امروزه جامعه به مبلغان متخصص نیاز دارد
به گزارش خبرگزاری رسا، سلسله نشست های راویان مکتب حسینی با حضور حجت الاسلام سیدمهدی علیزاده موسوی رییس میز وهابیت دفتر تبلیغات اسلامی و جمع کثیری از مبلغان در سالن همایشهای غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.
حجت الاسلام علیزاده موسوی با اشاره به کم رنگ شدن هجمه های ضد شیعه در جهان امروز افزود: با نگاه به جهان اسلام می بینیم که شرایط در سال های اخیر خیلی متفاوت از گذشته است؛ به این معنی که از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۶ شاهد هجمه شدیدی علیه شیعه بودیم به گونه ای که در این مدت شبکه های ماهواره ای و سایت های مختلف ضد شیعه در این ایام به سرعت رشد پیدا کرد و یک حجمه همه جانبه ای شروع شد، که از سال ۲۰۱۵ به بعد با شیب نسبتا ملایم از این هجمه ها علیه شیعه کاسته شده که عوامل مختلفی هم داشته است.
رییس میز وهابیت دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به تبدیل شدن جنگ سخت به جنگ نرم اظهار داشت: امروز رفته رفته جنگ سخت در حال تبدیل شدن به جنگ نرم است. یعنی همه کشورها درصدد تاثیرگذاری فرهنگی بر دیگر جوامع هستند و مهم آن که شبیخون فرهنگی صرفاً محدود به حوزهی مد و مدرنیزم نیست بلکه در گام نخست، جریان ها و اعتقادات مذهبی را شامل می شود و همپنین باید توجه داشت در عالم تشیع و اهل سنت مذاهب معتبر حیات دارند اما وقتی فرقه ای مثل وهابیت خلق و مدعی نسخ اسلام می شود یا همه را تکفیر می کند با عقاید همه مسلمانان سازگاری ندارد.اینجا ضرورت بر بسیج علمی است یعنی فرد فرد جامعه باید افسر یا سرباز جنگ نرم باشند نه اینکه به حوزه و روحانیت اکتفا کنیم، چون مخاطب این جنگ تک تک افراد در خانه ها هستند.
وی یکی از عوامل کاسته شدن هجمه ضد شیعه را عمل کرد تکفیری ها دانست و گفت: در سال های اخیر، گروهک های تکفیری اعمالی را انجام داده اند موجب دل زدگی و یاس در جهان اسلام شده است و چون ریشه این جریان های تکفیری از شیعه نبود به نوعی این فضا با نام وهابیت نوشته شد و شاهد درحاشیه رفتن این اندیشه ها بودیم.
رییس میز وهابیت دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به این که باید در افراد درد دین ایجاد کنیم تصریح کرد: تا کسی درد و سوز دین نداشته باشد نمی تواند به نیروی قوی در مقالبه با جریان های انحرافی تبدیل شود، اگر اهمیت مبارزه با تفکرات انحرافی تبیین نشود، مخاطب نمی تواند واکنش نشان دهد اگر افراد را نسبت به دین دردمند کنیم این افراد بدون نیاز به واسطه های فرهنگی و به طور خودجوش به میدان مبارزه می آیند.
وی با اشاره به این که امروزه اختلاف کشور ایران با کشور عربستان پیش از این که اعتقادی باشد در حوزه سیاست است بیان داشت: امروزه مشکل کشور عربستان کشور یمن است. عربستان مشکلش این است که چرا ایران در یمن حضور فعال دارد و حالا ادعا می کند موشک های زده شده از طرف ایران است.
حجت الاسلام علیزاده موسوی بعد از عربستان کشور مصر را مهم ترین مرکز ضد شیعه دانست و اظهار داشت: مصر از لحاظ مالی کشور فقیری است و از این فقر عربستان به شدت استفاده کرده و از چهره های برجسته علیه شیعه کار گرفته است. طبق آمار، عربستان قریب به ۱۲۰ میلیون دلار در مصر برای فعالیتهای ضد شیعه و ترویج تفکر تکفیری ها سرمایه گذاری کرده است.
وی افزود: علت دیگر که باعث فروکش کردن جریان ها علیه شیعه شده است بحث خلاء معنی است. ما شاهد این هستیم که در این فضا استقبال از شیعه قابل مشاهده است. امروزه در مصر گرایش به شیعه رو به افزایش است به طوری که شاهد این هستیم که حتی عده ای از علمای مصر که ضد شیعه کار می کردند گرایش به شیعه داشته اند.
حجت الاسلام علیزاده موسوی مشکل اصلی جامعه را انحراف در عقائد دانست و افزود: مشکل امروز ما مشکل عقائد و محتوا است به طوری که علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد و ما به شدت به افراد متخصص در حوزه های مختلف نیازمندیم. دشمن از راه جنگ نرم وارد شده و تا متخصص نداشته باشیم نمی توانیم پیروز شویم. کشور ما در حوزه سخت افزاری و در حوزه مقاومت مستقیم توانسته است موفق باشد، اما در حوزه جنگ نرم پیشرفت قابل توجهی نداشته ایم. امروزه جریان های تکفیری مانند داعش آتش زیرخاکستر هستند؛ به این معنی که درست است ما با این ها مقابله کردیم و پیروز شدیم ولی این جریان ها با یک قالب جدید در حوزه عقائد خودشان را عرضه می کنند. /998/ج