«مردی با آرزوهای دوربرد» به کتابفروشیها آمد + لینک
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، کتاب «مردی با آرزوهای دوربرد» نوشته فائضه غفارحدادی به تازگی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر و روانه بازار نشر شده است؛ اینکتاب دربرگیرنده روایتی مستند از زندگی شهید حسن طهرانی مقدم برای نوجوانان است.
غفار حدادی پیش از این، کتاب «خط مقدم» را درباره خدمات و دستاوردهای شهید طهرانیمقدم نوشته و در «مردی با آرزوهای دوربرد» زندگی شهید طهرانی مقدم را به گونهای نوشته که نوجوانان دهه هشتاد و نود هم با اینشهید آشنا شوند.
در بخشی از اینکتاب میخوانیم:
بعضیها فکر میکردند حاج حسن (طهرانی مقدم) آخرِ اعتماد به نفس است؛ ولی واقعیت این بود که حاج حسن قائل به درستی سنتهای الهی بود. واقعاً باورشان داشت. تا میگفتند فلان کشور فلان کارِ پیچیده و بهت انگیز را کرده، میگفت: «خدارو شکر. پس ما بهتر از اونا می تونیم همون کار رو بکنیم!» گاهی که تعجب و انکارِ توی صورتشان را میدید ادامه میداد: «به دو دلیل این کار برا ما راحت تره. یکی اینکه خیالمون راحته این کار شدنیه. دوم اینکه ما شیعه هستیم و سهمیهی نصرت الهی به ما تعلق میگیره نه به اونا که مسلمون نیستند!»
این درست که سال ۵۷ انقلاب بود و مردم درست روی پیچِ تاریخ ایستاده بودند و اگر رهایش میکردند میرفت توی دل بیگانه و معلوم نبود دوباره کی بپیچد سمت استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی. و این هم درست که انقلاب کردن کار و زحمت و بیخوابی و جوان انقلابی میخواهد.
ولی مگر یک جوان تک و تنهای ۱۹ ساله چه قدر میخواست تأثیرگذار باشد؟ اصلاً یک نفر کم و زیاد چه تأثیری بر ارادهی مردم داشت؟ مگر انقلاب پیروز نمیشد اگر آن روزها حسن آقا آن تصمیم انقلابی را برای زندگی اش نمیگرفت و همراه عموزادههایش میرفت فرانسه و کانادا؟ اهل ریسک نبود که بود. ماجراجو نبود که بود. استعداد رشکبرانگیز و نمرههای بالا و هوش سرشار نداشت که داشت. موهایِ فرفریِ بلندِ روشنفکری نداشت که داشت. شلوارِ تنگ دمپا گشاد و بلوز چهارخانهی چسبان نمیپوشید که میپوشید.
علاقمندان جهت تهیه این کتاب می توانند به نشانی اینجا مراجعه کنند.