دومین دوره مدرسه مجازی فقه تربیتی برگزار می شود
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، بعد از استقبال طلاب و فضلای سطوح عالی و خارج، از اولین دوره مدرسه مجازی فقه تربیتی ( مدرسه پاییزه ) که در پاییز ۱۴۰۰ با ثبت نام بیش از ۲۰۰ نفر همراه بود، دومین دوره مدرسه مجازی فقه تربیتی با حضور استادان حوزه و دانشگاه، در بهار ۱۴۰۱ و تحت اشراف آیت الله اعرافی و به همت مؤسسه اشراق و عرفان و مؤسسات همکار، برگزار میگردد.
هدف از برپایی این دوره، تبیین گفتمان فقه تربیتی و نمایان کردن چگونگی روش حل مسائل تربیتی جامعه در فقه معاصر و بهویژه در فقه تربیتی است. فقهی که در میدان است و با توجه به نگاهی تمدن سازی، درپی حل مسائل جامعه است.
در این دوره مدرسه مجازی که با موضوع فقه تربیتی و نیازهای تربیتی جامعه اسلامی در فصل دوم برگزار خواهد شد، سرفصل و عناوین ذیل ارائه خواهد گردید:
۱- اجتهاد تمدن ساز و جایگاه فقه تربیتی در آن ۲- نظام و منطق فقه تربیتی ۳- بررسی فقهی روشهای آموزش نماز و روزه به کودکان ۴- نظام فقهی نماز آموزی به فرزندان ۵- بررسی فقهی روشهای تمهیدی در تربیت اخلاقی ۶- مقابله با شبهات اعتقادی در خانواده و مدارس از دیدگاه فقه تربیتی ۷- وظیفه حکومت در تربیت اعتقادی اقلیتهای دینی از دیدگاه فقه تربیتی ۸- بررسی فقهی آموزش چند فرهنگی ۹- پرورش کنشگر سیاسی از منظر فقه تربیتی ۱۰- ورزش و مسائل آن از منظر فقه تربیتی ۱۱- ساماندهی جنسیتی در مراودات اجتماعی و خانوادگی از منظر فقه تربیتی ۱۲- احکام و ابعاد فیلترینگ از منظر فقه تربیتی
مزایای شرکت در این دور، صدور گواهی معتبر؛ ارایه بسته محتوایی دیجیتال؛ و راهنمایی پایان نامه شرکت کنندگان و مشاوره علمی برخط است.
استادان و فضلای حوزه علمیه و طلاب؛ همچنین استادان دانشگاه و دانشجویان در رشته های تربیتی در مقطع ارشد که قصد ثبت نام در این دوره را دارند، میتوانند از تاریخ پانزدهم فرودین لغایت پانزدهم اردیبهشت با شماره تلفنهای ۰۹۰۵۳۵۵۰۶۱۹ و ۰۲۵۳۷۷۴۸۵۴۰ در ساعتهای ۹ الی ۱۳:۳۰ تماس حاصل فرمایند.
همچنین انتقادها و پیشنهادهای خود را به شماره ۰۹۱۲۷۴۹۱۰۴۷ پیامک نمایید.
علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت محتوای مدرسه فصل پیشین (مدرسه بهاره) و این فصل، به این آدرس در ایتا مراجعه کنند : https://eitaa.com/feqhe_tarbiati
نهادهای همکار در برگزاری مدرسه بهاره فقه تربیتی:
مؤسسه عالی فقه و علوم انسانی؛ مدرسه عالی فقه دارالهدی؛ مرکز تخصصی اخلاق دارالهدی؛ مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا (ع)؛ مدرسه تخصصی فقه امام کاظم (ع)؛ مدرسه قرآن و عترت؛ مرکز تخصصی نماز؛ موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت؛ مرکز تخصصی قرآن امام علی بن ابی طالب (ع)؛ مؤسسه علوم اسلامی و مطالعات اجتماعی مفتاح اندیشه و رادیو معارف و پایگاه خبری صدای حوزه
دانشپژوهان این مؤسسات و کسانی که از سوی این مؤسسات و نهادها، با دوره آشنا شدهاند، رایگان در دوره ثبتنام میشوند.
جلسات دوره از بعد ماه مبارک رمضان و از اردیبهشت و به صورت برخط (آنلاین) برگزار میشود. البته برخی جلسات امکان شرکت حضوری نیز دارد.