۲۶ تير ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۰
کد خبر: ۸۱۰۸۵
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی:

امام سجاد احیاگر نهضت عاشورا بود

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، گفت: اگر روشنگری‌های امام سجاد(ع) در خصوص فلسفه قیام عاشورا نبود، بدون شک هدف مقدس این قیام برای مردم آشکار نمی‌شد.
امام سجاد ع
حجت‌الاسلام زین العابدین روحانی نیا، مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، با بیان این‌که بیماری وجود مقدسامام سجاد(ع)، جهت خالی نبودن از حجت الهی به خواست و اراده الهی بود، گفت: اگر روشنگری‌های امام سجاد(ع) در خصوص فلسفه قیام عاشورا نبود، بدون شک هدف مقدس این قیام برای مردم آشکار نمی‌شد و قیام امام حسین (ع) در همان روز عاشورا در همان مکان می ماند.

وی بیان داشت: امام سجاد‌(ع) با در نظر گرفتن شرایط سیاسی و فرهنگی زمان خود بهترین روش مبارزه سیاسی با حاکمان جور و تبیین مسیر حق و حقیقت را با ‌عبادت‌های خود اتخاذ کرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: آن امام بزرگوار در سراسر زندگی خویش با سختی‌ها و مصائب بسیاری روبه رو بود؛ اما ایشان همچون کوهی استوار در برابر توفان دشواری ها ایستاده، رسالت خود را انجام دادند، ایشان هرگز تسلیم طاغوت نشدند؛ از این رو امام سجاد‌(ع) مؤسس و پرورش یافته ‌فرهنگ و مکتب عاشورا بودند.

وی  افزود: امام زین العابدین‌(ع) تجسم عالی کمالات و ارزش های والای انسانی و زینت بندگان مخلص الهی است، در عین حال در صحنه های سیاسی و اجتماعی حضوری پرتلاش و فعال داشتند. امامان معصوم (ع) در زندگی اجتماعی خود به عنوان پیشوایان صالح و الگوهای اخلاقی و تربیتی در طول زندگی افتخارآمیز خویش راهگشای زندگی فردی و اجتماعی مردم بودند.

حجت‌الاسلام روحانی‌نیا با بیان این‌که امام سجاد‌(ع) با اصحابش رفتار کریمانه و دلسوزانه داشت، افزود: رفتارهای آن حضرت، نمونه کامل صداقت، مهرورزی و سخاوت و تجلیگاه عالی حلم، بردباری و جوانمردی بود، آن امام همام هر وقت در‌خواستی از خداوند داشت اول و آخر آن دعا صوات می فرستاد‌ند.

وی در پایان خاطر‌نشان کرد: ما دوستداران و عاشقان اهل بیت‌(ع) ضروری است با تحقیق و مطالعه در سیره آن پیرو واقعی رفتار و کردارشان باشیم‌./966/پ202/س
ارسال نظرات