اولویتسنجی فعالیتها در سال همت مضاعف و کار مضاعف ضروری است
حجتالاسلام فاضل حسامی، معاون خدمات پژوهشی پژوهشکده دانشنامهنگاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به سال همت مضاعف و کار مضاعف بر اولویتسنجی فعالیتها و توسعه کمی و کیفی کارها تأکید کرد.
وی با اشاره به تدوین چشمانداز بیست ساله نظام از سوی رهبر معظم انقلاب، خواستار عدم شعارزدگی و توجه به الزامات شعارهای معظم له شد و افزود: شعارهای رهبر معظم انقلاب همچون قطعات پازلی است که اگر کنار هم قرار گیرند، چشمانداز توسعه کشور محقق میشود.
حجتالاسلام حسامی با بیان اینکه شاهد اتلاف زمان و انرژی بسیاری در کشور هستیم، اظهار داشت: اتلاف انرژی و زمان در کشور دردی است که رهبر معظم انقلاب آن را حس کرده و نسبت به آن هشدار دادهاند، از این رو ملت ایران این درد را همانند ایشان حس کرده و تأکیدات معظم له را عملی کنند.
وی با طرح سؤالی مبنی بر اینکه اگر هفت ساعت کار به هشت ساعت تبدیل شد کار مضاعف انجام شده یا اینکه مقدار فعالیتی که در هفت ساعت انجام شده در پنج ساعت انجام شود، گفت: همت مضاعف و کار مضاعف کمی و کیفی است. کمی به این معنا که فعالیتهایمان را اولویتسنجی کنیم و کیفی به این معنا که این فعالیتها را عمق ببخشیم.
این استاد حوزه و دانشگاه، ساختار بهرهوری در کشور را متناسب با شعار همت مضاعف و کار مضاعف ندانست، خواستار بازنگری ساختار موجود شد و گفت: از جمله الزامات همت مضاعف و کار مضاعف ایجاد ساختارهای جدید، تعدیل ساختارهای موجود و حتی حذف برخی از ساختارهای ایجاد شده گذشته است.
وی، داشتن نگاهی نظامواره به فعالیتها در سال همت مضاعف و کار مضاعف را ضروری دانست و با تأکید بر تحقق شعار همت مضاعف و کار مضاعف، افزود: متأسفانه مبتلای به شعارزدگی هستیم و تنها به برگزاری چند همایش و سمینار در اینباره اکتفا کردهایم.
حجتالاسلام حسامی تصریح کرد: تولید ساختارهای جدید برای جلوگیری از شعارزدگی و حرکت به سمت تولید محتوا، اولویتسنجی فعالیتها، توسعه کمی و کیفی کارها و توجه به الزامات شعارهای رهبر معظم انقلاب در سال همت مضاعف و کار مضاعف ضروری است. /920/پ202/ع