بومی پروری، از اقدامات مؤثر حوزه علمیه لرستان است
حجت الاسلام علی میناپور، مدیر حوزه علمیه لرستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، در حوزه علمیه برادران استان همواره فعالیت ها با دید جهادی، ولایتمداری و روحیه انقلابی صورت می گیرد.
وی با اشاره به اولویت مهم حوزه علمیه استان در بومی پروری نیروهای حوزه علمیه استان افزود: با توجه به وجود طلبه های با استعداد، مسؤولیت پذیر، مأموریت پذیر، شجاع و انقلابی همواره در راستای بومی سازی اساتید و مبلغان حوزه برنامه داریم.
مدیر حوزه علمیه لرستان با اشاره به وجود طلبه های لرستانی در استان قم عنوان داشت: در صدد هستیم این طلاب را به استان بیاوریم و از ظرفیت این طلبه ها در زمینه های مختلف در حوزه بهره مند شویم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه علمیه برادران لرستان تاکنون بالای 50 درصد بومی سازی انجام شده است.
ارتقای سطح دو در مدارس علمیه برادران لرستان
حجت الاسلام میناپور به ارتقای سطح دو در مدارس علمیه برادران الیگودرز، ازنا، صادقیه و رضویه خرم آباد اشاره کرد و یادآور شد: این ارتقای سطح موجب جلوگیری از هجرت طلاب به قم شد.
وی عنوان داشت: هجرت طلبه به قم برای ادامه تحصیل یک آسیب است و برگشت طلبه ها مشکل می شود و فراهم سازی زمینه ادامه تحصیل در استان ها جلوی آسیب ها را می گیرد.
مدیر حوزه علمیه لرستان در ادامه به عدم همکاری مدیران استانی برای بهره مندی از ظرفیت طلاب و مبلغان بومی استان اشاره کرد و گفت: در زمینه امام جماعت و حضور مبلغ در ادارات مدیران از ظرفیت افرادی که تخصص لازم را ندارند استفاده می کنند و این امر نیز در هجرت طلبه تأثیرگذار است.
وی با اشاره به وجود یک هزار و 700 طلبه در حوزه علمیه برادران استان خاطرنشان کرد: اگر زمینه فعالیت و ماندگاری این طلاب فراهم شود، هر سال نیز به جمع طلبه ها اضافه می شود و این جمعیت ظرفیت عظیمی در جهت بومی سازی و بهره مندی از ظرفیت تبلیغی طلاب در استان است.
حجت الاسلام میناپور با اشاره به تدریس سطح سه در برخی مدارس علمیه لرستان و درس خارج بیان کرد: درخواست بازگشت طلابی که هم اکنون در استان های اصفهان، مرکزی و همدان درحال تحصیل هستند، داده شده است./9451//۳۰۲/خ