۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۳
کد خبر: ۷۹۲۹۱۶
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور:

شعر به معنای واقعی کلمه می‌تواند الهی باشد

شعر به معنای واقعی کلمه می‌تواند الهی باشد
تهران- حجت الاسلام حاج علی‌اکبری با بیان اینکه هر هنری که در خدمت عالم معنا و ملکوت و آرمان‌های الهی قرار گیرد، سفره‌ای پاکیزه برای همه مردم می‌شود و خودش قداست پیدا می‌کند، بیان کرد: شعر و سرود وقتی با عالم معنا و ملکوت گره می‌خورد، شعر و سرود قدسی و ملکوتی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسا در تهران، آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی سرود «آوای آدینه» با همکاری مرکز ارتباطات و رسانه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و دفتر امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ، در محورهای نماز جمعه و آثار آن، ایران همدل، محور مقاومت و سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، در سخنانی با خیرمقدم به خانواده‌های معظم شهدا و شرکت‌کنندگان گفت: عطر صبح بهار را می‌توان با حضور گل‌های ایران عزیز، نوجوانان باصفا، متدین و هنرمند، از اقصی نقاط میهن اسلامی استشمام کرد. این نوجوانان همراه با مربیان و سرگروه‌های خود لبیک گفتند به کاری بسیار ارزشمند، سرود برای یاد خدا و نماز جمعه. این سومین سال برگزاری جشنواره است و باعث خوشحالی همه ما است.

وی ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری، عنایت ویژه نماینده مقام معظم رهبری در استان و داوران جشنواره، افزود: شرکت بیش از ۵۰۰ گروه سرودی در این رویداد اتفاق مبارکی است و امیدواریم آثار تولید شده ماندگار و اثرگذار و مورد استفاده قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری هنر سرود را هنری ترکیبی از جمع، هماهنگی، آوا و صدا در قالب شعر دانست و گفت: این کار خیلی بزرگی است که هنرمندان نوجوان با منادیان نماز جمعه همراه شده‌اند و مخاطب اصلی آن نوجوانان هستند. هر هنری که در خدمت عالم معنا و ملکوت و آرمان‌های الهی قرار گیرد، سفره‌ای پاکیزه و گوارا برای همه مردم می‌شود و خودش قداست پیدا می‌کند. شعر و سرود وقتی با عالم معنا و ملکوت گره می‌خورد، شعر و سرود قدسی و ملکوتی می‌شود.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره استاد فرشچیان گفت: هنر استاد فرشچیان قدسی، ملکوتی و متعهد بود و برای ترویج زیبایی‌ها و مکارم اخلاقی تلاش کرد.

وی یاد خدا را اصل همه فضیلت‌ها و منبع همه فیوضات و الطاف الهی دانست و افزود: فرصتی که خدا به ما داده باید قدر دانسته شود؛ اینکه خدای متعال به ما اجازه داده به یادش باشیم و همه عالم را محیط ذکر خود قرار داده، نشانه‌ها و آیه‌هایی برای یاد خدا هستند. به یاد خدا بودن یعنی به یاد همه زیبایی‌ها، کمال، علم، حقیقت، قدرت و عظمت بودن.

حجت الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری در ادامه توضیح داد: یاد خدا وقتی جمعی باشد، شیرینی و برکتش بیشتر است. مسجد محل اجتماع مردم و مومنین برای یاد خداست. جمع شدن مردم در نماز جماعت، فرصتی است برای اتحاد دل‌ها و ساماندهی مومنین برای کارهای نیک. حضرت حق فرصت نماز جمعه را داده و روز جمعه سفره رنگارنگی برای مومنین گسترانده است. لحظه حرکت مومنین به سوی نماز جمعه مغفرت خداوند شامل حالشان می‌شود، فرشتگان از آن‌ها استقبال می‌کنند و نامشان برای شرکت در نماز و یاد خدا نوشته می‌شود.

وی ادامه داد: زمانی که مومنین در صف نماز جمعه می‌نشینند، احساس تنهایی نمی‌کنند و در کنار جماعتی از مومنین قرار دارند که نسبت به هم احساس خوبی دارند و خیرخواه و حامی یکدیگر هستند. امام جمعه خطبه می‌خواند و سفره فیض الهی گشوده می‌شود. در ملکوت نیز نماز جمعه‌ای برپا می‌شود به امامت حضرت جبرئیل(ع) و بارش لطف، عنایت و مغفرت الهی شامل حال مومنین می‌شود.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: پاداشی از حج و عمره برای کسانی که در نماز جمعه شرکت می‌کنند ثبت می‌شود. جمال، جلال و شکوه مومنین شرکت‌کننده در نماز جمعه به رخ دشمنان کشیده می‌شود و صف متحد زیر پرچم ولایت در برابر لشکر کفر و شیطان صف‌آرایی می‌کنند، که باعث امید، نشاط و احساس خوب در جامعه مومنین می‌شود.

در این مراسم، حجت‌الاسلام مختاری امام جمعه ساوجبلاغ با بیان اینکه مجموعه نهاد امامت جمعه رویداد ملی «سرود آدینه» را مرهون نگاه ممتاز حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌علی‌اکبری است اظهار کرد: در سومین دوره ۵۲۹ گروه سرودی از ۲۸ استان کشور ثبت کردند. این آمار بیانگر گستره ملی و فراگیر بودن جشنواره است، به گونه ای که تقریبا از تمامی استان ها نمایندگانی حضور داشتند و در نهایت ۳۵ گروه به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

ارسال نظرات