محفل شعر ولایت در قم برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، محفل شعر فاخر «ولایت» شامگاه پنجشنبه دوم مردادماه ۱۴۰۴، با حضور جمعی از شاعران نامآشنای آئینی و انقلابی کشور و استقبال پرشور مردم و طلاب در مسجد حضرت فاطمهالزهرا (سلاماللهعلیها) پردیسان قم برگزار شد.
این محفل باشکوه که به همت مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه و با همکاری ستاد راهبری شعر برگزار شد، آیینهای از شور ولایی، ادب دینی و روحیه انقلابی مردمی بود که در ماه محرم با دلهایی آکنده از محبت اهل بیت(ع) و عشق به ولایت، گرد هم آمدند تا با زبان شعر ادای احترام و ارادت خود را به ساحت پرچمدار امت اسلامی رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظلهالعالی) ابراز دارند.
ولایت، جانمایه شعر آئینی عصر ما
در ابتدای این مراسم حجتالاسلام رضا رستمی مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه در سخنانی کوتاه اما پرمغز، بر جایگاه شعر در منظومه فرهنگی اسلام و انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: شعر زبان عاطفههای بلند و تجلی روح امت در بزنگاههای تاریخی است. امروز نیز در جنگ شناختی پیچیدهای که دشمن برای فروپاشی اراده ملت ما طراحی کرده شعر آئینی و انقلابی نقش بیبدیلی در پاسداری از مرزهای هویت اسلامی ـ انقلابی دارد. محفل شعر ولایت فرصتی برای عرض ارادت به ساحت ولی فقیه زمان و تجدید عهد با ولایت در قالب زبان فاخر هنر است.
وی با اشاره به ابعاد جهاد تبیین در ساحت هنر، افزود: شعر، سلاح نرم مجاهدان جبهه فرهنگی است. این محفل نشانهای از زنده بودن روح مقاومت در دلهای مردم و اهل ادب است و بیانگر این حقیقت که ادبیات انقلابی و دینی همچنان زنده، پویا و تأثیرگذار است.
جلوهای از طنین شعر در ستایش ولی فقیه
در ادامه این مراسم شاعران نامآشنای انقلاب یکی پس از دیگری بر صحنه آمدند و قطعاتی ناب و شورانگیز در مدح ولایت، رهبری و ایستادگی ملت ایران قرائت کردند.
افشین علا، شاعر پیشکسوت و خوشقریحه کشور با صدای رسا و کلامی متین شعری در وصف صلابت و سلوک معنوی رهبر انقلاب خواند و حاضران را به وجد آورد.
سپس علیرضا قزوه چهره برجسته شعر انقلاب با بیانی پرشور اما عمیق، قطعاتی از اشعار خود را قرائت کرد که در آنها مفاهیمی چون مرزبانی فرهنگی و جایگاه ولی فقیه در مسیر تحقق عدالت جهانی بهزیبایی بازتاب یافته بود.
علیمحمد مودب، نیز با شعری روان و محکم از منظر زبان مردم از رهبریِ الهی امام خامنهای و افقهای روشن پیشروی ملت ایران سخن گفت. شعر او با مضامین توحیدی و الهیاتی پیوند خورده بود و نمایانگر پیوند میان شعر دینی و سیاست الهی در منظومه فکری انقلاب اسلامی بود.
میلاد عرفانپور از شاعران جوان و پرآوازه کشور که در سالهای اخیر با اشعار عاشقانه و آئینیاش شناخته شده با زبانی لطیف و روحنواز از دردهای امت و امیدهای آینده گفت. شعر او آکنده از عشق به امام زمان(عج) و امید به نصرت نهایی جریان حق بود که در پرتو زعامت ولی فقیه شکل میگیرد.
حجت الاسلام حامد اهور، از شاعران جوان و دغدغهمند کشور نیز شعری با مضامین دفاع از جبهه مقاومت اسلامی قرائت کرد که با تحسین حاضران همراه شد. شعر او یادآور این حقیقت بود که خط ولایت، خط ایثار و مقاومت است و امت اسلامی در سایه آن به عزت و عظمت دست مییابد.
در محفل اخلاص و شعر
این مراسم معنوی که در فضایی لبریز از شور و احساس برگزار شد با استقبال کمنظیر طلاب، خانوادههای شهدا، علاقهمندان به شعر و ادب دینی و اقشار مختلف مردم مواجه شد. جمعیت حاضران با اشتیاق تمام، پای صحبت شاعران نشستند و با اشک و لبخند دل به نغمههای ولایی و عاشورایی سپردند.
محفل شعر ولایت بار دیگر نشان داد که شعر نه یک ابزار تفنن که یک سلاح فرهنگی و معرفتی در مواجهه با جبهه باطل است؛ و تا ولایت هست شعر آئینی نیز زنده است، جاری است و روشنگر راه.