۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶
کد خبر: ۷۸۶۹۲۸
امام جمعه شهرضا:

قداست و ارزش کار خدمات سازمان تامین اجتماعی ایثار در راه خداست

قداست و ارزش کار خدمات سازمان تامین اجتماعی ایثار در راه خداست
اصفهان- حجت الاسلام والمسلمین طاووسی ضمن قدردانی از خدمات ارائه شده به بیمه شدگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی تصریح کرد: قداست و ارزش کار خدمات سازمان تامین اجتماعی ایثار در راه خداست.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین حسین طاووسی امام جمعه شهرضا در دیدار با مدیران تامین اجتماعی ، ضمن قدردانی از خدمات ارائه شده به بیمه شدگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی خواستار ارتقای خدمات شد و از تأمین اجتماعی بعنوان یکی از اصلی‌ترین ارکان نظام در تحقق چشم انداز توسعه کشور یاد کرد و افزود: با عنایت به سیاست های ابلاغی رهبرمعظم انقلاب، این سازمان نقش مهمی در توسعه و رونق کشور دارد.

حجت الاسلام والمسلمین حسین طاووسی، تامین اجتماعی و خدمات و تعهدات این نهاد اجتماعی را در تمامی عرصه ها و برای تمام جوامع بشری یک نیاز و ضرورت دانست و افزود: خدمات و تعهدات تامین اجتماعی به گونه ای است که در تمامی زمینه ها و امور مورد نیاز جامعه نقش داشته و این نهاد همواره سعی دارد تا با تامین امنیت و سلامت مردم و فراهم نمودن معاش بیمه شدگان خود، راحتی و آرامش زندگی را برای آنان فراهم سازد.

ارسال نظرات