۱۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۷۷۱۲۸
با معرفی نفرات برگزیده؛

دومین جشنواره ادبی هنری حوزه علمیه خراسان به کار خود پایان داد

خبرگزاری رسا ـ دومین جشنواره ادبی هنری حوزه علمیه خراسان با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
جشنواره جشنواره ادبي هنري حوزه علميه خراسان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، اختتامیه دومین جشنواره ادبی هنری حوزه علمیه خراسان از سوی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، شب گذشته دوازده اسفندماه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

در این مراسم که مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی، پرویز شیخ طادی، نویسنده و کارگردان سینما، اعضای شورای مشهد، رییس کانون هنرمندان خراسان و جمعی از مسؤولان حوزه علمیه خراسان نیز حضور داشتند، حجت الاسلام محمدمهدی مسعودی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار داشت: ذکر حقیقی خداوند، اشتغال به اوصاف الهی است و برافروختن چراغی پیش پای مردم است.

وی افزود: هنر حقیقی آن است که هنرمندان دل و جان در آفرینش زیبایی به گرو داده و نقش جمال الهی را در حد توان خود در این آفرینش ها جلوه گر کرده و انسان را شیفته این جمال کنند.

در ادامه این مراسم، حجت الاسلام مظفر سالاری، پژوهشگر و نویسنده رمان «نیمه شبی در حله» کاندید کتاب سال ایران با ادبیات و هنر ورسانه های جدید را سلاحی دو لبه دانست و گفت: متاسفانه کم نبوده اند طلابی که با هدف کاربرد تبلیغی هنر در رسانه های جدید وارد این حیطه شده و پس از مدتی نه تنها از زی طلبگی بلکه از تدین هم فاصله گرفته اند.

وی وجه دین گریزی هنر را ناشی از سیطره ادبی هنری و رسانه ای غرب بر جوامع اسلامی دانست و تصریح کرد: در حال حاضر برای هریک از مشکلات ما مدلی غربی پیشنهاد می شود در حالی که تمدن فعلی غرب مشکلش برپایه انسان محوری و اصالت سود و سرمایه استوار است، وقتی انسان چنین رویکردی در پیش گرفت طبیعی است که جز فساد و تباهی نتیجه ای به بار نخواهد آورد.

این نویسنده حوزوی ابرازد اشت: هنر دینی یعنی هنرآفرینی و خلاقیت انسان مؤمن که در آن هم عمل صالح و هم است و هم انسان صالح لذا چنین هنری حیات طیبه از سوی پروردگار را در پی دارد.

حجت الاسلام سالاری تأکید کرد: طلبه ای که به هنر می پردازد باید مانند پرگار، یک پای ثابت یعنی ایمان استوار و دانش دینی و یک پای متحرک که همان گشت و گذار در جهان ادبیات و هنر و شناخت و نقد آثار و آراء و نظرات است داشته باشد.

وی افزود: طلاب باید از وقت خود بهترین استفاده را کرده و منتظر فراهم شدن شرایط ایده آل برای فعالیت نباشند، مسؤولان نیز طلاب هنرمند را بین دو جشنواره رها نکرده و با تشکیل دبیرخانه فعال و داوری و نقد آثار به آنان مشاوره بدهند.

این پژوهشگر حوزوی خطاب به مسؤولان حوزه یادآور شد: به نخبگان و هنرمندان حوزه بیشتر بها دهند و با سرمایه گذاری در این بخش فضایی فراهم کنند که پس از سی سال انقلاب اسلامی، هنر و ادبیات در حوزه به نتیجه برسد./930/پ202/ص
ارسال نظرات