از فضلای جوان، در مرکز تحقیقات اسلامی استفاده شود
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر لزوم به کار گیری فضلای جوان و توانمند حوزه علمیه در مرکز تحقیقات اسلامی ابراز داشت: فضلای جوانی داریم که ناشناختهاند اما در عین حال توانمنداند. بنای شما بر این باشد که این افراد را شناسایی کنید و استعدادهای آنها را پرورش دهید.
وی با اشاره به اهمیت رعایت بُعد اسلامیت در قوانین خاطر نشان کرد: اصل در قوانین باید مصالح کلی کشور و از همه مهمتر، در نظر گرفتن بُعد اسلامیت آن باشد.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه، متقاعد سازی نمایندگان مجلس با استدلالهای روشن را ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: باید هماهنگیهای لازم انجام شود تا هر چه در دستور کار کمیسیونهای مجلس قرار میگیرد، یک نسخه از آن طرح یا لایحه نیز برای شما ارسال شود تا به سرعت نظر خود را اعلام کنید و نمایندگان را متقاعد سازید.
وی خطاب به مسئولین مرکز تحقیقات اسلامی ابراز داشت: کار شما خدمت بزرگی به حوزه علمیه است، چون حداقل یک پل ارتباطی قوی بین حوزه علمیه و سیستم قانونگذاری کشور هستید. اگر شما مجموعههای حوزوی را در این کار درگیر کنید، نتیجه آن فقهی میشود که در جامعه پیاده شود. بنابراین باید با کل حوزه علمیه ارتباط داشته باشید.
شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام علی نهاوندی، رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به لزوم نقش آفرینی روحانیت در فرایند قانونگذاری، گزارش مختصری از روند سیر و تکامل مرکز تحقیقات اسلامی ارائه کرد.
وی ابراز داشت: تا کنون ۷۲۷ گزارش علمی برای کمیسیونهای مجلس در موضوعات مختلف تدوین شده است و ۱۴۰۰ اعزام به کمیسیونهای مختلف و ۲۲۰ اقدام تعاملی با وزارتخانهها داشتهایم.
حجت الاسلام نهاوندی ادامه داد: تا کنون ۴۱ شماره از فصلنامه دین و قانون و ۳۰ کتاب به چاپ رسیده و پنج دوره «مدرسه پارلمانی» نیز برگزار شده است.
وی تصریح کرد: باید آنچه در اندیشه حوزوی نهفته است را فعال کنیم.