دیدار مدیر حوزه های علمیه با آیات سیستانی و بشیر نجفی
![دیدار مدیر حوزه های علمیه با آیات سیستانی و بشیر نجفی](/files/fa/news/1402/3/17/650196_220.jpg)
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله سیستانی در ملاقات مدیر حوزه های علمیه، آیت الله علیرضا اعرافی ضمن استماع برخی از آخرین برنامه های حوزه علمیه قم و حوزه های علمیه ایران، رهنمودهای لازم را ارائه و برای توفیق و سربلندی حوزه های علمیه دعا کرد.
حضرت آیت الله سیستانی ضمن تذکر و یادآوری تاریخ معنوی و مذهبی شهر مقدس قم، توصیه هایی در خصوص حفظ و ارتقای ابعاد عبادی و معنوی قم کرد و بر صیانت از جایگاه و شئون روحانیت تأکید داشت.
این مرجع تقلید ارتباط قوی روحانیت و مردم را بسیار مهم و توسعه و تعمیق آن را ضروری دانست.
آیت الله اعرافی نیز در ابتدای این ملاقات صمیمانه از توجه و اهتمام معظمله نسبت به مسائل حوزوی و برخی از طرحهای کلان دفتر ایشان در قم، از جمله تأسیس کتابخانه جامع تخصصی، ساخت بیمارستان فوق تخصصی و خدمات درمانی به مردم و طلاب حوزه علمیه شهر مقدس قم تقدیر و تشکر نمودند.
مدیر حوزههای علمیه آمارها و گزارشهایی از طلاب، اساتید، مراکز و موسسات حوزوی و دروس سطوح عالی ارائه کردند و به ویژه درباره دروس خارج در استان ها، کتاب ها و تحقیقات فقه معاصر و ورود در برخی از عرصه ها و رشته های جدید مورد نیاز جامعه و کشور و عرصه بین الملل توضیحاتی را تقدیم کردند.
قبل از این ملاقات، مدیر حوزه های علمیه کشور با سید محمدرضا سیستانی فرزند حضرت آیت الله سیستانی دیدار و نسبت به مسائل مرتبط با حوزه های علمیه نجف و قم گفتوگو و تبادل نظر کردند.
همچنین آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه به همراه هیئتی از علما و اساتید حوزه علمیه با حضرت آیت الله بشیر نجفی از مراجع نجف اشرف نیز دیدار کرد.
حضرت آیت الله بشیر نجفی دی این دیدار پس از استماع گزارش اقدامات و مهم ترین دستاوردهای علمی حوزه های علمیه توسط آیت الله اعرافی از زحمات و کارهایی که پس از هجمه های فجیع ظالمان و زورگویان علیه حوزه های علمیه در حفظ میراث انجام شده تشکر و قدردانی کرد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم