۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۷۷۲۸۸۱
دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه مطرح کرد؛

توان محتوایی حوزه علمیه در ورود به لایحه‌های عمیق فناوری هوش مصنوعی

توان محتوایی حوزه علمیه در ورود به لایحه‌های عمیق فناوری هوش مصنوعی
قاسمی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های علمی در حوزه اخلاق هوش مصنوعی، اظهار داشت: توان محتوایی حوزه علمیه در ورود به لایحه‌های عمیق فناوری هوش مصنوعی به برکت تراث علمی و انقلاب اسلامی افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، محمدرضا قاسمی دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه در جلسه هم اندیشی نخبگان هوش مصنوعی با موضوع «نظام راهبری هوش مصنوعی مبتنی بر اندیشه دینی» که به همت ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه صبح امروز در سالن امام خمینی رحمة‌الله‌علیه مدرسه معصومیه قم برگزار شد، با تشریح اقدامات و فعالیت های که در حوزه علیمه برای استفاده از فناوری های جدید صورت گرفته، اظهار داشت: حوزه علمیه در مقطعی که خیلی از نهادها و سازمان های دولتی رویکرد متوازنی به مسئله هوش مجازی نداشتند به این فناوری جدید توجه داشت و با انجام فعالیت های علمی توسط این فناوری نقش پیشرو داشت.

دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه تاکنون فعالیت های علمی قابل توجهی در حوزه اخلاق هوش مصنوعی در دانشگاه صورت نگرفته است، اظهار داشت: توان محتوایی حوزه علمیه در ورود به لایحه های عمیق  فناوری هوش مصنوعی به برکت تراث علمی و انقلاب اسلامی افزایش یافته است.

دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه با توضیح فعالیت های محتوایی حوزه علیمه در حوزه هوش مصنوعی، اظهار داشت: حوزه علمیه تلاش دارد از نظر محتوای داده های اسلامی را در اختیار هوش مصنوعی قرار دهد تا در تحلیل ها و گزارشات علمی اطلاعات صحیحی را منتقل کند.

قاسمی، روز 26 آبان ماه سال 1400 را نقطه طلایی برای هوش مصنوعی خواند و ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب در این روز فرمودند: هوش مصنوعی تاثیری در آینده حکمرانی جهان دارد؛ بر همین اساس حوزه ها در موضوع هوش مصنوعی ورود پیدا کردند و اقداماتی موثر در حوزه محتوایی داشتند و گفتگوهای علمی شکل گرفت تا هوش مصنوعی در خدمت اهداف و تعالیم اسلامی قرار گیرد.

دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه پژوهشکده هوش مصنوعی و علوم شناختی در دانشگاه امام حسین(ع) اقدامات خوبی را در حوزه های راهبری فناوری جدید هوش مصنوعی انجام داده است، گفت: برای قرار گرفتن در جمع ده کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی نیاز به همکاری مجموعه های مختلف علمی وجود دارد.

قاسمی با اشاره به جهت‌گیری برنامه‌ای حوزه علمیه در مورد هوش مصنوعی، ابراز کرد: امروز ۴۰۰۰ مخاطب در حوزه علمیه در ۷۰۰ حوزه دانشی با هوش مصنوعی آشنا شده اند که نیاز به افزایش کمی و کیفی این تعداد وجود دارد.

ارسال نظرات