لزوم ساماندهی خیریهها و تشکلهای مردم نهاد شهرستان کاشان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام غلامحسین رنجبر بعد از ظهر امروز در جلسه شورای زکات شهرستان کاشان گفت: شأن شهرستان کاشان به لحاظ ظرفیتهای بالایی که دارد در این است که رتبه نخست پرداخت زکات در استان اصفهان را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه انتظار از شهرستان کاشان برای پرداخت زکات بالا است، بر ساماندهی خیریهها و تشکلهای مردم نهاد شهرستان کاشان تاکید کرد و گفت: شهرستان کاشان خیریهها و تشکلهای مردم نهاد زیادی دارد که برای اجرای عدالت در کمک به محرومان و نیازمندان نیازمند ساماندهی است.
به گفته وی عدم ساماندهی خیریههای شهرستان سبب شده است برخی افراد فرصت طلب از چندین خیریه کمک دریافت کنند، اما برخی دیگر از کمکهای خیریهها محروم باشند.
حجت الاسلام رنجبر ادامه داد: خیریههای شهرستان کاشان کمکهای زیادی به محرومین جامعه دارند، اما عدالت در توزیع این کمکها به دلیل عدم ساماندهی خیریهها اجرا نمیشود.
وی یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی سامانهای را راه اندازی کرده است که این سامانه با اتصال به ۲۰ دستگاه و نهاد مرتبط اطلاعات کمک به افراد در دسترس است و در صورت دریافت کمک از یک خیریه، امکان دریافت کمک از خیریههای دیگر را نخواهد داشت.
حجت الاسلام رنجبر با ابراز امیدواری از ساماندهی خیریههای شهرستان برای گره گشایی از مشکلات محرومان اظهار داشت: در شهرستان کاشان ۶ هزار خانوار بالغ بر ۱۱ هزار نفر و بیش از یکهزار نفر دانش آموز و دانشجو و ۶۵۷نفر بیمار خاص و نیازمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی هستند که نیاز به کمک دارند.
به گفته وی ۸۸۰ خانواده مستاجر تحت پوشش کمیته امداد هستند که کمک در کاشان میتواند بسیاری از مشکلات آنها را برطرف کند.
رئیس ستاد احیای زکات استان اصفهان برگزاری لسات شورای زکات را با هدف هم فکری برای گره گشایی از کار نیازمندان دانست اظهار داشت: دادن قرض و صدقه پیش از اینکه به دست نیازمندان برسد به دست خدا میرسد.
وی استقبال از طرح شجره طیبه در شهرستانهایی همچون اردستان و مبارکه قابل توجه دانست و گفت: ثواب درآمدهای طرح شجره طیبه پیش از اینکه به نیازمندان برسد به باغدار میرسد و خداوند چندین برابر آن را تلافی میکند./۱۳۰۷/