بازخوانی منشور روحانیت سبب تحقق ماموریت های تاریخی حوزه می شود
آیت الله عباس کعبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، ابراز داشت: منشور روحانیت صادره از امام راحل خطاب به مرجعیت، جامعه مدرسین، اساتید، فضلا، طلاب و روحانیت؛ سبب ارتقا، رشد و بالندگی روحانیت است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه بازخوانی منشور امام سبب تحول، پیشرفت و تحقق مأموریت های تاریخی روحانیت است، خاطرنشان شد: روحانیت برپایه منشور تاریخی امام می تواند تمدن ساز باشد و در بازسازی تمدن اسلامی، بیداری امت اسلامی، ساخت دولت اسلامی و ترویج معارف اهل بیت نقش بالنده ای ایفا کند.
آیت الله کعبی افزود: منشور روحانیت افزون بر تبیین رسالت تاریخی روحانیت که همانا تدوام راه انبیا و اوصیای الهی، حفظ دین و مبارزه با بدعت، انحراف، فتنه و خط نفاق در طول تاریخ است؛ از سوی دیگری خدمت صادقانه به ملت ها، همراهی و حمایت از مردم، ستیز با استکبار، استعمار و دشمنان اسلام، مبارزه با ظلم و ستم و مقابله دشمنان قسم خورده اسلام است.
وی ادامه داد: رسالت روحانیت پس از برقراری نظام اسلامی؛ حفظ و تداوم آن برای تحقق پیشرفت و عدالت است که در این مسیر روحانیت در دوران دفاع مقدس و دفاع از حرم شهدا و جانبازان بسیاری تقدیم اسلام کرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه چهره خدمتگزار، مقاوم و ظلم ستیز روحانیت در پیام تاریخی امام و در قالب منشور روحانیت کاملا روشن و واضح بود، عنوان داشت: تحول در نظام روحانیت و حوزه ها بر پایه منشور روحانیت امری بایسته است البته روحانیت و حوزه ها مسیر رو به رشد را طی کرده و در حال حاضر برای تحقق منشور تاریخی امام عمل به رهنمودهای رهبری در نظام روحانیت حائز اهمیت است.
آیت الله کعبی گفت: روحانیت و حوزه های علمیه از لحاظ کمی و کیفی با هدایت مراجع تقلید مطابق نیازها و خلأهای داخلی و بین المللی رشد کنند و تفکر انقلابی و رشد حوزه انقلابی و تدام راه شهدای روحانیت در گرو عمل به منشور تاریخی امام خواهد بود.
وی بر ضرورت گرامیداشت سالروز صدور منشور روحانیت تأکید و ابراز داشت: در حوزه ها، تجمعات، هیأت های اندیشه ورز روحانیت، منشور تاریخی امام بازخوانی شود و براساس آن راهبردهای روحانیت و حوزه ها تدوین و عملیاتی شود./1324/د101/ج