مدرسه دارالعلم افقهای علمی و تمدنی را با بستههای نوآورانه ترسیم میکند

به گزارش خبرگزاری رسا، حجتالاسلام علی برادران خلخالی، با تاکید بر اینکه مدرسه ادبیات و زبانشناسی دارالعلم در سومین سال فعالیت خود، در مهد ادب و فرهنگ خراسان بزرگ و جوار حرم مطهر رضوی پذیرای اساتید و طلاب علاقهمند به ادبیات و مباحث علوم زبانی است، اذعان داشت: با عنایت حضرت رضا(علیهالسلام)، استقبال از مدرسه در سال جاری افزایش قابل توجهی داشته است و مهمترین دلیل آن را طراحی علمی و هدفمند بستههای آموزشی متنوع، کارآمد و روزآمد و دعوت از اساتید شاخص کشوری میدانم.
وی افزود: این طراحی ویژه مرهون نگاه تمدنی به ادبیات است و باور داریم ادبیات، از شاخصهای مهم در تمدنسازی نوین اسلامی به شمار میرود.
ثبتنام گسترده و گزینش تخصصی
حجتالاسلام برادران خلخالی با بیان اینکه امسال حدود چهارصد دانشپژوه در مدرسه ثبتنام کردند، ادامه داد: از میان این داوطلبان، ۱۵۰ نفر از اساتید و علاقهمندان گزینش شدند و بستههای متنوع و پنلهای آموزشی مختلف بر اساس نیاز جامعه و علاقمندان، طراحی گردیده است.
تمرکز بر مهارتآموزی و جهاد تبیین
وی با تاکید بر اینکه یکی از بستههای مهم مدرسه به موضوع مهارت نویسندگی و برداشتن اولین قدمها برای تقویت توان نگارشی اختصاص یافته است، اضافه کرد: نویسندگی با توجه به وظایف حوزههای علمیه در مسیر جهاد تبیین، نقش مهمی در خلق اثر و تحقق این جهاد مقدس دارد.
مدیر مدرسه ادبیات و زبانشناسی اشاره به برگزاری این بسته با حضور استاد رضا امیرخانی، تصریح کرد: امیدواریم با بهرهمندی از تجربیات ایشان، الطاف الهی شامل حاضرین گردد.
توجه به مباحث میانرشتهای و علوم شناختی
وی با بیان اینکه بسته دیگری از پنلهای آموزشی مدرسه پیرامون تعامل ادبیات و زبانشناسی با سایر علوم طراحی شده است، ادامه داد: طراحی این پنلها با توجه به اهمیت موضوعات میانرشتهای و ارتباط ادبیات با علوم اصول، فقه، علوم حدیثی و علوم شناختی صورت گرفته و از اساتیدی چون حججاسلام والمسلمین علیدوست، الهی خراسانی و قائمینیا دعوت به عمل آمده است.
تاکید بر نهضت ترجمه و استفاده از هوش مصنوعی
حجتالاسلام برادران خلخالی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدارهای اخیر با شاعران و اهل ادب و فرهنگ، افزود: ایشان بر ضرورت شکلگیری یک نهضت ترجمه تاکید داشتند و به همین دلیل یکی از بستههای آموزشی مدرسه به روششناسی ترجمه، نقد ترجمه و مباحث علمی نوین ترجمه و هوش مصنوعی اختصاص یافته است. در این زمینه نیز از اساتیدی چون حججاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی، مهدی رضایی و مسعود فکری بهرهمند خواهیم شد.
بررسی جنگ شناختی و نفوذ رسانهای
وی با بیان اینکه موضوع زبانشناسی و جنگ شناختی سال گذشته نیز در مدرسه مطرح بوده است و بالاترین امتیاز را در بین دیگر مدارس بر اساس ارزیابیهای تخصصی کسب کرده، اضافه کرد: با توجه به اهمیت موضوع جنگ شناختی، امسال نیز این بخش با هدف ارتقاء سطح علمی و رسانهای طلاب با حضور دکتر اکبرپور پیگیری و به مباحث رسانه، خبر و سانسور خبر توجه خواهد شد.
محوریت ادبیات مقاومت و تابآوری
مدیر مدرسه ادبیات و زبانشناسی با تاکید بر اینکه رویداد ویژه امسال مدرسه در روز پنجشنبه با توجه به شرایط جامعه و رخدادهای اخیر کشور، به موضوع ادبیات مقاومت و نقش کلیدی آن در حماسهسازی و تابآوری اختصاص دارد، ابراز امیدواری کرد که با عنایت خداوند و همکاری نخبگان و اساتید، بتوانیم گامی موثر در مسیر علم و فرهنگ حوزه برداریم.