبر شهید گردآوری و پس از داوری، در قالب یک مجموعه منتشر شود تا بخشی از احساسات، خاطرات و روایت‌های دانشجویان از این مقطع تاریخی به عنوان سندی ماندگار حفظ شود.

وی در تشریح بخش اجرایی برنامه‌ها خاطرنشان کرد: گروه‌های دانشجویی در محل‌های اسکان زائران و همچنین در موکب مستقر در بلوار بهار حضور خواهند داشت و علاوه بر خدمت‌رسانی، برنامه‌های فرهنگی ویژه بانوان را اجرا می‌کنند تا فضای مراسم با فعالیت‌های معرفتی و فرهنگی نیز همراه باشد.

مسئول بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه پیام‌نور با اشاره به خدمات پیش‌بینی‌شده برای زائران گفت: کمیته درمانی با آماده‌سازی بسته‌های امدادی شامل آب، اقلام خوراکی سبک و سایر نیازهای اولیه، تلاش می‌کند در صورت بروز مشکلات ناشی از گرما یا ازدحام، خدمات اولیه را به حاضران ارائه دهد و در کنار آن، ظرفیت مشاوره و راهنمایی نیز برای مراجعه‌کنندگان در نظر گرفته شده است.

وی مهم‌ترین بخش فعالیت دانشجویان را حوزه روایتگری و رسانه دانست و اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم روایت مراسم تشییع رهبر شهید بر اساس الگوی حضرت زینب(س) شکل بگیرد؛ روایتی که علاوه بر انتقال احساسات، ابعاد معرفتی، اجتماعی و تاریخی این رویداد را نیز منعکس کند. در همین راستا، تولید کلیپ‌های کوتاه، گفت‌وگو با حاضران، پادکست‌های دانشجویی و مستندهای کوتاه از حال و هوای مراسم در دستور کار قرار گرفته است.

محمدی افزود: ثبت روایت خادمان، خانواده‌ها، زائران و جلوه‌های همبستگی مردم از نقاط مختلف کشور، بخش مهمی از این برنامه رسانه‌ای خواهد بود. همچنین تلاش می‌شود حضور اقوام و فرهنگ‌های مختلف ایرانی در مراسم نیز منعکس شود تا تصویر روشنی از وحدت و همدلی ملت ایران در این رویداد تاریخی به نمایش گذاشته شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که تولیدات رسانه‌ای دانشجویان بتواند علاوه بر انتشار در رسانه‌های داخلی، در اختیار رسانه‌های جبهه مقاومت نیز قرار گیرد و بخشی از پیام این مراسم را به مخاطبان فراتر از مرزهای کشور منتقل کند. به گفته وی، مشارکت دانشجویان در تشییع رهبر شهید، تنها حضور در یک مراسم نیست، بلکه تلاشی برای ثبت روایت تاریخی این واقعه و انتقال آن به نسل‌های آینده است.

ارسال نظرات