۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲
کد خبر: ۷۷۳۰۹۵

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید
«لس‌آنجلس»، شهر «فرشتگان»، این روزها در آتشی جهنمی می‌سوزد؛ آتشی که دامن خانه‌های چندین میلیون دلاری هالیوودی‌ها را هم گرفته و پیش‌بینی می‌شود به خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا تبدیل شود.

 لس‌آنجلس، شهر «فرشتگان»، پرجمعیت‌ترین شهر ایالت کالیفرنیا و دومین شهر پرجمعیت ایالات متحده، از روز سه‌شنبه، ۷ ژانویه‌ی ۲۰۲۵ (۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۳) با زنجیره‌ای از آتش‌سوزی‌های فاجعه‌بار[۱] دست‌وپنجه نرم می‌کند[۲]. این آتش‌سوزی‌ها که منشأ اولیه‌ی آن‌ها هنوز در دست بررسی است، در نتیجه‌ی خشکسالی بی‌سابقه، پوشش گیاهی خشک، و طوفان‌های شدید گسترده‌تر شده‌اند. بخش‌های زیادی از جنوب کالیفرنیا امسال «خشک‌ترین مقطع پیش از آغاز فصل بارش» در طول تاریخ را تجربه کردند. آمارها همچنین نشان می‌دهد دوره‌ی نُه‌ماهه‌ی پیش از آغاز آتش‌سوزی‌های کنونی، خشک‌ترین دوره‌ی ثبت‌شده در تاریخ این منطقه بوده است. در این آتش‌سوزی‌ها که همچنان ادامه دارند، تا لحظه‌ی نگارش این گزارش، متأسفانه، ۲۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند[۳]. در ادامه، توضیحات، آمارها، و تصاویری از آتش‌سوزی‌های گسترده در لس‌آنجلس خدمت مخاطبان محترم ارائه شده است.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

شعله‌های آتش «پالیسیدز»، ساختمانی را در بولوار مشهور «سانست» در لس‌آنجلس می‌سوزاند. بولوار سانست از درون یا کنار محله‌های مشهور غرب لس‌آنجلس، از جمله «هالیوود» و «بِوِرلی هیلز» عبور می‌کند.

تغییرات اقلیمی و پیش‌بینی‌های بی‌فایده

کالیفرنیا سابقه‌ی طولانی‌ای در مواجهه با آتش‌سوزی‌های گسترده و مرگ‌بار دارد. بزرگ‌ترین آتش‌سوزی تاریخ این ایالت (تا کنون) حدود چهار سال پیش، اواخر سال ۲۰۲۰ (سال ۱۳۹۹ شمسی) رخ داد. [گزارش مشرق در این‌باره را از این‌جا بخوانید.] در نتیجه‌ی آن‌چه که کارشناسان پیامدهای تغییرات اقلیمی می‌دانند[۴]، احتمال همپوشانی میان موسم آب‌وهوای داغ و خشک[۵]، از یک سو، و فصل طوفان، از سوی دیگر، افزایش پیدا کرده و شرایط را برای وقوع آتش‌سوزی‌های گسترده، به‌ویژه در جنوب کالیفرنیا، فراهم نموده است[۶]. از سوی دیگر، بارش‌های شدید[۷]، موسوم به شلاقی[۸]، لابه‌لای دوره‌های خشکسالی (به عنوان نمونه، طی فصل‌های بارندگی سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴) موجب رشد چشم‌گیر پوشش گیاهی، شامل چمن، بوته، و درخت‌هایی می‌شود که سپس به‌سرعت خشک و تبدیل به سوخت مورد نیاز برای وقوع و گسترش آتش‌سوزی‌های موسمی می‌شوند[۹].

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

نقشه‌های هفتگی آب‌وهوای خشک در کالیفرنیا طی دو مقطع وزش بادهای شدید «سانتا آنا» در تاریخ ۷ ژانویه‌ی ۲۰۲۵ (چپ) و ۲۹ نوامبر ۲۰۱۱ (راست). رنگ‌های این نقشه، از سفید به قرمز، شدت خشکی را نشان می‌دهند. چنان‌که می‌بینید، «لس‌آنجلس» در سال ۲۰۱۱ درگیر خشکی آب‌وهوا نبوده، در حالی که سال ۲۰۲۵ همزمان با وزش بادهای موسمی سانتا آنا دچار خشکی شدید شده است.

آتش‌سوزی‌های کنونی در لس‌آنجلس[۱۰] نیز دست‌کم پنج روز زودتر پیش‌بینی‌شده بودند و هشدارهای متعددی درباره‌ی آن‌ها صادر شده بود. ۲ ژانویه (۱۳ دی‌ماه) «مرکز ملی بین‌سازمانی آتش‌سوزی» هشدار داد که شرایط در جنوب کالیفرنیا موجب «احتمال چشم‌گیر بالاتر از حد عادی آتش‌سوزی» شده است. همان روز، «سازمان ملی هواشناسی» (وابسته به دولت فدرال آمریکا) نیز به احتمال وقوع آتش‌سوزی‌های شدید اشاره، و هشدار «مراقبت درباره‌ی آتش‌سوزی» صادر کرد. روز بعد، آژانس دولتی «مرکز پیش‌بینی طوفان» نیز هشدارهای مشابهی برای ۸ ژانویه صادر نمود. از تاریخ ۷ ژانویه (روز آغاز آتش‌سوزی‌ها) تا کنون نیز، هر روز هشدارهایی از این دست صادر شده‌اند[۱۱]. سازمان ملی هواشناسی، به طور خاص، درباره‌ی لس‌آنجلس، هشدار قرمز (شدیدترین هشدار وقوع آتش‌سوزی) را صادر و پیش‌بینی کرده بود حجم آتش‌سوزی‌ها به علت وزش بادهای شدید و رطوبت پایین در منطقه ممکن است به‌سرعت گسترش یابد.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

این تصویر حیرت‌آور که یک شهروند، ۳ ژانویه‌ی ۲۰۲۵ (چهار روز قبل از شروع آتش‌سوزی‌های «لس‌آنجلس»)، آن را ثبت کرده، گردبادی را نشان می‌دهد که بعداً وقوع آن در مرز شهرستان‌های «تِهاما» و «شاستا» در شمال کالیفرنیا تأیید شد. این گردباد، اولین گردباد ثبت‌شده در سال ۲۰۲۵ میلادی در آمریکا بود.

آتش‌سوزی‌ها به روایت ارقام

اگرچه از ۷ ژانویه تا کنون آتش‌سوزی‌های متعددی در منطقه رخ داده است[۱۲]، اما عمده‌ی تلفات و خسارات در نتیجه‌ی سه آتش‌سوزی بزرگ‌تر به نام‌های «پالیسِیدز[۱۳]»، «ایتون[۱۴]»، و «هِرست[۱۵]» است که هر سه در لس‌آنجلس رخ داده‌اند. پالیسیدز، که گسترده‌ترین آتش در لس‌آنجلس است، تا کنون حدود ۹۶ کیلومتر مربع وسعت پیدا کرده، دست‌کم ۵۳۰۰ «سازه» (عبارتی که طبق تعریف جدید و عجیب مقامات لس‌آنجلس، ممکن است شامل نه‌تنها ساختمان‌های مسکونی و تجاری، بلکه خودروها نیز بشود[۱۶]) را به طور کامل یا جزئی تخریب کرده، و دست‌کم ۸ نفر را به کام مرگ کشیده است. این آتش‌سوزی، که بیش از ۱۰۵ هزار نفر را مجبور به ترک خانه‌های خود کرده، تا کنون تنها حدود ۱۳ درصد مهار شده است. ایتون تا این لحظه بیش از ۵۷ کیلومتر مربع از مساحت لس‌آنجلس را سوزانده، بیش از ۷۰۰۰ سازه را تخریب کرده، و جان ۱۶ نفر را گرفته است. این آتش‌سوزی، که بیش از ۱۰۰ هزار نفر را آواره کرده، تا کنون حدود ۲۷ درصد مهار شده است. کوچک‌ترین آتش‌سوزی در میان این سه، هرست است که بیش از سه کیلومتر مربع از لس‌آنجلس را سوزانده، اما حدود ۹۵ درصد مهار شده است.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

یک آتش‌نشان با شعله‌های آتش «پالاسیدز» مبارزه می‌کند. آتش همزمان با وزش یک طوفان قدرتمند در ۸ ژانویه‌ی ۲۰۲۵، خانه‌های مردم را در امتداد بزرگراه «ساحل آرام» در «لس‌آنجلس» در بر گرفته است.

یکی از اصلی‌ترین عوامل وقوع و شدت گرفتن آتش‌سوزی‌های کنونی در لس‌آنجلس[۱۷]، بادهای موسمی «سانتا آنا[۱۸]» هستند که گاهی اوقات به آن‌ها «بادهای شیطانی[۱۹]» نیز گفته می‌شود[۲۰]. این بادها از مناطق داخلی‌تر آمریکا و، به طور خاص، از «حوضه‌ی بزرگ[۲۱]»، نشأت می‌گیرند و علاوه بر شدت و سرعت، به خشکی و داغی، نیز مشهور هستند. این بادها معمولاً بین ۱۰ تا ۲۵ مرتبه در سال و هر بار به طور متوسط سه روز می‌وزند و عمدتاً جنوب ایالت کالیفرنیا را تحت تأثیر قرار می‌دهند. طی آتش‌سوزی‌های کنونی در لس‌آنجلس سرعت این بادها در برخی نواحی به ۱۳۰ کیلومتر در ساعت نیز رسیده است. طبق آمار رسمی سازمان آتش‌نشانی کالیفرنیا، این آتش‌سوزی‌ها که شمار آن‌ها به بیش از ۱۰۰ مورد می‌رسد، در مجموع بیش از ۱۶۳ کیلومتر مربع از شهر لس‌آنجلس و مناطق اطراف آن را سوزانده‌اند[۲۲].

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

این تصویر که در کتاب‌خانه‌ی عمومی «لس‌آنجلس» قرار دارد، محله‌ی «پالمز» در این شهر را پس از وقوع یکی از بادهای شدید «سانتا آنا» نشان می‌دهد. طوفان یک درخت سرو تنومند و ۲۳ متری را از ریشه کنده و روی این خودرو انداخته است.

از آتش‌سوزی عمدی تا غارت خانه‌ها

در بحبوحه‌ی فاجعه‌ی کنونی در لس‌آنجلس، اخبار عجیب‌وغریبی نیز مخابره می‌شود که باور برخی از آن‌ها دشوار است. به عنوان مثال، افراد متعددی به دلیل ایجاد آتش‌سوزی عمدی[۲۳] همزمان با مبارزه‌ی نفس‌گیر آتش‌نشان‌ها با آتش‌های گسترده دستگیر شده‌اند. در یکی از این موارد، خود آتش‌نشان‌ها در حالی که مشغول انجام عملیات بودند، به فردی برخورد کردند که عامدانه در حال ارتکاب جرم «آتش‌افروزی» بود. پس از گزارش مورد به پلیس، مأموران اداره‌ی پلیس متهم ۲۹ ساله را دستگیر کردند و با خود بردند[۲۴]. علاوه بر این، موارد مختلفی از غارت و سرقت خانه‌های مردم تا کنون گزارش شده است. در یکی از عجیب‌ترین موارد، افسران پلیس و گارد ملی شهرستان لس‌آنجلس در یک ایست بازرسی خیابانی دو نفر را به اتهام غارت منازل مردم بازداشت کردند، که یکی از آن‌ها لباس آتش‌نشانی پوشیده بود[۲۵].

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

در این تصویر، دو متهم به غارت منازل مردم، با دست‌های بسته، روی لبه‌ی پیاده‌رو نشسته‌اند. متهمی که در این نما نزدیک‌تر است، یک روپوش قدیمی سازمان آتش‌نشانی کالیفرنیا را پوشیده است.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

نیروهای پلیس و کلانتری محلی که با همراهی گارد ویژه یک ایست بازرسی خیابانی برپا کرده‌اند، در این تصویر، متهمی را که لباس آتش‌نشانی پوشده، تفتیش می‌کنند. 

همچنین اداره‌ی پلیس شهر «سانتا مونیکا» از دستگیری دست‌کم ۳۹ نفر، در بازه‌ی زمانی ۷ تا ۱۲ ژانویه، در مناطقی خبر می‌دهد که دستور تخلیه‌ی آن‌ها صادر شده است. از این افراد، ۱۰ نفر به اتهام ورود به خانه‌های مردم به قصد سرقت، و بقیه به اتهامات دیگری شامل تخطی از دستور تخلیه، تخطی از مفاد قرار بازداشت، آزادی مشروط و تعلیق مجازات، حمل مواد مخدر، و زیر پا گذاشتن قوانین راهنمایی و رانندگی بازداشت شده‌اند. نکته این‌جاست که هیچ‌کدام از این ۳۹ نفر شهروند سانتا مونیکا نبوده‌اند[۲۶]. سانتا مونیکا تفرجگاهی در غرب شهر لس‌آنجلس و در ساحل اقیانوس آرام است که میزبان دفاتر مرکزی شماری از غول‌های حوزه‌ی سرگرمی، از جمله سرویس پخش ویدیوی «هولو»، شرکت پویانمایی «ایلومینیشن»، و هلدینگ بازی‌های ویدیویی «اکتیویژن بلیزارد» است.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

یک آتش‌نشان، روز چهارشنبه، ۸ ژانویه، یک روز پس از آغاز آتش‌سوزی‌های کالیفرنیا، در شهر «آلتادنا» در جنوب این ایالت، با آتش «ایتون» می‌جنگد.

دعواهای همیشگی سیاسی

بروز آتش‌سوزی‌های گسترده در آمریکا همیشه یکی از موضوعات دعوای سیاسی میان دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه بوده است. یکی از این دعواها، بر سر موضوع تغییرات اقلیمی است. دموکرات‌ها عملاً بعد از هر دوره‌ی آتش‌سوزی‌های موسمی در ایالات متحده، تغییرات اقلیمی و گرم شدن زمین را مقصر می‌دانند؛ این در حالی است که جمهوری‌خواهان عموماً این پدیده‌ها را «تئوری توطئه» می‌دانند و دموکرات‌ها را به ناتوانی در مدیریت بحران متهم می‌کنند. به طور خاص، کالیفرنیا یکی از دموکرات‌ترین ایالت‌های آمریکاست و «گَوین نیوسام» فرماندار این ایالت نیز دموکرات است. همین مسئله بهانه‌ای به دست «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا از حزب جمهوری‌خواه، داده تا در فاصله‌ی حدود یک هفته مانده تا تحویل گرفتنِ رسمیِ قدرت از دولت دموکرات جو بایدن، مقامات کالیفرنیا و در رأس آن‌ها شخص نیوسام را مقصر فاجعه‌ی کنونی در لس‌آنجلس معرفی کند[۲۷].

ترامپ روز چهارشنبه، ۸ ژانویه، در شبکه‌ی اجتماعی خودش، «تروث‌سوشال»، نوشت: «فرماندارْ گوین «نیوسکام» [«نیونفرت‌آور»] از امضای بیانیه‌ی بازگردانی آب، که مقابلش گذاشته بودند، اجتناب کرد؛ بیانیه‌ای که اجازه می‌داد هر روز میلیون‌ها گالن آب اضافی باران و برف‌های آب‌شده از شمال به بخش‌های زیادی از کالیفرنیا، شامل مناطقی که در حال حاضر به شکلی عملاً آخرالزمانی می‌سوزند، سرازیر شود. می‌خواست گونه‌ای عمدتاً بی‌ارزش از ماهی، به نام «اسملت»، را با کاهش آب ورودی به [محل زندگی] او نجات بدهد (که فایده هم نداشت!)، در حالی که مردم کالیفرنیا برایش اهمیتی نداشتند...[۲۸]» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، در پیام دیگری نیز نوشت: «بگذارید این اتفاق، نمادی از بی‌کفایتی و سوءمدیریت گروه دونفره‌ی بایدن/نیوسام باشد. ۲۰ ژانویه [روز تحلیف ترامپ و انتقال رسمی قدرت] هر قدر هم که زود برسد، باز هم دیر است[۲۹]

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

«لس‌آنجلس» که به شهر «فرشته‌ها» مشهور است، اکنون در آتش می‌سوزد. بسیاری از ساکنان شهر تمام دارایی خود را از دست داده‌اند و در انتظار آینده‌ای نامعلوم هستند. 

اگرچه مدیر ارتباطات نیوسام وجود چنین سندی را اساساً رد کرد، اما ادعاهای ترامپ بی‌اساس هم نیستند. اگر تلاش‌های نیوسام برای نجات ماهی‌های اسملت از انقراض به این ماجرا ارتباط داشته باشد، دستور روز جمعه‌ی نیوسام به مقامات دولتی برای یافتن دلیل عملیاتی نبودن یکی از مخازن آبی با حجم ۴۴۰ میلیون لیتر و در نتیجه، از کار افتادن شیلنگ‌های آب آتش‌نشان‌ها، ممکن است نوعی اعتراف بوده باشد[۳۰]. علاوه بر این، یکی دیگر از اقدامات فرماندار کالیفرنیا که اکنون بحث‌برانگیز شده، اهدای بخشی از تجهیزات آتش‌نشانی این ایالت به اوکراین در سال ۲۰۲۲ است[۳۱]. کارزاری که دست‌کم ۱۰ ایالت آمریکا به آن پیوستند[۳۲]. سازمان آتش‌نشانی شهرستان لس‌آنجلس نیز یکی از سازمان‌هایی بود که در این کارزار شرکت کرد[۳۳]. در سوی دیگر، کارشناسان و رسانه‌ها، پیشاپیش، هشدار می‌دهند که روی کار آمدن ترامپ و سیاست‌

آتشی که دامن هالیوود را گرفت

پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد طی روزهای آینده، بادهای موسمی سانتا آنا، دوباره با شدت بیش‌تری در لس‌آنجلس وزیدن خواهند گرفت، که کار مبارزه با آتش‌ها را بسیار دشوار می‌کند. از این گذشته، اگرچه آتش‌نشان‌ها به صورت شبانه‌روزی مشغول تلاش برای خاموش کردن آتش هستند، اما چه‌بسا خاموش کردن آتش، بخش آسان عبور از این فاجعه‌ی تاریخی باشد. مرحله‌ی بعد، و احتمالاً دشوارتر، بازسازی خانه‌ها و محله‌هایی است که اکنون جز خاکستر چیزی از آن‌ها باقی نمانده است. پیشاپیش، برآوردهای اولیه حاکی از آن است که آتش‌سوزی‌های کنونی در لس‌آنجلس به خسارت‌بارترین آتش‌سوزی‌های تاریخ ایالات متحده تبدیل خواهند شد. اگرچه محاسبه‌ی دقیق‌تر خسارات ممکن است چندین ماه طول بکشد، اما شرکت خصوصی آمریکایی «اَکیووِذِر» (که در ایران بیش‌تر با برنامه‌ی هواشناسی‌اش در گوشی‌های همراه شناخته می‌شود) خسارات و هزینه‌های اقتصادی آتش‌سوزی‌های لس‌آنجلس را بین ۱۳۵ تا ۱۵۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فردی که به نظر می‌آید از ساکنان سابق این منطقه است، پس از خاموش شدن آتش به «خانه» ی خود برگشته، اما تمام آن‌چه برایش باقی مانده، خاکستری است که اکنون باید روی آن خانه و زندگی خود را از نو بسازد.

به اعتقاد «جاناتان پورتر» هواشناس ارشد اکیووذر، حجم بالای این هزینه‌ها به علت وقوع آتش‌سوزی‌ها در مناطق متراکم شهری با خانه‌هایی است که هر کدام چندین میلیون دلار قیمت داشتند. بسیاری از این خانه‌ها متعلق به بازیگران هالیوودی، خوانندگان و سایر اشخاص سرشناس آمریکایی، شامل «آنتونی هاپکینز»، «مل گیبسون»، «بیلی کریستال»، «جف بریجز»، «جیمز وودز»، «جِیمی لی کرتیس»، و «پاریس هیلتون»، بودند[۳۶]. علاوه بر این، شماری از ساختمان‌های تاریخی لس‌آنجلس که محل فیلم‌برداری برخی از آثار شناخته‌شده‌ی هالیوودی بوده‌اند، نیز اکنون تخریب شده‌اند. برخی از برنامه‌ریزی‌ها و مراسم‌های اهدای جوایز هالیوود، از جمله «جوایز منتخب منتقدان» و اعلام نامزدهای «اسکار» و «جوایز اتحادیه‌ی فیلم‌سازان»، به تأخیر افتاده‌اند. همچنین رقابت‌های ورزشی، شامل بازی‌های تیم‌های بسکتبال «لس‌آنجلس لیکرز» و «لس‌آنجلس کلیپرز» در «انجمن ملی بسکتبال» (ان‌بی‌ای) نیز فعلاً تعلیق شده‌اند.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

عبور یک هلیکوپتر از بالای نشان مشهور «هالیوود» در کوه‌های «سانتا مونیکا» مشرف به منطقه‌ی هالیوود در شهر «لس‌آنجلس» در جریان آتش‌سوزی‌های گسترده در این شهر و مناطق اطراف آن

های او در حوزه‌ی انرژی و تغییرات اقلیمی، می‌تواند آتش‌سوزی‌های بعدی را مخرب‌تر و مرگ‌بارتر کند.

این‌جا برای برخی آخر خط است

پورتر می‌گوید: «ما در مراحل بسیار ابتدایی این فاجعه هستیم.» به عقیده‌ی او، خسارت‌های نهایی در اثر این آتش‌سوزی‌ها ممکن است حتی به حدود ۴ درصد تولید ناخالص داخلی سالانه‌ی تمام ایالت کالیفرنیا برسد. برای مقایسه، شرکت بیمه‌ی آمریکایی «اِیان» خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا تا پیش از این را آتش‌سوزی «کَمپ» در شهر «پارادایس» در ایالت کالیفرنیا می‌داند. این آتش‌سوزی که سال ۲۰۱۸ اتفاق افتاد، حدود ۱۱۰۰۰ خانه را تخریب کرد، و با احتساب تورم، ۱۲/۵ میلیون دلار خسارت مالی بر جا گذاشت؛ یعنی کم‌تر از یک‌دهم هزینه‌ی پیش‌بینی‌شده برای آتش‌سوزی‌های کنونی. علاوه بر خسارت‌های مادی، تلفات جانی آتش‌سوزی‌های کنونی نیز، با توجه به ادامه‌ی جست‌وجوهای نظام‌مند با سگ‌های جسدیاب در محله‌هایی که با خاک یکسان شده‌اند، ممکن است افزایش چشم‌گیری داشته باشد.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

بسیاری از مردم در «لس‌آنجلس» تمام دارایی خود را از دست داده‌اند و اکنون با هزینه‌های سرسام‌آور بازسازی زندگی‌شان روبه‌رو هستند.

گزارش‌های موجود نشان می‌دهد، بسیاری از بازماندگان نه‌تنها خانه و زندگی خود را در این آتش‌سوزی‌ها از دست داده‌اند، بلکه اکنون با یک بن‌بست بزرگ مواجه شده‌اند: این افراد فاقد پوشش بیمه بوده‌اند و اکنون نمی‌دانند چگونه باید از پس هزینه‌های سرسام‌آور بازسازی و بازگشت به زندگی عادی بربیایند[۳۷]. پیشاپیش دست‌کم ۲۴ هزار نفر برای دریافت کمک‌های ایالتی و فدرال ثبت‌نام کرده‌اند. از سوی دیگر، باید صبر کرد و دید آیا شرکت‌های بیمه‌گر می‌توانند از پس هزینه‌های نجومی بازسازی محله‌های اعیانی‌نشین لس‌آنجلس، از جمله «هالیوود هیلز»، بربیایند یا نه.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

این تصویر، که از درون یک هلیکوپتر گرفته شده، خانه‌های منطقه‌ی «پاسیفیک پالیسیدز» در شهر «لس‌آنجلس» در ایالت کالیفرنیا را نشان می‌دهد که ۹ ژانویه‌ی ۲۰۲۵ (تنها دو روز پس از آغاز آتش‌سوزی‌ها) به تلی از خاکستر تبدیل شده‌اند.

در ادامه تصاویر و ویدیوهایی از آتش‌سوزی در لس‌آنجلس آمده است.

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

فرشتگان در جهنم: آن‌چه باید درباره خسارت‌بارترین آتش‌سوزی تاریخ آمریکا بدانید +عکس و فیلم

ارسال نظرات