اطعام زائران در ماه مبارک رمضان رشد ۱۰۰ درصدی داشته است

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، سید عبدالحمید رضوی معاون پشتیبانی و منابع انسانی حرم مطهر بانوی کرامت روز گذشته در آیین شکرانه خدمت خادمان حرم مطهر در ماه مبارک رمضان در شبستان نجمه خاتون (س) حرم مطهر بانوی کرامت ابراز داشت: آستان مقدس طی سنتی قدیمی و چندین ساله، هرسال در ایام ماه مبارک رمضان خدمات ارزشمندی را در حوزه اطعام به زائران و مجاوران بزرگوار ارائه میکند.
وی گفت: اطعام در ایام مبارک رمضان در چهار مکان از جمله میهمانسرای حضرتی، صحنها و شبستانهای حرم مطهر، مواکب مستقر در صحنها و توزیع افطاری در مناطق مختلف شهر و استان قم و حتی خارج از استان اتفاق افتاد که نسبت به سالهای گذشته رشد قابلتوجهی داشته است.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی حرم مطهر بانوی کرامت افزود: بخش مهمی از منابع اطعام در ماه مبارک رمضان در قالب نذورات مردمی و بانیان و بخش قابلتوجهی نیز از منابع آستان مقدس تهیه شده است.
وی گزارشی از آمار توزیع غذای متبرک در ماه مبارک رمضان ارائه و با بیان این که امسال دوبرابر سالهای قبل اطعام داشتهایم، اذعان داشت: تعداد غذای گرم توزیع شده در ماه مبارک رمضان، مجموعاً ۳۳۰ هزار پرس بوده و بالغ بر ۵۳۰ هزار بسته افطاری ساده نیز در ماه مبارک رمضان در میان زائران توزیع شده است.
رضوی با بیان این که گزارشهای ارائه شده از تعداد اطعامها، جدای از آمار مواکب حرم مطهر و اطراف حرم بوده است، خاطرنشان کرد: گروهی از خادمان آشپز و سرآشپزان باتجربه آستان مقدس مسئولیت پخت را از مرغوبترین اجناس بر عهده داشتند.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان این که در باب تکریم میهمانان در ماه مبارک رمضان تلاش نمودهایم تا هیچ زائری بدون بهرهمندی از غذای متبرک آستان نباشد، ابراز داشت: خدا را شاکریم که توانستهایم بستههای افطاری را به درصد بالایی از زائران تقدیم کنیم.
رضوی با بیان اینکه در حوزه معاونت پشتیبانی نزدیک به هزار نفر از خادمان مشغول فعالیت بودند، خاطرنشان کرد: همواره قدردان تلاش و مجاهدت خادمان در عرصه پشتیبانیها برای میزبانی از زائران رمضانی حرم مطهر بانوی کرامت هستیم.