۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۶۸۹۴۹۵

نگاهی به تازه‌های شبکه های اجتماعی امروز

نگاهی به تازه‌های شبکه های اجتماعی امروز
اقدام انقلابی دقیقا یعنی همین!، تأثیر تنش ایران و رژیم صهیونیستی بر برجام، چرا دست موساد دراز است؟، اصلاح‌طلبان از جان جمهوری اسلامی چه می‌خواهند؟ بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.

به گزارش خبرگزاری رسا، اقدام انقلابی دقیقا یعنی همین!، تأثیر تنش ایران و رژیم صهیونیستی بر برجام، چرا دست موساد دراز است؟، اصلاح‌طلبان از جان جمهوری اسلامی چه می‌خواهند؟ بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.

 

اقدام انقلابی دقیقا یعنی همین!

کاربرفضای مجازی در توییتر نوشت: ‏باجناقم یک شاه‌پرست به تمام معناست. به هیچ عنوان با سیاست‌های نظام و اهداف جمهوری اسلامی موافق نیست. دیروز بهش گفتم نظرت در مورد افزایش واردات واکسن توسط رئیسی چیه؟! برای اولین بار ازش شنیدم که به مسئول جمهوری اسلامی گفت: دمش گرم!

اقدام انقلابی دقیقا یعنی همین.

اقدام انقلابی دقیقا یعنی همین!

 

تأثیر تنش ایران و رژیم صهیونیستی بر برجام

کانال تلگرامی اندیشکده راهبردی تبیین نوشت: اندیشکده شورای آتلانتیک در یادداشتی ضمن بررسی تبعات تشدید تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی، نسبت به تأثیر منفی آن بر احیای برجام هشدار داده است. در این یادداشت با اشاره به ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله ایران به نفت‌کش این رژیم در دریای عمان، آن را پاسخی به خراب‌کاری‌ها و ترور دانشمندان هسته‌ای ایران توسط اسرائیل دانسته است.

 در این یادداشت آمده است گزارشی در نیویورک‌تایمز به نقل از مقامات آمریکایی مدعی می‌شود که کماندوهای اسرائیلی از سال ۲۰۱۹ حداقل ۱۰ بار به کشتی‌های باری ایران حمله کرده‌اند. نویسنده مدعی است ایران نیز با حملات مخفیانه خود به کشتی‌های اسرائیلی، پاسخ داده است.

 به‌زعم نویسنده، در صورت تشدید فعالیت‌های رژیم صهیونیستی علیه ایران، ممکن است تهران با امتناع از بازگشت به برجام و گسترش قابل توجه برنامه هسته‌ای‌اش، واکنش نشان دهد. مسأله‌ای که محدود به ایران نخواهد ماند و دیگر بازیگران منطقه‌ای را نیز به توسعه برنامه هسته‌ای ترغیب خواهد کرد.

 طبق این یادداشت، ایران تاکنون نسبت به حملات اسرائیل در سوریه خویشتنداری نشان داده ولی اگر فشار دولت‌های غربی به ایران افزایش یابد، ممکن است درصدد واکنش نظامی برآید. زیرا به اعتقاد ایرانیان، آن‌ها به اندازه‌ای که انتظار داشتند از نظر اقتصادی از برجام سود نبردند و ممکن است تمایلی به ادامه آن نیابند.

 نویسنده هشدار می‌دهد که با تسلط طالبان بر کابل، تداوم جنگ در یمن و سوریه و بحران‌ سیاسی در عراق و لبنان، منطقه نمی‌تواند درگیری نظامی دیگری را تحمل کند و بهتر است آمریکا از نفوذش بر رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از رفتارهای تحریک‌آمیز این رژیم استفاده کند.

 واقعیت آن است که خرابکاری‌ها و رفتارهای خصمانه رژیم صهیونیستی علیه ایران صرفاً اهداف خارجی ندارد بلکه به بحران‌های داخلی این رژیم نیز ارتباط می‌یابد. به همین دلیل بعید است آن‌ها به صرف درخواست آمریکا از برخی سیاست‌های تهاجمی علیه برنامه هسته‌ای ایران پرهیز کنند.

 

چرا دست موساد دراز است؟

یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت:

دست دراز موساد

این جمله را که دست موساد دراز است را بارها شنیده‌ایم، جدای از غلوّی که در این حرف است از منظر تکنیک و تاکتیک این شاخصه را شرح می‌دهم. اصلی ترین مولفه‌ی قدرتی موساد و دیگر نهادهای اطلاعاتی رژیم چیزی نیست جز سایان ...

 سایان‌ها یه یهودیانی در سراسر دنیا اطلاق می‌شود که فارغ از ملیت، شغل،تخصص و جایگاه اجتماعی‌شان به عنوان "کمک کننده" در خدمت نهادهای‌های اطلاعاتی رژیم اعم از موساد، شین بت و اَمان می‌باشند.

سایان‌ها بصورت اعتقادی و بدون کوچکترین چشم داشتی در خدمت رژیم هستند و هرگونه کمکی اعم از مخبری، جمع آوری، ایجاد پوشش‌های مختلف برای عاملین، تدارکاتچی منابع و عوامل در سراسر دنیا را به سرویس ارائه می‌دهند. در قضیه دستگیری زندانیان فلسطینی این مساله بوضوح قابل رویت است.

در اوایل انقلاب و با شروع درگیری با گروه‌های مسلح امام خمینی طی اظهار نظری فرمودند تمام ملت ایران باید اطلاعاتی باشند و کوچکترین مورد مشکوگی را به نهادهای ذی‌ربط گزارش دهند. به زبان ساده مردم باید خود را در مفوله حفظ امنیت شریک دستگاه اطلاعاتی بدانند.

 در طی سال‌های اخیر تقابل میان سرویس‌های ایران و رژیم به نقاط جوش نزدیک شده است، از همین رو مردم مثل اوایل انقلاب باید در این راه خادمین گمنام و حافظان امنیت را یاری کنند تا این خاک تا ابد سربلند بماند مثل همیشه..

چرا دست موساد دراز است؟

 

اصلاح‌طلبان از جان جمهوری اسلامی چه می‌خواهند؟

 کانال تلگرامی ویرگول مدیا نوشت: اگر طالبان را برای حل بحران از طریق مذاکره به تهران دعوت کنیم خواهند گفت از یک گروه تروریستی حمایت کرده‌اید و اگر وارد جنگ شویم که همیشه گفته‌اند جنگ بد است. اگر دخالت نکنیم می گویند خون افغان ها به گردن شماست و اگر دخالت کنیم شعار می دهند نه پنجشیر، نه طالبان، جانم فدای ایران.

بدون شک ایران حامی طالبان نبوده نیست و نخواهد بود. ایران صرفا حامی یک دولت فراگیر با رای اکثریت مردم افغانستان است. بحران امروز افغانستان یک بحران داخلی در نتیجه 20 سال اشغال آمریکا بوده و جایی برای ورود ایران وجود ندارد.

اما اصلاح طلبان در این بازی رسانه ای از جان جمهوری اسلامی چه می خواهد؟

 

از حسن‌ روحانی تا ورود میلیونی واکسن چقدر فاصله بود؟

یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت: از این جمله حسن‌ روحانی و مایوس شدن ملت و فوت شدن هموطنانمان تا ورود میلیونی واکسن و تزریق میلیونی در روز، به اندازه یک دولت انقلابی و دلسوز مردم فاصله بود!

از حسن‌ روحانی تا ورود میلیونی واکسن چقدر فاصله بود؟

 

دولت کارآمد یعنی این!

یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت: ‏رئیسی در مدت کمی، در واردات واکسن ‌کولاک کرده، قیمت سیمان را به قیمت سه ماه قبل برگردانده، برای خوزستان استاندار ویژه برگزیده، نه تنها جوجه کُشی نکرده که برای واردات ۹۵ میلیون تخم مرغ نطقه دار برنامه داده و صدها قلم کالای دپو شده ی دوران روحانی را آزاد کرده؛ دولت کارآمد یعنی این!

دولت کارآمد یعنی این!

 

چرا جو بایدن سی‌ان‌ان را تماشا نمی‌کند؟

حسن عابدینی، فعال رسانه‌ای در توییتر نوشت: ‏جرج بوش (پدر) رییس جمهور پیشین امریکا گفته بود، در بحران نخست خلیج فارس، خبرها را بیش از آنکه از CIA دریافت کند از CNN دریافت می کرد.

جو بایدن البته برای فرار از پیامدهای رسوایی خروج نظامی از افغانستان حتی شایدCNN هم تماشا نمی کند.

کاهش ‎قدرت نرم زمینه ساز افول درونی امریکا است.

چرا جو بایدن سی‌ان‌ان را تماشا نمی‌کند؟

 

 

علی اصغر خواجه الدین
ارسال نظرات