۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
کد خبر: ۶۹۵۶۲۲
امام جمعه شهرستان پاوه:

مقام معظم رهبری یکی از خطبای توانمند جهان اسلام است

مقام معظم رهبری یکی از خطبای توانمند جهان اسلام است
کرمانشاه ـ ماموستا قادری گفت: شهرهای کُردنشین همانند سنندج، مهاباد، اورامانات خطبای بزرگی داشته اند و در عصر کنونی یکی از عالم ترین خطبا را می توان رهبر انقلاب دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، ماموستا ملاقادر قادری پنجشنبه شب در کارگاه آموزشی خطبه خوانی که با حضور جمعی از روحانیون فارغ التحصیل اهل سنت منطقه پاوه و اورامانات در مسجد «قبا» برگزار شد، اظهار داشت: کسی که به عنوان روحانی در جامعه اسلامی شناخته می شود باید دارای ویژگی هایی همانند ایمان، اخلاق، مردمداری، وقت شناسی، اعتدال و... باشد.

امام جمعه شهرستان پاوه گفت: تجربه نشان داده است که در هیچ کاری نه تندروی و نه کُندروی هرگز جوابگو نبوده است، امروز دشمنان ما مترصد کوچکترین اشتباهی از سوی ما هستند تا داشته های دینی مان همانند نماز، زکات، امر به معروف و... را بگیرند، لذا باید همواره با بصیرت عمل کنیم.

این عالم اهل سنت در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: بخش اعظمی از جامعه کنونی درگیر فضای مجازی شده است به نحوی که با وجود هجمه های شدید از سوی فضای مجازی سخنان علما و بزرگان نسبت به گذشته کم اثرتر شده اند اما با این وجود باید هرگز مایوس و ناامید نشویم.

ماموستا قادری اظهار داشت: خطبا و ائمه جمعه باید اولویت خطبه های خود را بیان اخلاقیات و اعتقادات قرار دهند زیر دشمن برای این دو موضوع برنامه ها و توطئه های بسیاری در آستین دارد.

امام جمعه شهرستان پاوه با اشاره به اهمیت و اولویت شفافیت در سخنان و خطبه ها، تاکید کرد: در تاریخ ۱۴۰۰ ساله اسلام تحت فرهنگ قرآن خطبای زیادی پرورش یافته‌اند و در میان خطبا که اسلام به ما معرفی کرده امثال امام فخر رازی و سید جمال‌الدین افغانی و شکیب ارسلان لبنانی و ماموستا کیشک مصری و هزاران خطیب و گوینده ماهر بوده و زیسته‌اند.

این عالم برجسته اهل سنت بیان داشت: شهرهای کُردنشین همانند سنندج، مهاباد، سلیمانیه، اورامانات و... همواره خطبای بزرگی داشته اند و در عصر کنونی یکی از بهترین و با علم ترین خطبا را می توان رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست.

وی به برخی از صفات یک خطیب توانا اشاره کرد و اضافه کرد: استعداد ذاتی، مطالعه قرآن کریم و سنت رسول‌الله (ص)، ایمان به مطالبی که برای مردم بیان می‌کند، اعتماد به‌ نفس، تمرین، علم و اخلاق از جمله ویژگی های برجسته یک خطیب تواناست.

ماموستا قادری با اشاره به اینکه بین علم روان شناسی و خطابه یک رابطه تنگاتنگ وجود دارد، اظهار داشت: اگر خطیب با علم روانشناسی آشنایی نداشته باشد بی شک نمی‌تواند مطالب خود را براساس نیاز روز جامعه بیان کند و همین امر باعث بی تاثیر شدن خطبه هایش در نزد مخاطب می شود./1400/

ارسال نظرات