مجتمع آموزش سطح عالی حوزه در مازندران راهاندازی میشود
خبرگزاری رسا ـ نماینده مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در مازندران با اشاره به در حال ساخت بودن حوزه علمیه امام علی(ع) ساری گفت: یکی از مهمترین برنامههای ما بهرهگیری از این مجموعه عظیم جهت راهاندازی مجتمع آموزش سطح عالی در مرکز این استان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، نماینده مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در مازندران، روز گذشته مراسم معارفه خود مهمترین برنامههای خود را برای توسعه کمی و کیفی فعالیتهای علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مدارس علمیه استان اعلام کرد.
وی تقویت سیستم آموزشی مدارس علمیه مازندران را یکی از مهمترین برنامههای خود اعلام کرد و گفت: با توجه به این که مازندران از نظر تعداد مدارس علمیه و طلاب یکی از استان های برتر کشور محسوب می شود؛ اما از سطح آموزشی مناسبی برخوردار نیست که یکی از مهمترین برنامههای نمایندگی مرکز مدیریت در استان ساماندهی و تقویت سیستم آموزشی در این استان است.
حجت الاسلام طاهری ادامه داد: نظارتبر تدریس، انتخاب استادان برتر و نیز جایگزینی امتحان هفتهای به جای امتحان ترمی از مهمترین برنامه های مرکز در این بخش است.
نماینده مرکز مدیریت حوزه علمیه قم درمازندران تقویت مسأله تهذیب و اخلاق در مدارس علمیه را یکی دیگر از برنامه های خود در استان اعلام کرد و بیان داشت: جایگاه پرورش مسائل اخلاقی در حوزه های علمیه استان باید مشخص شود که دربرنامه های جدید این موضوع را به صورت جدی دنبال خواهیم کرد.
حجت الاسلام طاهری با بیان اینکه بزرگترین شخصیتهای اخلاقی پرورش یافتگان حوزههای علمیه هستند، گفت: به همین منظور از برنامههای مهم نمایندگی مرکز مدیریت در استان تقویت مسأله تهذیب در مدارس علمیه با بهرهگیری از استادان باتجربه و نیز راهاندازی معاونت تهذیب در مدارس است.
وی توسعه و گسترس برنامه های فرهنگی و فوق برنامه را سومین دستورکار خود برای ساماندهی و علمیه مدارس علمیه مازندران عنوان کرد و بیان داشت: این فعالیت ها باید در کنار برنامه های علمی و آموزشی حوزه های علمیه تقویت شود.
نماینده مرکزمدیریت حوزه علمیه قم در مازندران با اشاره به اینکه برخی طلاب پس از گذرداندن پایه ششم هنوز با علم کلام جدید بیگانه هستند و حتی با کلام قدیم نیزآشنایی کامل ندارند، تصریح کرد: یکی برنامه های ما تقویت علم کلام با برگزاری کلاس های مناسب در میان طلاب حوزه های علمیه استان است.
حجت الاسلام طاهری تشکیل کارگروه های دشمن شناسی در مسأله وهابیت، بهائیت، مسیحیت، شیطان پرستی و عرفان های نو ظهور در مدارس علمیه را از دیگر برنامه های خود در نمایندگی مرکز مدیریت درمازندران اعلام کرد و ادامه داد: طلاب حوزه های علمیه باید در آغاز خود با این گونه عرفان ها و فرقه های نو ظهور و انحرافی آشنا شوند و در ادامه برای تبلیغ به جامعه اعزام شوند.
وی الگوشناسی پیرامون زندگی پیامبران، ائمه اطهار، بزرگان دین وعلمای بزرگ از دیگر برنامه های در دستور کار خود دانست و ادامه داد: شناخت طلاب حوزه های علمیه با این بزرگان الگوهای مناسبی هستند که در کنر فوق برنامه های فرهنگی اجرایی خواهد شد.
حجت لاسلام طاهری با اشاره به وجو موقوفات متعدد حوزه های علمیه در مازندران، احیای این موقوفات را ششمین برنامه کاری خود در استان اعلام و خاطرنشان کرد: متأسفانه این موقوفات درحال حاضر به طور مناسب در اختیار حوزه های علمیه قرار نمی گیرد وتنها افرادی خاص ازآن بهره می برند.
نماینده مرکزمدیریت درمازندران برقراری ارتباط وتعاملی منطقی با مدارس علمیه دیگر استان های کشور را هفتمین برنامه خود در استان عنوان کرد وبیان داشت: برقراری یک تعامل منطقی میان مدارس علمیه مازندران با دیگر استان های کشور در انتقال تجربیات ونیز فرهنگ های دینی و فرهنگی بسیار حائز اهمیت است که آن را دنبال می کنیم.
حجت الاسلام طاهری همچنین با اشاره به فعالیت دو مرکز تخصصی حوزوی در شهرهای بابل و آمل گفت: مؤوسسه آموزش عالی حوزوی شهرستان آمل وابسته به مدرسه علمیه امام حسن عسکری (ع) که تحت اشرافیت حضرت آیت الله جوادی آملی فعالیت می کند و نیز مرکز تخصصی شهرستان بابل تنها دو مجموعه تخصصی حوزوی در مازندران هستند.
وی از راه اندازی شش مرکزتخصصی حوزوی طی سه سال آینده در شهرهای مختلف استان خبرداد و افزود: این واحد های تخصصی در رشته های تبلیغ، تفسیر، حدیث و نهج البلاغه خواهند بود.
نماینده مرکز مدیریت حوزه علمیه قم درمازندران در ادامه با اشاره به در حال ساخت بودن حوزه علمیه امام علی (ع) ساری که زیر نظرآیت الله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران عملیات اجرایی آن ادامه دارد، تصریح کرد: یکی از مهمترین برنامه های ما بهره گیری از این مجموعه عظیم جهت راه اندازی مجتمع آموزش سطح عالی در مرکز استان است./950/پ202/س
ارسال نظرات