۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱
کد خبر: ۶۱۲۵۹۱
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

معرفت اعتقادی و اخلاق اسلامی باید دو ویژگی برجسته نیروهای انتظامی باشد

معرفت اعتقادی و اخلاق اسلامی باید دو ویژگی برجسته نیروهای انتظامی باشد
امام جمعه بجنورد گفت: باید کارکنان و فعالان نیروی انتظامی دارای دو ویژگی برجسته معرفت اعتقادی قوی و اخلاق با فضیلت و انسانی در مقابل هم نوعان باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، امروز در جمع اعضای دوره آموزشی نسیم معرفت استانی ویژه کارکنان پایور و پیمانی نیروی انتظامی خراسان شمالی، با تأکید بر اهمیت اخلاق‌مداری در بین فعالان نیروی انتظامی، اظهار کرد: پلیس و نیروهای انتظامی در ارتباط پیوسته با مردم هستند؛ ازاین‌رو باید دارای دو ویژگی برجسته معرفت اعتقادی قوی و اخلاق با فضیلت و انسانی در مقابل هم نوعان باشند.

وی با بیان اینکه در این راستا پایه نخست معرفت است، خاطرنشان کرد: معرفت نخستین جمله‌ای است که رسول گرامی اسلام بعد از پیامبر شدن اعلام کرد و فرمود: «قُولُوا لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ، تُفْلِحُوا».

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی با اشاره به اینکه باور توحیدی یعنی فرد این موضوع را با عمق جان بفهمد که غیر از خدا، خدایی نیست، ادامه داد: «لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ» مایه فلاح است؛ بر این اساس هر کس به خداوند باور عمیق داشته باشد زندگی نتیجه بخشی خواهد داشت.

رییس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی اضافه کرد: پیامبری که توحید را به بشریت آموخت، در کنار آن اخلاق را هم آموخت و فرمود: «انی بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق».

وی با بیان اینکه این دو مکمل یکدیگر هستند، خاطرنشان کرد: اگر توحید باشد اخلاق نباشد دین ناقص است و از سوی دیگر اگر فرد اخلاق داشته باشد اما فاقد توحید باشد هم ناقص است.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی با اشاره به اینکه دین اسلام با دو محور معرفت و اخلاق سالم شناخته می‌شود، تصریح کرد: اگر اعتقاد ما درست باشد جلوه‌های توحید و وحدت اعتقادی در رفتار ما بازتاب یافته و منعکس می‌شود.

وی با بیان اینکه رسول گرامی اسلام می‌فرماید: «الخُلقُ وِعاءُ الدّین» و اخلاق را ظرف دین می‌داند، افزود: هر ظرف با مظروف خود چهار ارتباط دارد؛ گاهی ظرف تمیز است اما مایع داخل آن بهداشتی نبوده و قابل استفاده نیست، گاهی مایع تمیز است اما ظرف آلوده است و درنتیجه باز هم قابل استفاده نیست، گاهی هم ظرف آلوده بوده و هم مایع بهداشتی نیست که تکلیف آن روشن است؛ اما گاهی هم مایع و هم ظرف داخل آن تمیز و قابل استفاده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گفت: اسلام هم ظرف فکر ما و هم مظروف فکر را نیکو می‌کند؛ زیرا «لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ» مظروف است و این مظروف باید در ظرف دلپذیر اخلاق قرار بگیرد./9314/پ310/ب1

گزیده ای از خبر را می توانید در کلیپ صوتی زیر بشنوید
تعداد بازدید : 3
هادی رحیمی
ارسال نظرات