سرپرست جدید مدرسه علمیه فاطمیه پیشوا معرفی شد

به گزارش خبرگزاری رسا در تهران، در مراسمی با حضور مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران، امام جمعه، فرماندار، فرمانده سپاه و دیگر مسؤولین شهرستان پیشوا آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید مدرسه علمیه فاطمیه شهرستان پیشوا در محل ساختمان این مدرسه علمیه برگزار گردید.
حجت الاسلام باقری، امام جمعه پیشوا، در ابتدای این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از حضور مسئولین و طلاب برای مدیریت جدید این مدرسه علمیه آرزوی موفقیت کرد.
وی گفت: یکی از مولفه های که باعث عفت و حجاب در شهرستان پیشوا است، وجود حوزه علمیه خواهران می باشد و حوزه علمیه خواهران در فضای فرهنگی این شهرستان بسیار موثر واقع شده است. با توجه به ظرفیت های فراوان، و وجود 22000 دانش آموز در این شهر، حوزه علمیه خواهران باید در امور دینی و فرهنگی بیش از پیش به فعالیت های ادامه دهد.نقش زن به عنوان محور خانواده و جامعه است
مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران در ادامه بیان کرد: زنان به عنوان تربیت کننده مردان موفق در جامعه هستند، زن مزین به علم و تقوا و آموزه های اللهی می تواند با تربیت فرزندان صالح، متدین و با تقوا در همه امور جامعه تاثیر گذار باشد.اگر توفیق الهی یار نباشد و خداوند موانع را بر طرف و دلها را روشن نکند، قطعا با تمام ظرفیت نیز موفق نخواهیم بود
وی با اشاره به روایتی از حضرت امیرالمومنین (ع) در کتاب شریف غررالحکم افزود: از ملزومات یک مدیر این است که تلاش های خود را نبیند و به خود غره نشود، بدون توفیق الهی راه به جایی نخواهیم برداشت.
حجت السلام کبیریان در ادامه نیز با بیان این روایت، "مَنْ سَأَلَ اللَّهَ التَّوْفِيقَ وَ لَمْ يَجْتَهِدْ فَقَدِ اسْتَهَزَأَ بِنَفْسِهِ" از حضرت امام رضا (ع) گفت: کسی که از خداوند متعال فقط توفیق می خواهد و تلاش نمی کند خود را مسخره کرده است، در کنار توفیق باید اجتهاد و تلاش باشد، البته زمانی موفق خواهد شد، که توام با اخلاص و کار برای خدا باشد.
وی اظهار داشت: عامل رستگاری و پیروزی در عمر، زندگی و کار اعتقاد به "لا اله الا الله" است، تنها موثر در عالم خداوند تبارک و تعالی است. بدانیم بدون توفیق الهی کارها به سامان نخواهد شد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران تصریح کرد: انسان باید خود را موعظه کند، و این برای زمانی است که انسان نقص و نیازی در خود ببیند، باید برای خود برنامه ریزی داشته باشد و در صدد برطرف کردن آسیب های که در مسیرش وجود دارد باشد، و همچنین در جهت ارتقاء وضعیت نیز باید تلاش کند.
وی در ادامه سخنان خود افزود: مدیری که استبداد به رای داشته باشد و نصایح، مشورت و خیر خواهی دیگران بر او تاثیر گذار نباشد، حتما دچار شکست خواهد شد، این غرور است، بدون استفاده از نظر دیگران که با اخلاص، تذکر و مشورت می دهند، به موفقیت نمی رسد.
حجت الاسلام کبیریان در پایان نیز از زحمات فراوان ام الشهدا سرکار خانم جنیدی و سرکار خانم هداوند تشکر و قدردانی نمود، و همچنین طی حکمی سرکار خانم اسدی جعفری را به عنوان مدیریت جدید مدرسه علمیه فاطمیه پیشوا منصوب کرد.