۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۵
کد خبر: ۷۸۳۰۶۲
مدیر حوزه علمیه حضرت ولی‌عصر(عج) در دیدار با مدیرعامل خبرگزاری رسا مطرح کرد؛

ضرورت ارتقاء سطح تحلیلی طلاب

ضرورت ارتقاء سطح تحلیلی طلاب
آذربایجان شرقی- حجت الاسلام یغمایی در دیدار با حجت الاسلام محققی، با اشاره به فعالیت‌های جاری این مدرسه علمیه بر ضرورت ارتقاء سطح تحلیلی طلاب و گسترش همکاری‌های رسانه‌ای تأکید کرد و از آمادگی حوزه برای تعامل مؤثرتر در فضای مجازی و تبلیغی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، در ادامه سفر مسؤولان خبرگزاری رسا به تبریز و دیدار با مدیر مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) تبریز، حجت‌الاسلام احمد یغمایی مدیر این مدرسه علمیه با اشاره به فعالیت‌های متنوع این حوزه گفت: در طول هفته، برنامه‌های اخلاقی، اعتقادی و بصیرتی در مدرسه دنبال می‌شود که از جمله آن‌ها برگزاری منظم درس اخلاق هفتگی و همچنین برگزاری هیئت و دعای توسل در روزهای سه‌شنبه است.

وی با اشاره به برگزاری جلسات بصیرتی و تحلیلی در حوزه علمیه حضرت ولی‌عصر(عج) خاطرنشان کرد: جلسات تحلیلی که برای طلاب این مدرسه برگزار می‌شود هنوز با سطح ایده‌آل فاصله دارد و نیازمند بازنگری و تقویت است و  ارتقاء و تقویت قدرت تحلیل در میان طلاب ضرورت دارد.

ضرورت تقویت کلاس‌های تحلیلی و گسترش همکاری رسانه‌ای با خبرگزاری رسا

مدیر حوزه علمیه حضرت ولی‌عصر(عج) با بیان اینکه این حوزه بزرگ‌ترین مدرسه علمیه در استان آذربایجان شرقی است گفت: ما در عرصه‌های فرهنگی، تبلیغی و فضای مجازی نیز فعال هستیم وساخت کلیپ، تدوین محتوا و تولید رسانه‌ای در موضوعات مختلف بخشی از ظرفیت‌های طلاب این مدرسه است که جای توسعه بیشتری دارد.

وی در ادامه افزود: حوزه علمیه حضرت ولی‌عصر(عج) در عرصه تبلیغ چهره به چهره و اعزام مبلغان به مناطق مختلف هم پیشگام بوده و هست و علاقه‌مند به گسترش همکاری با رسانه های انقلابی و حوزوی  هستیم و پیش‌تر نیز تعاملاتی مثبت با این رسانه ها داشته‌ایم که ان‌شاءالله در آینده با قوت و نظم بیشتری ادامه خواهد یافت.

ضرورت تقویت کلاس‌های تحلیلی و گسترش همکاری رسانه‌ای با خبرگزاری رسا

حجت‌الاسلام یغمایی در پایان تأکید کرد: حوزه علمیه نباید صرفاً به تعلیم متون بسنده کند بلکه باید در کنار دروس فقه و اصول، طلاب را برای پاسخ‌گویی دقیق به مسائل روز و نیازهای جامعه تربیت کند و لازمه این امر برخورداری از نگاهی عمیق و تحلیلی است که این امر نیازمند برنامه ریزی دقیق است.

وحید نستوهی
ارسال نظرات