۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
کد خبر: ۷۸۲۲۲۸
فرمانده کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی:

یک هزار نفر در کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی حضور خواهند داشت

یک هزار نفر در کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی حضور خواهند داشت
اصفهان ـ سرهنگ اسماعیلی با بیان اینکه امسال کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی با حضور یک هزار نفر حرکت خواهد کرد، به تشریح برنامه های این کاروان پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، سرهنگ مهدی اسماعیلی فرمانده کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی، ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی از سال ۷۴ آغاز شده است، گفت: سال ۷۵ این کاروان به صورت یک روزه انجام شده است و از آن دوران هرساله شاهد فعالیت این کاروان بوده‌ایم.

سرهنگ اسماعیلی با اشاره به استقبال اقشار مختلف جامعه از کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی، خاطرنشان کرد: معمولا ۱۰ خردادماه از مبدأ گلستان شهدای اصفهان برگزار می‌شود که امسال جمعه نهم خردادماه آیین رسمی کاروان برگزار خواهد شد و تا ۱۳ خردادماه یه تهران و مرقد امام خمینی خواهند رسید و در سخنرانی رهبر معظم انقلاب شرکت خواهند کرد.

فرمانده کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی در ادامه عنوان کرد: امسال مسیر ۷۰۰ کیلومتری این کاروان از اصفهان تا تهران با عبور از حدود ۴۵ شهر طی خواهد شد، از ۷۰۰ نفر تا بیش ۱۱۰۰ نفر در کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی شرکت داشته‌اند و به علت طولانی بودن مسیر امکان حضور خواهران در کل مسیر کاروان وجود ندارد اما در برخی شهرها و روستاها بخشی از مسیر را بانوان با کاروان همراهی می‌کنند.

وی با اشاره به استقبال مسؤولان و مردم شهرها و روستاها در طول مسیر اصفهان به تهران از کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی، اظهار کرد: بنای ما توقف در مسیر نیست و تمام برنامه‌ها عبوری خواهد بود، ویژه برنامه خاصی از سوی ما در تهران اجرا نمی‌شود و برنامه اصلی کاروان در چهاردهم خردادماه حضور در سخنرانی رهبر معظم انقلاب خواهد بود.

سرهنگ اسماعیلی در ادامه تصریح کرد: بیش از ۳۰ نفر از کسانی که در طول سال‌های گذشته با این کاروان همراهی می‌کردند، در طول سالهای اخیر شهید شده‌اند و امسال تصاویر این شهدا تهیه شده و هر نفری به عنوان نایب شهید تصاویر این شهدای عزیز را به لباس خود نصب کرده و کاروان را همراهی می‌کند.

فرمانده کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی از برپای اردوی راهیان پیشرفت در قالب فعالیت کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی در شهر اراک خبرداد و گفت: این حرکت یک نماد است که هرکسی که در جمهوری اسلامی برای تعالی و رشد و پیشرفت کشور فعالیت می‌کند یک رزمنده است و این کاروان نشان می‌دهد که پاسداران انقلاب اسلامی به نخبگان و زحمت‌کشان کشور توجه ویژه دارند، امسال هزار نفر در کاروان عاشقان حسینی زائران خمینی شرکت خواهند داشت./1304/

ارسال نظرات