۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶
کد خبر: ۵۸۵۷۵۵
امام جمعه موقت بجنورد:

علمای شیعه و سنی پیشگام و پیشتاز تقویت وحدت اسلامی باشند

امام جمعه بجنورد گفت: نخبگان جوامع مسلمان به‌ویژه علما و بزرگان دینی اعم از شیعه و سنی باید نقش پیشگامی و پیشتازی را درزمینه تقویت اتحاد و انسجام اسلامی ایفا کنند.
حجت الاسلام رضا نوری

حجت‌الاسلام رضا نوری، امام جمعه موقت بجنورد، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، با گرامیداشت فرارسیدن هفته وحدت، با تأکید بر شناخت حربه‌های دشمن برای تضعیف وحدت اسلامی، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین حربه‌های دشمن برای ضربه به امت اسلامی و تضعیف وحدت در بین مسلمانان تفرقه‌افکنی و تشدید مسائل اختلافی است.

وی با بیان اینکه تفرقه یکی از مهم‌ترین عوامل عقب نگاه داشته شدن دنیای اسلام از سوی جبهه استکبار است، افزود: این عقب‌ماندگی به مسلمانان هشدار می‌دهد که باید به ریشه‌های دین اصیل اسلام رجوع کرده و تفرقه و اختلاف را کنار بگذارند.

حجت‌الاسلام نوری با اشاره به اینکه بازگشت به ریشه‌های اتحاد اسلامی خنثی‌کننده حربه تفرقه‌افکنی دشمنان خواهد بود، ادامه داد: اگر کشورها و ملت‌های مسلمان با یکدیگر به معنای واقعی کلمه متحد باشند می‌توانند پیمان‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، نظامی و ... با هم داشته باشند و در برابر غرب و جبهه استکبار به مثابهید واحده عمل کنند.

وی با بیان اینکه جهان اسلام سخت به اتحاد و انسجام نیاز دارد، خاطرنشان کرد: درواقع ریشه گرفتاری‌ها و درد و رنج ملت‌های مسلمان در دودستگی، تفرقه و اختلافی است که با توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان در سرزمین‌های اسلامی ایجاد شده است.

حجت‌الاسلام نوری تصریح کرد: جبهه کفر و دشمنان اسلام همواره به دنبال منافع و مطامع خود بوده و از اختلافات موجود در بین کشورهای اسلامی بهره‌های اقتصادی و مادی فراوانی را می‌برند.

وی اضافه کرد: امام علی (ع) در حدیثی می‌فرمایند: شیطان برای دور کردن انسان از ایمان گام‌به‌گام جلو آمده، وحدت را به تفرقه تبدیل کرده و سپس فتنه ایجاد می‌کند و امروز هم می‌بینیم شیاطین عالم به دنبال تشدید تفرقه و جنگ در منطقه مسلمان‌نشین خاورمیانه هستند.

حجت‌الاسلام نوری با اشاره به نقش علما در تقویت وحدت اسلامی، ادامه داد: اگر کشورها و ملت‌های مسلمان هوشیار بوده و در برابر خواست و اهداف جبهه استکبار ایستادگی کنند بدون شک تفرقه موجود از بین رفته و اتحاد اسلامی جایگزین آن می‌شود که در این راستا نخبگان جوامع مسلمان به‌ویژه علما و بزرگان دینی اعم از شیعه و سنی نقش پیشگامی و پیشتازی را بر عهده دارند.

گفتنی است، در سال 1360 به پیشنهاد یکی از عالمان وارسته نظام اسلامی و موافقت امام خمینی (ره)، فاصله بین دو روایت میلاد حضرت محمد (ص)، (دوازدهم ربیع‌الاول در روایات اهل تسنن و هفدهم ربیع در روایات شیعه)، با هدف ایجاد وحدت میان مسلمانان جهان به‌عنوان هفته وحدت نام‌گذاری شد./9314/ت۳۰۲/ب1

ارسال نظرات