۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۸۱۹۷۲۶
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) مطرح کرد؛

حضور دانشگاهیان در تشییع رهبر شهید، قدردانی از خدمات علمی و تجدید بیعت با رهبری جدید است

حضور دانشگاهیان در تشییع رهبر شهید، قدردانی از خدمات علمی و تجدید بیعت با رهبری جدید است
حجت‌الاسلام یاوری با دعوت از دانشگاهیان برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید، این حضور را ادای دین جامعه علمی به خدمات و مجاهدت‌های علمی ایشان و تجدید بیعت با رهبری جدید انقلاب اسلامی دانست.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام یاوری، عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، با دعوت از دانشگاهیان برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید، این حضور را ادای دین جامعه علمی به خدمات و مجاهدت‌های علمی ایشان و تجدید بیعت با رهبری جدید انقلاب اسلامی دانست.

وی با اشاره به اهتمام ویژه رهبر شهید به پیشرفت علمی کشور اظهار داشت: رهبر شهید همواره بر ارتقای جایگاه علمی ایران اسلامی تأکید داشتند و معتقد بودند که دستیابی به قله‌های پیشرفت، در گرو اقتدار علمی کشور است. ایشان بارها با استناد به روایت امیرالمؤمنین(ع) مبنی بر اینکه «العلم سلطان»، علم را منشأ قدرت و عزت جامعه اسلامی معرفی کرده و بر ضرورت حرکت شتابان ایران در مسیر تولید علم و فناوری تأکید می‌کردند.

عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) افزود: رهبر شهید در طول دوران رهبری، تلاش‌های گسترده‌ای برای توسعه زیرساخت‌های علمی کشور، حمایت از نخبگان، گسترش علم دینی، تحول در علوم انسانی اسلامی و تحقق جنبش نرم‌افزاری انجام دادند و این موضوع همواره یکی از دغدغه‌های اصلی ایشان بود.

وی تصریح کرد: تأکید مستمر رهبر شهید بر تولید علم، تحول در علوم انسانی و شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، مسئولیت جامعه دانشگاهی را در ادامه این مسیر دوچندان کرده است.

حجت‌الاسلام یاوری با بیان اینکه دانشگاهیان وظیفه دارند قدردان این مجاهدت‌ها باشند، خاطرنشان کرد: حضور پرشور و باشکوه استادان، پژوهشگران، دانشجویان و دیگر اعضای جامعه علمی در مراسم تشییع، علاوه بر ادای احترام به مقام والای رهبر شهید، قدردانی از سال‌ها تلاش ایشان در مسیر اعتلای علمی کشور و گرامیداشت خدمات ارزنده ایشان به حوزه علم و دانش خواهد بود.

وی در پایان تأکید کرد: حضور جامعه دانشگاهی در این آیین، همچنین فرصتی برای تجدید بیعت با رهبر جدید انقلاب اسلامی و اعلام آمادگی برای استمرار مسیر پیشرفت علمی، تحقق جنبش نرم‌افزاری و تقویت مرجعیت علمی ایران اسلامی خواهد بود.

ارسال نظرات