۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲
کد خبر: ۷۷۹۷۱۵
امام جمعه شهرضا:

تعامل امام جمعه و جوانان مشکلات جامعه را برطرف می‌کند

تعامل امام جمعه و جوانان مشکلات جامعه را برطرف می‌کند
اصفهان- حجت الاسلام طاوسی گفت: حضور جوانان و نوجوانان در مراسم نماز جمعه یک نیاز است و باید بستر حضور این قشر تأثیرگذار در نماز جمعه فراهم شود تا بتوانند حرف خود را بزنند و احساس کنند که پاسخ سؤالشان داده می‌شود.
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسین طاوسی که در دیدارهای خود به جمع دانش آموزان دبیرستان شاهد حاضر و سپس در جلسه اولیا و مربیان شرکت کرد با اشاره به اهمیت آشنا کردن نوجوانان با خدای مهربان گفت : آشنا کردن آنها با خداوند مهربان و ملموس کردن محبت خداوند برای نوجوانان و بیان نعمت های بی شماری که به ما داده و اینکه نماز وسیله ای است برای تشکر از این نعمت هاست.
 
امام جمعه محبوب شهرستان شهرضا با اشاره به اینکه  کسی که دانش آموز را به نماز خواندن دعوت می کند اعم از پدر و مادر و مربی و معلم باید خود اهل نماز باشد و به آن اهمیت بدهد افزود: مثل خواندن نماز به جماعت و در اول وقت، به گونه ای که این اهمیت دادن به نماز در اخلاق و رفتار وی اثر گذاشته باشد. اگر دعوت کننده به نماز خودش عمل نکند مسلماً دعوت او به نماز تأثیر نخواهد داشت و آشنایی نوجوانان با فواید و آثار نماز در قالب هنر هم چون شعر و داستان های قرآنی به این معنا که آثار تربیتی ظاهر و باطن نماز برای آنان به نحو جذاب بازگو شود و در این زمینه می توانید از کتاب های شهید مطهری استفاده کنید و هم چنین کتاب های دیگری که در این سال های اخیر در باره نماز نوشته شده است.
 
ارسال نظرات