۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷
کد خبر: ۷۴۸۹۹۶
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر کشور:

مردم نباید نسبت به مشکلات جامعه بی تفاوت باشند

مردم نباید نسبت به مشکلات جامعه بی تفاوت باشند
اصفهان _ حجت الاسلام طاهری آکردی گفت: کسی که می‌خواهد امر به معروف کند باید در مسائل اعتقادی و عقیدتی و همچنین سیره اهل بیت(ع) در امر به معروف و نهی از منکر آموزش ببیند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام طاهری آکردی دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اولین نهادی است که در جمهوری اسلامی ایران در ۲۱ بهمن سال ۵۷ به فرمان حضرت امام خمینی تأسیس شده است، گفت: دولت موقت مانع شکل‌گیری این ستاد بود و جلوی فعالیت این ستاد را گرفت و این ماند تا سال ۷۲ که آیت الله رئیسی اولین رییس این ستاد در کشور شدند.

وی ادامه داد: امام خمینی می‌فرمایند ستاد امربه معروف و نهی از منکر باید بتواند به همه نهادها حتی به رهبری هم تذکر بدهد، مبنای شکل این ستاد در اصل هشتم قانون اساسی وجود دارد، در سال ۱۳۹۴ هم مجلس قانون حمایت از آمران به معروف را هم در قانون آورده است، گرچه ما بنابر مصوبه مجلس ستاد امر به معروف هستیم اما هنوز خود را بنابر فرموده رهبر انقلاب خود را ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر می‌دانیم و در تلاش هستیم این فریضه را زنده کنیم.

حجت الاسلام طاهری آکردی خاطرنشان کرد: ما نباید بی تفاوت باشیم و نسبت به مشکلات و تخلفات و حوادث جامعه باید واکنش نشان دهیم، ما نسبت به مسائل جامعه نباید بی تفاوت باشیم و هرکسی در هر میزان که قدرت دارد باید امر به معروف و نهی از منکر انجام دهد، از ساده‌ترین مسائل تا بالاترین مرتبه امر به معروف که احیای امر الهی است باید به این فریضه عمل کنیم.

وی با بیان اینکه بالاترین امر به معروف در عصر حاضر را امام خمینی انجام داد، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک امر فانتزی نیست و باید برای احیای آن تلاش کنیم حتی اگر جام خود را فدا کنیم. در ستاد امر به معروف و نهی از منکر وظیفه احیای این امر را داریم و مردم را باید کمک کنیم که در برابر حوادث پیرامون بی‌تفاوت نباشند، اصطلاحاً مردم مطالبه‌گر باشند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به قانون حمایت از آمران به معروف، تصریح کرد: ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، نظارت بر اجرای قانون امر به معروف در دستگاه‌های دولتی، نظارت بر عفاف و حجاب و حمایت از تشکل‌های مردمی به عنوان مبنای مطالبه‌گری از جمله وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر است،

حجت الاسلام طاهری عنوان کرد: در ستاد امر به معروف و نهی از منکر ۴ اصل تعریف شده است، اول قانون، دوم تعامل، سوم مطالبات مردمی و چهارم رهنمودهای رهبری، این چهار اصل را اعلام کرده‌ایم و بر این اساس طراحی کرده‌ایم. در پی اتفاقات سال گذشته مردم نسبت به ستاد امر به معروف حساس شده‌اند و هر اتفاقی که رخ می‌داد را به ستاد امر به معروف نسبت می‌دادند.

وی از برگزاری دوره‌های تربیت مربی و استاد در ادارات خبر داد و گفت: آموزش ضابطان قضایی که از سوی بسیج معرفی می‌شوند و توسط دستگاه قضایی آموزش دیده و کارت مربوطه را دریافت می‌کنند از دیگر اقدامات ستاد امر به معروف و نهی از منکر است که در حال پیگیری است. مطالبه‌گری آدابی دارد و مطالبه‌گران نیازمند آموزش هستند که در این زمینه فعالیت‌های آموزش در حال اجرا است، همچنین استفاده از ظرفیت رسانه‌ها با تولید محتوای رسانه‌ای نیز در ستاد امر به معروف شروع شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تأکید بر ضرورت آموزش دیدن آمران به معروف، اظهار کرد: کسی که می‌خواهد امر به معروف کند باید در مسائل اعتقادی و عقیدتی و همچنین سیره اهل بیت(ع) در عرصه امر به معروف و نهی از منکر آموزش ببیند. در بحث عفاف و حجاب ستادی به نام ستاد عفاف و حجاب با ریاست وزارت کشور تأسیس شده است و ما با این ستاد تعامل و همکاری داریم راهکار برون رفت از مشکلات این است که مردم در امر امر به معروف و نهی از منکر حضور داشته‌ باشند.

حجت الاسلام طاهری آکردی با بیان اینکه در محدوده چهارراه ولیعصر تهران ۲۸۵ هزار تذکر داده شده که تنها ۴۰ تذکر منجر به تنش شده است، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۴۰ کشور هزینه کردند و کار رسانه‌ای و تلاش‌های بسیار و پول پاشی کردند برای اغتشاشات که شاهد اغتشاشات در کشور بودیم اما امسال دیگر کسی این اغتشاشات را بیاد نداشت.

وی با اشاره به اینکه برخی مسؤولان عزم مباره با مفاسد را ندارند، تصریح کرد: در مسأله عفاف و حجاب مشکل دغدغه نداشتن برخی مسؤولان و آسیب شناسی نکردن در مسیر برطرف کردن مشکلات است، بدون آسیب شناسی نمی‌توان مشکلاتی نظیر عفاف و حجاب را برطرف کرد و نیاز به تشکیل اینهمه قرارگاه و مجموعه نیست، تشکل‌های مردمی و حضور مردم حلال مشکلات هستند./1304/

ارسال نظرات