مشاور مدیرکل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزههای علمیه در امور شهدا و ایثارگران که با همکاری جمعی از روحانیون رزمنده و جانباز به گردآوری و تألیف این کتاب پرداختند، نیز در این مراسم حضور یافت و ضمن گرامیداشت روز ملی بسیج اساتید، عنوان کرد: در این کتاب، زندگینامه ۱۴ بانوی طلبه شهید بیان شده است.
مشاور مدیرکل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزههای علمیه در امور شهدا و ایثارگران با پیشنهاد این موضوع که سیره و مبانی شهدا جزو کتب درسی حوزوی قرار بگیرد، تصریح کرد: شهدا آنقدر بزرگ هستند که اگر یک گام برای آنها برداریم و به آنها تمسک کنید، به طور یقین تأثیر آن را خواهیم دید.
نیکبخت با اشاره به اینکه کتاب چهار هزار شهید روحانی به صورت مجزا برای ۳۰ استان به نگارش درآمد، خاطرنشان کرد: تا پیش از انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، دو هزار و ۳۲۱ جنگ صورت گرفت، اما هیچ کدام دفاع مقدس نشد؛ زمانی دفاع مقدس زمانی شد که روحانیت پا به عرصه جنگ گذاشت و جهاد مقدس نام گرفت.
وی گفت: در این جهاد مقدس، دو مادر ۹ شهید، یک مادر هشت شهید، یک مادر هفت شهید، ۶ مادر شش شهید، ۲۱ مادر پنج شهید و ۸۲ مادر چهار شهید، ۶۳۱ مادر سه شهید و هشت هزار و ۱۸۸ مادر دو شهید به اسلام و انقلاب اسلامی تقدیم کردند.
مشاور مدیرکل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزههای علمیه در امور شهدا و ایثارگران در پایان با اشاره به کتاب «بانوان طلبه شهید»، تصریح کرد: این کار مختصر، توفیق الهی بود که امیدواریم به فیلمنامه و یا کتابهای مختلف تبدیل شود و جزء برنامههای پایان نامه و در دستور کار اساتید قرار بگیرد.