ضرورت بهره گیری از توان تبلیغی طلاب جهت تبیین فرهنگ زکات
![دیدار مسؤولان با امام جمعه بهشهر](/Original/1397/06/06/IMG15085815.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام سید عربعلی جباری، امام جمعه بهشهر امروز در ستاد احیای زکات این شهرستان بر ضرورت احیا و گسترش فرهنگ زکات در جامعه اسلامی تأکید کرد و گفت: نهادینه شدن این سنت ارزشمند دینی موجب رشد اقتصادی جامعه خواهد شد.
وی از زکات به عنوان یک راهبرد دینی در جهت زدودن فقر از چهره جامعه اسلامی یاد کرد و افزود: اگر به دستورات دینی و احکام اسلامی به خوبی عمل شود دیگر شاهد فقر و بدبختی در جامعه اسلامی نخواهیم بود.
حجت الاسلام جباری با بیان این که پرداخت زکات موجب توسعه یافتگی و پیشرفت متوازن در کشور خواهد شد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر از محل پرداخت زکات بسیاری از مناطق فقیر و محروم در شرایط خوب و توسعه یافته ای قرار دارند.
مسؤول مدرسه علمیه امام صادق(ع) بهشهر با بیان این که دین مبین اسلام برای همه امور مسلمین برنامه مدون و قابل اجرا ارائه داده است، افزود: اما متأسفانه جامعه اسلامی آن طور که شایسته بود از این احکام و دستورات پیروی نکرده است.
حجت الاسلام جباری با اشاره به این که اگر امروز جامعه اسلامی با مشکلات و بحران های بسیاری از جمله مشکل اقتصادی مواجه است به دلیل فاصله گرفتن از احکام و دستورات الهی است، خاطرنشان کرد: اگر این دستورات به نحو مطلوب در جامعه اجرا می شد امروز با این مشکلات مواجه نبودیم.
امام جمعه بهشهر در بخش دیگری از سخنان خود به نقش مهم و محوری روحانیت در نهادینه کردن فرهنگ زکات در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: روحانیت به دلیل در اختیار دادن تریبون های اثرگذار تبلیغی باید آثار و برکات پرداخت زکات را برای مردم تبیین و تشریح کند.
مسؤول مدرسه علمیه امام صادق(ع) بهشهر با بیان این که بسیاری از مردم با کارکردهای چنین احکامی در جامعه امروز آشنایی ندارند، افزود: این روحانیت است که می تواند با بیان آیات و رویات مستند اهمیت و جایگاه فرهنگ زکات را برای مردم تبیین کند.
استاد حوزه علمیه مازندران همچنین بر ضرورت بهره گیری از توان تبلیغی طلاب مدارس علمیه استان به منظور تبیین و تبلیغ فرهنگ زکات در روستاها و مناطق محروم تأکید کرد و گفت: متولیان این بخش باید از ظرفیت بالای تبلیغی حوزه های علمیه که نقش بسیار مهم و مؤثری در تبلیغ دین دارند بهره گیرند./۹۵۰/پ۲۰۳/ق