مأموریت مرکز خدمات حوزههای علمیه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی در سی و چهارمین همایش مدیران مرکز خدمات گفت: در هر مسئولیتی که باشیم اگر کارهای ما برای خدا نباشد موفق نخواهیم شد.
وی بیان کرد: کسی که فرایض الهی را انجام میدهد اگر با اعتقاد کامل به این کار بپردازد و خودش هم در این مسیر باشد می تواند در جامعه تاثیرگذار باشد.
عضو هیئتمدیره مرکز خدمات حوزههای علمیه گفت: اگر میخواهیم برای اعتلای کلمه توحید تلاش کنیم باید کلمه توحید را در خودمان بهعنوان یک باور، همواره متجلی کنیم.
وی تصریح کرد: در دوران جنگ کسانی توانستند حرکت انقلاب را پیش ببرند که واقعاً انقلاب اسلامی را باور داشتند و اقتضائات آن را پذیرفته بودند و متناسب با آن حرکت میکردند.
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: ما اگر میخواهیم انقلاب را پیش ببریم و اسلام را پرچمداری کنیم باید در خود یک تغییری ایجاد کنیم.
وی عنوان کرد: اینکه خدا من و شما را مجرای کارهایش قرار داده است توفیق بزرگی است و این شرافت و توفیق را باید اجر نهاد و لازمه آن این است که مواظب نفس خودمان باشیم.
عضو هیئت مدیره مرکز خدمات حوزههای علمیه گفت: هر انسان و مجموعهای که میخواهد درست حرکت کند باید دو رکن داشته باشد، رکن اول اتکال الی الله و رکن دوم شناخت ظرفیتهای خود است.
وی افزود: تا ظرفیت خود را نشناسیم نمیتوانیم قدم برداریم و به عبارت دیگر ظرفیت شناسی نقطه اول برای عظیمت به سمت مطلوب است.
حجت الاسلام و المسلمین جمیشدی با اشاره به بخشهای مختلف بیانیه گام دوم انقلاب گفت: اولین نقطه حرکت ما در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب این است که با عرصههای مختلف آن آشنا شویم و دوم اینکه طلاب و خانوادههایشان را با بیانیه گام دوم آشنا کنیم.
وی تصریح کرد: قدم بعدی این است که زمینههای اجرا را در حیطهای که متناسب با ظرفیتهای ما است پیدا کنیم.
عضو هیئت مدیره مرکز خدمات حوزههای علمیه گفت: ما میتوانیم با فعالیتهایمان به شعار حرکت علمی سرعت دهیم، هدفمندی در فعالیتهای مرکز خدمات میتواند گام مؤثری در تحقق بخشی از اهداف گام دوم انقلاب باشد.
وی گفت: مرکز خدمات با کمک مراکز حوزوی میتواند با تشویق، پشتیبانی و ایجاد فرصتها به پیشرفت علم و پژوهش در حوزه کمک کند.
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی بیان کرد: بحث معنویت و اخلاق که در بیانیه اشاره شده است هم برای کشور مهم است و هم برای حوزه؛ مرکز خدمات میتواند یک تیم فکری تشکیل دهد تا از همین ظرفیتها برای بالا بردن بار معنوی جامعه خود استفاده کند.
وی گفت: اگر خانواده طلبهها را جزو جامعه هدف خود دیدیم و به آنها توجه کردیم معنویت رشد میکند.
عضو هیئتمدیره مرکز خدمات حوزههای علمیه با اشاره به بحث سبک زندگی افزود: ترویج سبک زندگی اسلامی یک رسالت بزرگ برای مرکز خدمات نسبت به طلبه و خانوادههای آنان است و تا این سبک زندگی درست تعریف نشده و متناسب با آن الگوسازی نشود قابل ارائه به دیگران نیست.