یک روش ساده گیاهی برای درمان "کبد چرب"
به گزارش خبرگزاری رسا، بسیاری از افراد در صورت مواجهه با بیماری یا عارضه خاصی، تصور میکنند که برای درمان بیماری خود حتماً باید متوسل به مصرف داروهای شیمیایی یا نسخههای پیچیده شوند!
اما بر اساس آموزههای طب سنتی، اکثر بیماریها حتی برخی از بیماریهای صعبالعلاج، درمانهایی بسیار ساده و بر اساس اصلاح تغذیه و رعایت برخی از پرهیزها دارند؛ بهطور مثال امروزه "کبد چرب" بیماریای است که بسیاری از مردم کشورمان به آن گرفتار هستند و در طب نوین برای درمان این بیماری، انواع و اقسام داروهای شیمیایی با عوارض بسیار تجویز میشوند و در بسیاری از موارد، این داروهای شیمیایی نتیجه چندانی در درمان کبد چرب ندارند!
جالب اینکه همین بیماری کبد چرب در انواع و اقسام خود حتی در موارد حاد و توسعهیافته آن که گاهی منجر به "سیروز کبدی" میشود، پروسه درمان ساده و بدون عارضهای بر اساس دستورات طب سنتی دارد و در اکثر موارد در صورت رعایت برخی تدابیر ساده و پرهیزات ارائهشده از سوی طبیب، بهراحتی در بازه زمانی حدود 2ماهه درمان میشود.
یکی از ترکیبات عمومی برای درمان کبد چرب، استفاده از "خاکشیر" است که البته کاربردهای خاکشیر در حوزه درمانهای طب سنتی بسیار گسترده است؛ استفاده از جوشانده یک تا دو قاشق غذاخوری خاکشیر بهصورت ناشتا، نقش بسیار چشمگیری در درمان کبد چرب و عوارض کبدی دارد البته کنار مصرف خاکشیر باید سایر پرهیزات و تدابیر لازم را نیز رعایت کرد مانند پرهیز از مصرف آب یخ، پرهیز از مصرف روغنهای مایع تراریخته موجود در بازار و... .
دانههای ریز معجزهگر "خاکشیر" میتواند شما را در درمان:
ـ دفع سنگ کلیه
ـ درمان ضعف معده
ـ درمان لکهای صورت
ـ درمان تورم لوزهها
ـ بهبود جوش صورت
ـ درمان مشکلات کبدی
ـ بهبود یبوست
یاری دهد.
مصرف صبح ناشتا یک لیوان خاکشیر همراه با عسل، آبلیمو ترش تازه و آب گرم نیز میتواند اثرات درمانی گستردهای داشته باشد.
البته نباید از سایر تدابیر ضروری برای سلامت کبد هم غافل شد:
ــ پرهیز از مصرف آب یخ بهویژه در زمانهایی که دمای بدن بالاتر از حد طبیعی است مانند زمان خروج از حمام یا پس از فعالیتهای سنگین ورزشی و بدنی
ــ پرهیز از مصرف آب میان غذا و یک ساعت قبل و بعد از صرف غذا
ــ جویدن کامل لقمههای غذا و پرهیز از سریع خوردن
ــ اجتناب از مصرف روغنهای مایع تراریخته موجود در بازار و جایگزینی آنها با روغنهای سالمی مانند روغن زیتون، روغن کنجد، روغن ارده کنجد، روغن شحم گاوی، روغن دنبه و روغن زرد
ــ پرهیز از مصرف نوشابههای گازدار و خیلی سرد
ــ پرهیز از مصرف بیرویه بستنیها بهویژه بستنیهای صنعتی
ــ اجتناب از مصرف مواد غذایی فراوریشده صنعتی حاوی مواد نگهدارندهای مانند "بنزوات سدیم"
ــ پرهیز از مصرف فستفودها و مواد کمپوتی و کنسروی
ــ اجتناب از مصرف مواد غذایی لزج مانند ماکارونی صنعتی، لازانیا و پنیر پیتزا
ــ مزمزه مقداری نمک طبیعی (سنگنمک آسیابشده) در ابتدا و انتهای غذا
ــ انجام ورزش روزانه حداقل نیم ساعت
ــ پرهیز از پرخوری و درهمخوری.