طلاب متناسب با ذائقه نسل جوان محتوای دینی تولید کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سرکار خانم فاضله، شایستهخو مدیر موسسه علمی تحقیقی مکتب نرجس(س) و عضو کمیسیون شورای عالی حوزه علمیه خراسان، امروز در جلسه اخلاقی مدرسه علمیه خواهران ثامن الائمه(ع) تهران گفت: طلبگی مائده آسمانی است.
وی با بیان اینکه فضا و دنیای طلبگی با تمام فضاهای تعلیم و تربیتی متفاوت است، ادامه داد: طلبگی را باید با گزاره و متغیرات خودش شناخت چرا که طلبگی با دنیای دانشجویی و یا دانش آموزی بسیار متفاوت است.
شایستهخو با تاکید بر اینکه در عصور کنونی طلبه واقعی را باید از طلبه دروغین تشخیص داد و شناخت، ابراز کرد: متاسفانه امروز برخی افراد به اسم طلبه داخل حوزه های علمیه نفوذ می کنند و به دورغ خود را طلبه می نامند؛ این افراد مغرضانه و با هدف ضربه زدن به دین این کار را انجام می دهند.
مدیر موسسه علمی تحقیقی مکتب نرجس(س) شوق و انگیزه را از مقدمات طلبگی برشمرد و ادامه داد: طلابی که با شوق و انگیزه وارد حوزه علمیه می شوند و با عزم و اراده قوی علوم دینی را کسب می کنند می توانند در مسیر طلبگی موفق شوند.
وی ادامه داد: کسانی که به دنبال حقیقت هستند با شعار و آرزو نمی توانند به حقایق دست یابند بلکه در مسیر کسب حقیقت زحمت و تلاش لازم است؛ طلبه چنین خصوصیتی دارد به حدی که در سخت ترین شرایط از رسالت طلبگی خود دست بر نمی دارد و مستحکم و استوار مسیر طلبگی را طی می کند.
شایستهخو اضافه کرد: از مصادیق بازندگان مسیر طلبگی می توان به کسانی اشاره کرد که با نگاه سرگرمی و یا رسیدن به مواهب دنیایی وارد عرصه طلبگی می شوند.
عضو کمیسیون شورای عالی حوزه علمیه خراسان با تاکید بر اینکه طلبه باید طلبگی را افتخار بداند، گفت: مهمترین رسالت حوزه های علمیه امام سازی در بستر جامعه اسلامی است امامی که ادامه دهنده راه انبیا و اولیای الهی باشد؛ مهمترین وظیفه این امام آن است که در متن جامعه باشد و مردم را انذار کند.
وی با اشاره به اینکه طلاب به خودسازی و تهذیب نفس اهتمام داشته باشند و از اصلاح و هدایت جامعه غفلت نکنند، بیان کرد: طلبه با رفتار و کردارش می تواند جامعه را امر به معروف و نهی از منکر کند؛ رسالت طلبه در امتداد رسالت انبیا و اوصیای الهی است.
شایستهخو با بیان اینکه طلبه در عرصه های مختلف علمی و تبلیغی می تواند به عنوان امام جامعه شناخته شود، ابراز کرد: امروز نسل جوان و نوجوان نیازمند آن هستند که معارف دینی و سیره اهل بیت(ع) متناسب با ذائقه آنان به خوراک تبدیل شود تا استفاده کنند؛ این وظیفه طلاب است.
عضو کمیسیون شورای عالی حوزه علمیه خراسان ادامه داد: امروز دشمنان صهیونیستی با سرمایه گذاریهای هنگفت در راستای خدشه دار کردن جایگاه علما و اندیشمندان دینی اقدام به عالم سازی و مجتهدسازی در میان مسلمانان و مسیحیان کردند.
وی با بیان اینکه طلاب باید تلاش کنند در دوران طلبگی علم، تقوا و اخلاق را کسب کنند، خاطرنشان کرد: خودسازی از مهمترین لوازم طلبگی است./813/پ202/ب1