توطئه های دشمن در جنگ نرم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، ماموستا ملاقادر قادری امروز در جلسه آغاز ائتلاف آموزش سواد رسانه در شهرستان پاوه در سخنانی اظهار داشت: در دنیا دو نوع جنگ داریم؛ جنگ گرم و فیزیکی و جنگ سرد و فرهنگی که در ۸ سال دفاع مقدس جنگ گرم را تجربه کردیم که در آن دشمنان این مرز و بوم به کشور ما حمله کردند و ما نیز در مقابل دفاع کردیم.
امام جمعه شهرستان پاوه افزود: ما ۸ سال جنگ گرم را تجربه کردیم و به لطف خدا، حضور مردم و فرماندهی واحد موفق شدیم در مقابل کشورهای ابرقدرت دنیا ایستادگی کنیم.
وی بیان داشت: اما در جنگ سرد و فرهنگی دشمن به اراضی و افراد کاری ندارد بلکه نقشه آنها تسلط بر افکار و مغزها است.
امام جمعه پاوه بیان داشت: در پشت پرده، افسران و مهندسان جنگ فرهنگی برای کشورهایی همچون ایران برنامه هایی طراحی کرده اند که حاضرند برای اجرای آن هزینه های هنگفتی پرداخت کنند.
این عالم اهل سنت افزود: کار دشمن در جنگ نرم، اشاعه فساد در جامعه، تشویق مردم به فرهنگ ابتذال، خالی کردن مغزها از ارزشها، افزایش آمار اعتیاد و پخش مواد مخدر، ترویج لهو و لعب و اختلاط زن و مرد است.
ماموستا قادری اظهار داشت: زمانی در منطقه پاوه تعداد معتادین انگشت شمار بود اما متاسفانه امروز این آمار افزایش چشمگیر داشته است که جای تاسف دارد.
وی همچنین ایجاد اختلاف قومی و مذهبی را یکی دیگر از نقشه های شوم دشمنان اسلام عنوان کرد و بیان داشت: تحقیر و فحاشی به افراد انقلابی و نقشه برای ترور این افراد نیز کار شبکه های معاند است چرا که قصد دارند افراد مفید و موثر را تحقیر، تخریب و بدنام کنند.
ماموستا قادری گفت: مبارزه با فرهنگ، سنن و آداب ملی و مذهبی از دیگر توطئه های دشمنان در جنگ نرم است و قصد دارند سنت های مختلف در کشور به خصوص استان کرمانشاه را بر هم بزنند و خواسته خود را حاکم کنند.
وی خاطرنشان کرد: من معتقدم در جنگ فرهنگی باید همانطور که در جنگ نظامی مقابله کردیم، مقابله کنیم چرا که با سکوت کردن کاری پیش نخواهد رفت.
امام جمعه پاوه گفت: در راستای سواد رسانه باید تبلیغ کرد چرا که تبلیغ هم دعوت است هم انفاق و داشتن علم کافی در این راستا می تواند ما را در این سنگر به پیروزی برساند.
وی خاطرنشان کرد: در کار فرهنگی و فضای مجازی، علم، اعتدال، تخصص و اخلاق لازم و ضروری است که در کنار این عناوین مقاومت و ایستادگی نیز ما را به موفقیت خواهد رساند.
در ادامه این جلسه، سعید کریمی، مسؤول مرکز فضای مجازی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) اظهار داشت: در هر دوره ای از تاریخ انسان ها برای آنکه بتوانند بدون مشکل زندگی کنند، بایستی توانمندی هایی می داشتند. امروز هم به دلیل گسترش استفاده از رسانه ها، سواد رسانه یکی توانمندی های مورد نیاز است.
مسؤول مرکز فضای مجازی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) افزود: امروز نداشتن سواد رسانه تبعات زیادی به دنبال دارد که هم خود فرد را و هم جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی با بیان اینکه بایستی از تمام ظرفیت ها برای آموزش سواد رسانه در جامعه استفاده کرد، گفت: دانشگاه ها، مدارس و حوزه های علمیه ظرفیت زیادی در این زمینه دارند که لازم است از آن ها استفاده شود./1400/