۰۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
کد خبر: ۸۰۱۶۶۰
نماینده ولی فقیه در کاشان مطرح کرد؛

اعتکاف؛ تنفس عمیق معنویت در برابر مادی گرایی

اعتکاف؛ تنفس عمیق معنویت در برابر مادی گرایی
کاشان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی بیان اینکه ماه رجب ماه اعتکاف و سنت نبوی است، گفت: اسلام تنفس عمیق معنویت اعتکاف را در برابر امواج توفنده مادی گرایی قرار داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کاشان که در مصلی بقیه الله الاعظم(عج) این شهرستان برگزار شد، با تبریک حلول ماه رجب و استفاده و حداکثر استفاده و بهره برداری از این ماه، گفت: ماه رجب، ماه اذکار و استغفار است.

وی با بیان اینکه ماه رجب ماه اعتکاف و سنت نبوی است، افزود: اسلام تنفس عمیق معنویت اعتکاف را در برابر امواج توفنده مادی گرایی قرار داده است.

نماینده ولی فقیه در کاشان از اعتکاف به عنوان تجربه شیرین اتصال به خداوند یاد کرد و از افرادی که توان انجام اعتکاف دارند خواست از برنامه‌های غنی فرهنگی اعتکاف در مساجد شهرستان کهاز سوی ستاد اعتکاف و نهاد‌های تبلیغی تدارک دیده شده استفاده کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همچنین با تبریک میلاد امام جواد الائمه (ع) گفت: با برکت‌ترین شخصیت برای شیعیان امام جواد (ع) است. 

وی با اشاره به عملیات کربلای 4، ادامه داد: در حالی که آمریکا از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، ایران را تحریم و اموال جمهوری اسلامی ایران را تصاحب کرده بود؛ ما با منافقین شایعه پراکن هم درگیر بودیم و عدم الفتح شدن عملیات کربلای ۴ به دلیل خباثت منافقان بود.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی تأکید کرداد: جمهوری اسلامی ایران در سه جبهه با سران کفر، جنگ اقتصادی و با منافقین مبارزه می‌کند.

وی در ادامه با تأکید بر صرفه جویی در مصرف انرژی گفت: اماکن مذهبی و مساجد باید بهترین الگو برای صرف جویی در مصرف انرژی ادارات و نهاد‌های دولتی باشند.

وی همچنین از جوانان ورزشکار در مسابقات پاراآسیایی که به سرپرستی یک بانوی ورزشکار بیشترین مدال دوران ورزشی با ۲۶۲ مدال که ۷۷ مدال آن طلا بود تقدیر و قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد، جوانان ایران اسلامی در میادین ورزشی، علمی، نظامی، ساختاری و معنوی به قله‌های موفقیت صعود کنند.

نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به نامگذاری ۹ دی به عنوان روز بصیرت، اظهار داشت: ۸ ماه طول کشید تا با اتحاد و انسجام ملی ملت ایران ۹ دی رقم خورد و این اتحاد همان اتحادی است که ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ هم آمریکا و نتانیاهو را مأیوس کرد.

وی به اهمیت و حساسیت انتخاب پیش رو اشاره کرد و با بیان اینکه از همه افرادی که تخصص دارند و انقلابی و پادکدست هستند و طرح و برنامه دارند می‌خواهم تا در انتخابات ثبت نام کنند، افزود: اتحاد مقدسی را که بوجود آمده است باید حفظ کرد، چرا که تعبیر رهبری از اتحاد، اتحاد ۹۰ میلیونی است.

به گفته وی در اتحاد ملی، جمعیت ۹۰ میلیونی از همه اقشار و همه گرایش‌ها با مشت گره کرده، دشمن را مایوس می‌کنند. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات