کتاب فلسطین
به گزارش گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، بر هیچکس پوشیده نیست که انقلاب اسلامی ایران بر پایهی مبانی دین مبین اسلام به وجود آمده است. بر همین اساس حمایت از منافع جهان اسلام و بالخصوص ملتهای مظلوم مسلمان از اولین شعارهایی بود که توسط بنیانگذار مقدس جمهوری اسلامی قدّسسره مطرح گردید. این در حالی بود که رژیم منحوس پهلوی جزو اولین دولتهای اسلامی بود که اسرائیل این دولت جعلی را به رسمیت شناخته بود.
آرمان امامخمینی قدّس سره جان تازهای به پیکر انتفاضه دمید و ابتکار تعیین جمعهی آخر ماه مبارک رمضان به عنوان «روز جهانی قدس» عامل ماندگاری مسألهی فلسطین گردید. پس از ارتحال آن حکیم الهی، عَلَم این آرمانخواهی بر دوش خلف صالح او یعنی حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای دام ظلّه العالی قرار گرفت. گستره اطلاعات معظم له و اشراف ایشان بر مبانی فقهی، تاریخی و سیاسی مسألهی فلسطین، هر محقق و شیفتهی علم را به پای سخن ایشان میکشاند.
کتاب فلسطین از منظر حضرت آیتالله العظمی سید علی خامنهای اثر سعید صلح میرزایی، مروری است بر دیدگاه ایشان در مورد مسئلهی فلسطین به همراه مقدمهای از دکتر ولایتی که به اهمیت فلسطین و نقش و جایگاه آن در امت اسلامی میپردازد. این کتاب در هشت فصل به موضوعاتی مانند شبهات مطروحه در مسئلهی فلسطین، آیندهی فلسطین و راهحلهای مسئلهی فلسطین از منظر مقام معظم رهبری میپردازد.
نخستوزیر رژیم صهیونیستی در مهرماه سال ۹۴ در سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با نشان دادن این کتاب، آن را حاوی نقشهی راه نابودی اسرائیل توسط مسئولان ایرانی دانست.
بخشی از کتاب فلسطین
در سپتامبر ۲۰۰۱ برجهای دوقلوی نیویورک بهطور مشکوکی مورد حملهٔ یک هواپیمای مسافربری قرار گرفت و نکتهٔ تأمّلبرانگیز این بود که کلّیهٔ ساکنین یهودی برجها قبلاً آنها را ترک کرده بودند! بلافاصله فرمان حمله و اشغال افغانستان صادر شد و بوشِ دوّم به دلیل خاصّی که داشت پشت پردهٔ طرح مشترک صلیبیان و صهیونیستها را آشکار و علناً اعلام آغاز «جنگ صلیبی» کرد. آخر او از معتقدین شاخهای از کلیسای پروتستان به نام «اُ اَنجلیستها» میباشد که دستساخته و تحت فرمان صهیونیسم است. در سال ۲۰۰۳ پس از قریب دوازده سال زمینهسازی، مرحلهٔ دوّم حمله به عراق را فرمان داد و کار نیمهتمام پدرش را تکمیل و عراق را اشغال کرد و بنا داشتند برای عراق فرمانداری بگذارند که برای آمریکا در آن کشور همان مأموریتی را انجام دهد که «لرد کرزن» بهعنوان نایبالسّلطنهٔ انگلیس در هند انجام میداد و این شخص را معلوم کردند و او همان آقای «برمر» بود.
تأسیس پایگاه آمریکا در آذربایجان، قرقیزستان و افغانستان و تأسیس مرکزیّت ناوگان پنجم در بحرین و انعقاد قرارداد هستهای با هند و اشغال عملی و اعلامنشدهٔ پاکستان، حمایت از تجزیهطلبان سودانی و درگیر کردن ناتو بهحسب اقتضا در این اشغالگریها نشان از عملیّاتیشدن همان تصمیم اتّخاذ شده برای اشغال نظامی_ سیاسی جهان اسلام و سرکوب هر حرکت ضدّغربی و نجات صهیونیسم از انتفاضهٔ فلسطین و محاصرهٔ جمهوری اسلامی بود.
تمام این اتّفاقات یعنی از آغاز فروپاشی شوروی تا تحوّلات فوقالاشاره، در زمان رهبری حضرت آیتالله العظمی خامنهای رخ داد.