۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۶
کد خبر: ۵۹۹۴۲۵
آیت الله علوی گرگانی:

مسؤولان وظیفه سنگینی برای خدمت به مردم دارند

مسؤولان وظیفه سنگینی برای خدمت به مردم دارند
حضرت آیت الله علوی گرگانی با تصریح بر این که مقامات کشوری مسؤولیت سنگینی برعهده دارند، گفت: همه انسان ها روز قیامت در مقابل اعمال خود پاسخ گو هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله علوی گرگانی در دیدار با مدیر عامل بانک تجارت استان قم با اشاره به آیه 112 سوره هود گفت:  این عالم، عالم عمل است و همه افراد در این دنیا دارای مسؤولیت هایی هستند که در خلال زندگی برای آنها ایجاد می شود.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم اضافه کرد: انسان باید توجه داشته باشد که مسؤولیت خود را به صورت صحیح انجام دهد به گونه ای که مقبول در نزد خداوند و همچنین مردم باشد.

 وی با تصریح بر این که افرادی که در این دنیا دارای مقام هستند، مسؤولیت سنگینی برعهده دارند، گفت: قرآن کریم نیز بر این نکته تصریح کرده و می فرماید «آنها را نگه دارید که باید بازخواست شوند» بنابراین مشخص می شود روزی از مسؤولیت همه ما سؤال می شود.

حضرت آیت الله علوی گرگانی اضافه کرد: امام علی(ع) می فرماید، امروز روز عمل است و مورد مؤاخذه قرار نخواهید گرفت اما فردا روز سؤال است و از عمل کردن خبری نخواهد بود بلکه باید نسبت به اعمالی که در دوران عمر خود انجام داده ایم پاسخ گو باشیم.

وی با بیان این که خداوند صحنه دنیا را به آخرت منتقل خواهد کرد، اظهار کرد: همان گونه که در این عالم همه تلاش می کنند اعمال  نیک خود را به دیگران نشان دهند و بدی ها را مخفی سازند، در آخرت نیز همه دوست دارند اعمال نیک را به دیگران نشان دهند اما در آخرت پیامبران و ائمه معصوم(ع) شاهد اعمال ما خواهند بود که با شرمندگی فراوانی همراه است.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم با تصریح بر این که همه پیامبران آمده اند تا به مردم ثابت کنند قیامتی وجود دارد، اظهار کرد: انسان تا زمانی که به یک مورد اعتقاد نداشته باشد به آن عمل نخواهد کرد و یکی از مشکلات جامعه امروز ما این است که چگونه باید اعتقادات را به مردم منتقل کرد تا به آنها ایمان آورند و اعتقاد آنها در مقام عمل تأثیر خود را نشان خواهد داد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم مسؤولیت دیگران را نیز برعهده پیامبر اکرم(ص) گذاشته است بنابراین ائمه(ع) می گویند ما را شرمنده نکنید و هر زمانی که شما گناهی انجام می دهید ما شرمنده خداوند می شویم؛ به عنوان مثال اگر یک فرزندی کار بدی انجام دهد، والدین او خجالت می کشند در نتیجه پیامبراکرم(ص) نیز به دلیل گناهان ما، در مقابل خداوند شرمنده می شوند./1324/پ202/ق

گزیده ای از خبر را می توانید در کلیپ صوتی زیر بشنوید

تعداد بازدید : 5
مصطفی رستمی
ارسال نظرات