کتاب «آقا سعید» رونمایی می شود
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، آیین رونمایی کتاب «آقاسعید»، چهارشنبه ۱۵ تیر، ساعت ۱۴:۳۰ در سالن شهید عاشوری موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار میشود.
در آیین رونمایی از این کتاب احمد شاکری؛ نویسنده و منتقد ادبی، محمدعلی صمدی؛ پژوهشگر دفاع مقدس، محمدمهدی همتی، نویسنده کتاب و عبدالصالح جعفری، فرزند شهید جعفری حضور دارند.
کتاب «آقاسعید»؛ خاطراتی از شهید سیدمحمدسعید جعفری که مصاحبه و تدوین آن برعهده محمدمهدی همتی و بهنام باقری بوده، در ۶۶۲ صفحه به همت انتشارات «راه یار» منتشر شده است.
در بخشی از مقدمه این کتاب به قلم نویسنده درباره شهید جعفری اینطور میخوانیم: «مقام معظم رهبری در سفر به استان کرمانشاه، در مهر ۱۳۹۰، سه بار به شهید سیدمحمدسعید جعفری اشاره کردند. ایشان ابتدا در اجتماع بزرگ مردم کرمانشاه فرمودند: یک ماه بعد از پیروزی انقلاب، یعنی در اسفند سال ۵۷، جوانهای کرمانشاهی بودند که رفتند تا از پادگان لشکر سنندج دفاع کنند؛ اولین گروههایی که برای دفاع در مقابل ضدانقلاب بسیج شدند و راه افتادند رفتند، که بعضی از همانها جزو شهدای نامآور کرمانشاهاند.
روز بعد، در جمع خانوادههای شهدا و ایثارگران کرمانشاه فرمودند: من دیروز اشاره کردم که جوانهای کرمانشاهی، یک ماه بعد از پیروزی انقلاب احساس کردند نیاز هست که بروند. شهید سیدمحمدسعید جعفری، شهید پیشرو و پیشتاز، با جمع رفقای خودش رفتند از پادگان لشکر سنندج دفاع کردند؛ فهمیدند که معنای این دفاع چیست؛ تسلط ضدانقلاب بر یک پادگان نظامی، معنایش چیست. این زودفهمیدن، بهوقت فهمیدن، بههنگام عملکردن و پاسخ به نیاز دادن، آن نقطۀ برجستهای است که نباید مغفول بماند.
روز سوم، در دیدار بسیجیان استان دوباره فرمودند: در همین غرب کشور، در منطقۀ جنوبشرقی کشور، در منطقۀ شمالشرقی کشور، در منطقۀ جنوبغربی کشور، در مناطق گوناگون، مستکبرین، دشمنان انقلاب، دشمنان اسلام، دشمنان ایران حوادثی را به راه انداخته بودند. آن روز جوانان مؤمن و دلباخته، با روحیۀ خودجوش بسیجی توی میدان میافتادند و جان خودشان را فدا میکردند که من مثالهای کرمانشاهش را، هم دیروز در دیدار با خانوادههای شهدا بعضی را اشاره کردم، هم در صحبت پریروز، که یک ماه بعد از انقلاب انسان میدید این حرکتهای خودجوش مردمی، این جوانها، از همین کرمانشاه دارند حرکت میکنند.
این اشارۀ مکرر به شهید سیدمحمدسعید جعفری، برای کرمانشاهیها معنایی متفاوت داشت؛ معنایی بیش از تجلیل رهبر انقلاب از یکی از شهدای شاخص استان. آقاسعید تنها سیوشش روز پس از آغاز جنگ تحمیلی به شهادت رسید؛ اما عرصۀ فعالیتهایش قبل و بعد از انقلاب چندان گسترده بود و چنان بر فضای فرهنگی و اجتماعی و سیاسی کرمانشاه اثر گذاشت که حتی با گذشت چهل سال از شهادتش، همچنان در یک سو طرفدارانی جدی و در سوی دیگر مخالفانی سرسخت دارد. چنین شد که تصمیم گرفتیم برای شناخت و سپس معرفی او تلاشی آغاز کنیم.»