نقطه قوت نظام جمهوری اسلامی، جلوه مردمی بودن آن است
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله عباس کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در جمع اساتید، فضلا و طلاب شاهرودی حوزه علمیه قم با اشاره به بصیرت افزایی حضرت فاطمه (س) نسبت به جامعه گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) پس از پیامبر نسبت به حوادث آن روز جامعه با حضور در مسجد و خطبه فدکیه روشنگری و بصیرت افزایی نسبت به جامعه داشتند.
وی با بیان ویژگی های اسلام ناب ابراز کرد: رسول اکرم ترسیم روشنی از اهداف، سیاست ها و رویکردها جامعه اسلام بیان می کردند و ما حوزه و حوزویان نیز به تاسی از رسول اکرم باید قدرت بیان داشته باشیم و ریشه های انقلاب اسلامی، اهداف و وظایف و برنامه ها این انقلاب را تبیین کنیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تبیین و شرح بیانیه گام دوم را بسیار ضروری دانست و اظهار داشت: مصادیق و چگونگی پیاده کردن بیانیه گام دوم، خودکفایی و عزت در سیاست خارجی را از جمله مواردی است که باید برای نسل امروز تبیین و تحلیل کرد و یکی از رسالت های حوزه و روحانیت تبیین است.
استاد حوزه علمیه قم افزود: پیامبر در عین ابهت جذابیت داشت و روحانیت موفق نیز روحانیتی است که جذابیت مردمی داشته باشند و بتوانند مردم را به خود جذب کنند.
آیت الله کعبی با بیان اینکه دشمن تلاش می کند بین مردم و روحانیت فاصله بیندازد، تصریح کرد: جسارت هایی که این روزها در گوشه و کنار به روحانیت می شود نشانه تاثیرگذار بودن روحانیت و مردمی بودن حوزه علمیه است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: از دیگر ویژگی های پیامبر خاتم حکمت و تدبیر بود و امروز یکی از ضعف هایی که می تواند به نظام لطمه وارد کند ناکارآمدی است که ریشه های آن به کارگیری افراد نامناسب در مدیریت های نامناسب و یا نداشتن تدبیرهای اجرایی بر می گردد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: باید با تدبیر مناسب جلوی فرصت سوزی ها را بگیریم، در برخی از استان ها ابر چالش آن ها مدیریت و کار آمدی است و گرنه در این کشور منابع فراوان وجود دارد اما به دلیل مدیریت های ضعیف هم منابع از بین می رود و هم فرصت سوزی می شود.
وی با بیان اینکه پیامبر اسلام ظرفیت های مردمی را بسیج کرده بود، خاطرنشان کرد: رسول اکرم به تنهایی کارها را پیش نمی برد و هر مسئله ای پیش می آمد، تبیین می کرد و مردم را به صحنه می آورد و یکی از نقاط قوت نظام جمهوری اسلامی جلوه مردمی آن است.