انقلاب اسلامی در فضای مجازی
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشت. دومین سال چهل سال دوم که با نقشه راهی بسیار دقیق با اهداف ایجاد تمدن نوین اسلامی و ظهور همراه شد.
امام خمینی (ره) از سال ۴۲ تا ۵۷ با شبکههای اجتماعی و ارتباطی مسجد، حسینیه، تکیه، هیئت و با ابزارهای انتقال پیام آن روز مانند نوار کاست، اعلامیه، روزنامه ها و نشریات طراحی شده توسط مردم روشنگری را در برابر تیر، ترکش، تانک، ساواک و انواع و اقسام تهدیدات نرم، سخت و نیمه سخت به جد دنبال میکردند تا انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۵۷ با اتکال به خداوند و آگاهی جمعی قشر سفید و خاکستری جامعه با شعارهای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به پیروزی رسید.
از سال ۵۷ تا ۹۹ انواع و اقسام تهدیدات و فشارها برای ساقط کردن این نظام الهی به ایران اسلامی عزیز وارد شد، اما جنسِ توطئه های دو دهه اخیر کاملا متفاوت از بقیه فشارها بود، نفوذ موریانه وار با ابزاری تعاملی، مملو از کلان داده، ذائقه ساز، بستر جنگ شناختی ادراکی ترکیبی به نام فضای مجازی که در کنار فرصت های بی نظیر خود، تهدیدات بیشماری هم برای ما ساخت.
آمریکاییهای تحقیر شده، شکست خورده و رو به افول و از دَر توسط مردم بیرون انداخته شده با انواع و اقسام دیوانگی ها در برابر ایران اسلامی قرار گرفتند، امّا از پنجره فضای مجازی یله و رها با کمک موریانههای نفوذی و فسیلهای خسته از انقلاب به کشور بازگشتند.
حال در این شرایط طبق بیانیه گام دوم انقلاب باید بستر اینترنت آمریکایی بیبندوبار، رها و اخبار جعلی مایوسکننده که منتج به حصر تبلیغاتی دشمن شده را بشکنیم و این نخستین و ریشهای ترین جهاد با قدم اول یعنی استقرار انقلاب اسلامی در فضای مجازی با استقلال در حوزههای زیرساختی، سرویس و خدمات، تولید محتوای امیدوارکننده و تربیت انسان رسانههای مجهز شده به سلاح سواد و مهارت رسانهای است.
انسانهای رسانهایی که هدفشان با ساختن رسانههای تمدنساز این است که َدر برابر این نزاع تمدنی قرار گرفته و با عمل و پیدا کردن نقش خود در بیانیه گام دوم انقلاب، حاج قاسمهای فضای مجازی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی میشوند و استمرار و ثبات قدمشان تحت لوای ولایت مطلقه فقیه و امام خامنهای منتج به ظهور خواهد شد انشاءالله.
علیرضا آل داوود؛ پژوهشگر حوزه رسانه و فضای مجازی