برگزاری دوره «تربیت مربی طرح اربعین تعالی» در حوزههای علمیه خواهران
وی افزود: اداره کل تهذیب و تربیت حوزه های علمیه خواهران، «طرح اربعین تعالی» را با هدف برنامه ریزی برای آگاهی بخشی از هویت، اهداف، مسیر و مهارت های طلبگی تدوین نموده و اجرا می کند. به عبارتی این طرح، اختباری چهل روزه، جهت آگاهی بخشی و ارتقاء یکپارچه و متوازن در جنبه های بینشی، انگیزشی و روشی (مهارتی) است که در نهایت به پویایی هر چه بیشتر نظام طلبگی و رفع تردیدها تا حد امکان خواهد انجامید.
حجت الاسلام محمدی پارسا یادآور شد: در سال جاری، اجرای این برنامه به صورت مرحله ای و برای ورودی های جدید حوزه های علمیه خواهران بوده که در بازه زمانی ابتدای سال تحصیلی و در قالب ۴۰ روز عملیاتی از ۲۰ شهریورماه تا ۳۱ مهرماه است و البته اجرای آن منوط به هماهنگی کامل میان اجزاء عامل در مدارس علمیه خواهد بود. مربیان میبایست پس از گذراندن دوره در قم، در استان خود هسته تربیتی تشکیل دهند و در سنوات آتی، تربیت مربیان طرح اربعین تعالی را در استان خود عهده دار شوند.
وی هدف از این طرح را ایجاد زمینه شناسایی طلاب از قابلیت ها و استعدادهای خود برای رسیدن به مطلوبترین هدف (رویکردهای بینشی_خودشناسی)، آشناسازی و ترسیم مسیر پیش رو و زدودن غبار تردید در ابعاد علمی، پژوهشی و تربیتی، در همان ترم ابتدای تحصیل. (رویکردهای بینشی_مسیر شناسی)، ترسیم روشن از اهداف و کارکردهای زیست طلبگی و تاثیراتی که در ساحت فردی و یا اجتماعی از آن قابل انتظار است (رویکردهای بینشی_هدف شناسی)، مدیریت هدفمند و تثبیت ساحتهای عاطفی، به جهت افزایش دلبستگی حوزوی و پیشگیری از خروج طلاب از دایره طلبگی (رویکردهای انگیزشی) و ارائه روش و معرفی الگو در سایه تعریف، تبیین و ترسیم هویت طلبگی، مبتنی بر اقتضائات جنسیتی طلبه (رویکردهای روشی(مهارتی)) عنوان کرد.
رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی تربیتی حوزه های علمیه خواهران گفت: دوره تربیت مربی اربعین تعالی، از ۲۱ تا ۲۳ مرداد ماه سال جاری در اردوگاه نرجس خاتون قم در جوار مسجد مقدس جمکران با حضور ۷۰ نفر از اساتید و مربیان منتخب سراسر کشور با همکاری معاونت های فرهنگی -تبلیغ، آموزش و پژوهش مرکز مدیریت و با تدریس اساتید مجربی از جمله حجج اسلام والمسلمین رجبی، عالم زاده نوری، حمید محمدی، سید رضی موسوی گیلانی و ... برگزار می شود.