امکانات لجستیکی و درمانی سپاه برای ریشهکنسازی کرونا در خدمت مردم است
به گزارش خبرگزاری رسا، سردار سیدصادق حسینی با اشاره به اینکه سپاه بیتالمقدس از اولین روزهای شیوع کرونا اقدامات گستردهای را در سطح استان لحاظ کرده است، اظهار داشت: نیروهای سپاه در کنار سایر دستگاهها و دوشادوش با آنان بهویژه شبکه بهداشت و درمان، اقدامات کاربردی را در کردستان اجرایی کرده است.
وی از ایجاد هماهنگی با ستاد بحران و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: در راستای جلوگیری از اشاعه ویروس کووید -19 در میان نیروهای فعال در پایگاههای عملیاتی و همچنین مقابله با شیوع بیماری در 2 بخش درون سازمانی و برون سازمانی اقدامات جامعی لحاظ شد.
فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان با بیان اینکه اقدامات آموزشی در فضای مجازی و فضای حقیقی کلید خورد، افزود: در این راستا فرهنگسازیها نیز با بهرهگیری از تجهیزات و اختیارات لازم انجام گرفت و قرارگاه پدافند زیستی مرکز استان و شهرستانهای تابعه پس از ایجاد هماهنگیهای سازمانی با سایر دستگاههای ذیصلاح، تمامی امکانات و تجهیزات نیرویی خود را برای مقابله با شیوع بیماری کرونا با بسیج تمام در کردستان مدیریت کردند.
وی با ذکر اینکه تا پایان این بحران و ریشهکن شدن ویروس کرونا در کنار هم استانیهای عزیز خواهیم بود، تصریح کرد: برای صیانت از امنیت و سلامت مردم تلاش خواهیم کرد و آماده مقابله با هر نوع آسیبی هستیم.
سردار حسینی با بیان اینکه تجهیزات ضدعفونی کردن معابر، خیابانها و امکان در سطح تمامی شهرستانهای استان به کار گرفته شده است، ادامه داد: در مکانهایی که نمیتوانستیم امکانات و تجهیزات نظامی را بفرستیم، با ایجاد هماهنگی و استفاده از توان مردمی به خصوص در استفاده از تراکتور و تجهیزات افراد مختلف در این مناطق، آموزشهای لازم جهت ضدعفونی کردن، آگاهسازی و همچنین کمک به بهداشت و درمان با همکاری خود مردم در پیش گرفته شد.
وی از ثبتنام گروههای جهادی در حوزههای مختلف بهداشتی، آموزشی، تغدیهای و کمک به بهداشت و درمان در طرح ملی سلامت استان، همزمان با طرح ملی کشور خبر داد و اظهار کرد: این طرح در فضای مجازی بارگذاری شد که با استقبال خوب شهروندان در کلیت کشور 300 گروه تشکیل شده و تلاش خواهند کرد تمامی افراد را غربالگری کرده و افراد نیازمند درمان و آزمایشات را شناسایی و به مراکز درمانی معرفی کنند.
فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان با اشاره به اینکه تاکنون 10 هزار و 304 نفر از نیروهای جهادی در استان سازماندهی شدهاند، خاطرنشان کرد: از این تعداد سه هزار و 557 نفر بهکارگیری شدهاند.
وی با بیان اینکه جهت توسعه امور درمانی نیز همکاران آموزشی شاغل و بازنشسته بسیج شدهاند، افزود: این تیم نیز در حوزه تخصصی خود در قالب گروههای جهادی دانشگاهی فعال شده و مشغول به ارائه خدمت هستند.
فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به محدودیتهای اجرای طرح اشاره کرد و توضیح داد: در قالب این طرح پکیجی ارائه شده و از افراد خواسته میشود تا با پر کردن پرسشنامه تعبیه شده نسبت به سلامتشان واقف شوند، به همین خاطر در نقاطی که اینترنت در اختیار شهروندان و روستانشینان قرار ندارد و یا اینکه احیاناً گروههای هدفی نیز هستند که دسترسی و یا نحوه کار کردن با شبکههای مجازی را نمیدانند، توسط افراد و مراجعه حضوری و آموزش چهره به چهره، آگاهیهای بخشیهای لازم از طریق نیروهای فعال در حوزههای مقاومت لحاظ شده است.
وی با اعلام اینکه در بحث حمایت از افرادی که مشاغل آنان تحت تأثیر بیماری راکد شده و یا اینکه بیکار هستند، گفت: تعداد دو هزار و 800 بسته کمک معیشتی به ارزش 500 هزارتومان و بستههای حمایتی بهداشتی از طریق جمعآوری کمکهای مردمی، خیّرین و سازمان سپاه دریافت شد که بخشهایی از آن توزیع شده و مابقی نیز به مرور زمان در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت.
سردار حسینی با ذکر اینکه در کنترل ورود و خروجیهای استان در این ایام اکیپهایی از سازمان هلال احمر، بهداشت و درمان، نیروهای انتظامی و سپاه در معابر ورودی و خروجی شهرهای استان حضور یافتهاند، بیان کرد: این اکیپها ورود و خروجها را کنترل کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک آنان را به مراجع درمانی و بهداشتی ارجاع میدهند.
وی با اشاره به اینکه هر شب در تمام شهرستانهای استان مقوله حائز اهمیت ضدعفونی انجام میگیرد، عنوان کرد: کمیته ضدعفونی با مسئولیت سپاه و با همکاری شهرداریها و بهداشت و درمان مدیریت شده و هر شب ضدعفونی سطح شهر بهویژه پمپبنزینها و عابربانکها را با خودروهای مجهز و تجهیزات کولهای و دستی انجام میدهند.
فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان یکی دیگر از فعالیتهای شاخص را «تولید ماسک» و «لباسهای ایزوله» خواند و اظهار داشت: از آنجا که ماسک یک نیاز عمومیست، 10 کارگاه را برای تولید این محصول و یک کارگاه تولیدی لباس مخصوص کادر پزشکی و پرستاران را توسط گروههای جهادی سپاه در استان راهاندازی کردهایم.
وی با ذکر اینکه راهاندازی این کارگاهها با تشویق، ترغیب و شناسایی افراد صاحب فن و ایجاد هماهنگی با بهداشت و درمان استان جهت نظارت بهداشتی و اخذ مجوزهای لازم دنبال شد، افزود: همزمان با این اقدام، شناسایی کارگاههای تولیدی صنعتی نیز جهت راهاندازی خط تولید مواد بهداشتی شوینده در کردستان صورت گرفت.
سردار حسینی در پایان از کنترل بازار با همکاری سازمان صمت استان خبر داد و یادآور شد: به مردم اطمینان میدهیم که با همان روحیه جهادی و قدرت و توان در کنار آنان خواهیم بود و با نظارت و گشتزنی در بازار تلاش کرده تا مانع گرانفروشی و بروز ناهنجاریها در شرایط کنونی باشیم./1350/د102/ب1